Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bela51 napisał(a):
Kochane, sprawdzcie, czy wszyscy dostali nr konta z bazarku cegiełkowego dla Miki, bo chyba brakuje jeszcze wplat. Niestety nie wszedzie sa nicki, i nie moge rozszyfrowac wszystkich wplacajacych.

wszystkim na 100% wysyłałam dane do przelewu, ci, co się upominali również dostali, nawet niektórym wysyłałąm po kilka razy, bo "gubili" tą wiadomość... więc każdy musiał dostać dane.

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

faith35 napisał(a):
wszystkim na 100% wysyłałam dane do przelewu, ci, co się upominali również dostali, nawet niektórym wysyłałąm po kilka razy, bo "gubili" tą wiadomość... więc każdy musiał dostać dane.

Sprobowałam uporzadkowac wplaty za watku bazarkowym. Zajrzyj, prosze.

Posted

no ok.. prosze, zadzwoń bela do naszego schroniska, podawałam ci na PW namiary na schron w zg. Ja nie mam środków na koncie, a kierowniczka schroniska nie odp. wolontariusze nie chcą udzielić odp.

Posted

ok, ale jutro na bank, bo ja nie mam jak się z nimi skontaktować...niestety..:( do misia93 napisałam przypomnienie o wpłacie na PW, a do Szarotka na profilu, ponieważ ma zapchaną skrzynkę. Oczywiscie danych twoich do przelewu nie napisałam, bo to poufne, podam jej na PW, jak oczyści sobie skrzynkę :lol:

Posted

faith35 napisał(a):
ok, ale jutro na bank, bo ja nie mam jak się z nimi skontaktować...niestety..:( do misia93 napisałam przypomnienie o wpłacie na PW, a do Szarotka na profilu, ponieważ ma zapchaną skrzynkę. Oczywiscie danych twoich do przelewu nie napisałam, bo to poufne, podam jej na PW, jak oczyści sobie skrzynkę :lol:

Ja sprawdze czy mam te dane :) jak nie to dam znac.

Posted

Rozmawiałam dzisiaj z p.kierowniczka schroniska. Mika moze jechac., ale pod pewnymi warunkami.
Odebraxc musi ja ktos odpoqwiedzialny i doswiadczony, bo okazuje sie, ze nie jest łatwym pieskiem.
No i nie chcieliby, aby ze wzgledow finansowych po 2, czy 3 m-cach, wrociła do schronu.:shake:
Zastanowmy sie powaznie nad terminem jej odebrania.

Posted

bela51 napisał(a):
Rozmawiałam dzisiaj z p.kierowniczka schroniska. Mika moze jechac., ale pod pewnymi warunkami.
Odebraxc musi ja ktos odpoqwiedzialny i doswiadczony, bo okazuje sie, ze nie jest łatwym pieskiem.
No i nie chcieliby, aby ze wzgledow finansowych po 2, czy 3 m-cach, wrociła do schronu.:shake:
Zastanowmy sie powaznie nad terminem jej odebrania.

Z tego co wiem to my mieliśmy po Mikę jechać, więc my byśmy ją odbierali, doświadczenie w pracy z trudnymi psami mamy, można o tym poczytać na wątkach naszych podopiecznych.
Jeśli chodzi o kwestie finansowe to ja również pisałam o tym, że nie chciałabym aby po 2 mies. się okazało, że nie ma deklaracji na hotelik Miki, ponieważ powrót do schroniska byłby dla niej najgorszym co tylko może ją spotkać, a my nie możemy jej dać bezpłatnego DT, także jeszcze raz proszę o przemyślane decyzje.

Posted

ludzie ja nie wiem po co tyle paniki przeciez mamy na prawie 2 miechy na przod uzbierana kase a te 150zł to ze stałych sie zbierze plus jeszcze akcja facebookowa.proponuje tez wyroznic tez allegro......to co maja powiedziec ci co wyciagaja psy do hoteliku i nie maja nawet na jeden miesiac uzbieranej kasy????? troche optymizmu.....

Posted

Nam w sumie pasuje prawie każdy dzień pod warunkiem, że wiemy o tym kilka dni wcześniej. Teraz to dopiero po niedzieli. W jakich godzinach można ją odebrać? No i chcielibyśmy, żeby był przy tym ktoś z wolontariuszy, którego Mikunia zna.

Posted

psiakiGabi napisał(a):
Nam w sumie pasuje prawie każdy dzień pod warunkiem, że wiemy o tym kilka dni wcześniej. Teraz to dopiero po niedzieli. W jakich godzinach można ją odebrać? No i chcielibyśmy, żeby był przy tym ktoś z wolontariuszy, którego Mikunia zna.

myślę, że pio się zgodzi, psa mozna odbierać w godz. 10-18 :cool3:

Posted

tayga napisał(a):
na fb dwie kolejne osoby poprosiły o nr konta :)

jesteś mega tayga..:loveu::loveu: Dzięki za załozenie wydarzenia na FB, za takie zaangażowanie itp. Jesteś wielka :iloveyou:

Posted

Nie było mnie cały dzien, wybaczcie.:oops:
Kochani, prosze uzgodnic termin telefonicznie z p, kierowniczka. Zapomnialam o tym napisac, ale nie sadze aby to był problem.