Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bela51 napisał(a):
Deklaracji stałych jest jednak tylko 110 zł.

oni prosili, by porozmawiał ktoś, kto prowadzi na bieżąco finanse i wie jaka jest sytuacja.. podam Ci na PW nr do schronu.

Posted

Zamurowało mnie, taygo podziękuj baaaardzo darczyńcom z FB za taką hojność i za pomoc i za wszystko...:loveu::loveu::multi:Zbieramy dalej pieniążki, ponieważ musimy mieć jeszcze 150 zł (jeżeli niedługo wpłyną pieniążki za bazarek to już tylko ok. 100 zł) ŁĄCZNIE musimy mić 950 PLN (900 hotelik za 2 miesiące + 50 zł transport suni, bo psiakiGabi sama po nią moze podjechać). Jestem mega przeszczęśliwa!!! :-o:multi:

Posted

[quote name='bela51']Czy to miejsce u Gabi jest na 100% zarezewowane dla Miki ?
Kiedy była oferta innego hoteliku, to powiedziałam psiakiGabi , że mamy na oku inny hotelik , ale żeby jeszcze miejsce trzymała na wypadek. Potem napisałam PW i napisałam, że Mika jednak będzie jechała do niej i kiedy mogłaby po nia przyjechać i nie dostałam do dziś odp. a minął dobry tydzień, niestety ja mam zablokowane konto na komórce i nie mogę do niej przedzwonic i wyjaśnić jak to z tym miejscem...

Posted

faith35 próbowałam Ci wtedy odpisać na pw ale chyba miałaś pełna skrzynkę, albo jakaś inna przyczyna była, że nie mogłam do Ciebie wysłać wiadomości. W każdym razie mamy miejsce dla Miki i możemy po nią pojechać. Tylko musielibyśmy wcześniej wiedzieć, że mamy jechać.

Posted

Gabi, dzieki za odpowiedz. Ja mysle, ze jesli kierownictwo schroniska wyrazi zgode, to bedziemy mogli uzgadniac termin.Sa pieniadze ( prawie) na 2 miesiace, ale malo deklaracji stałych.

Posted

dominikabankert napisał(a):
mam nadzieje ze przez te 2 miesiace ktos po Mikuche przyjedzie na zawsze......

jak ja bym tego chciała, szczyt marzeń, ale jak tu się nie zakochać w takiej suni, no jak? :loveu::loveu:Tylko Mika potrzebuje pracy, a przyszły właściciel powinien być cierpliwy i czuły w stosunku do niej :roll:

Posted

Fajnie byłoby, gdyby Mika mogła trafic do hoteliku Gabi.

Kiedyś marzyłam, by trafił tam mój Kornel z banerka w podpisie, pies, który boi sie ludzi i boi sie wyjśc z budy.
Miałam nawet zarezarwowane miejsce, ale było za malo kasy.
Szkoda, bo wschronie Kornel nie poczynił żadnych postępów, wrecz sie cofnął.

Oby MIKUNI sie udało.....

Posted

Kochane, sprawdzcie, czy wszyscy dostali nr konta z bazarku cegiełkowego dla Miki, bo chyba brakuje jeszcze wplat. Niestety nie wszedzie sa nicki, i nie moge rozszyfrowac wszystkich wplacajacych.