Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

koelka napisał(a):
Ja też dziś wpłace, bo dostałam maila z kontem (wcześniej nic nie doszło).

nie doszło, hmm.. ostatnio miałam problem z moją skrzynką, więc niestety w grę wchodziłą taka opcja, że nie do każdego mogło dojść info. z danymi do przelewu. Byłoby super, jak coś wpłacisz! Stała czy jednorazówka? :)

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

koelka napisał(a):
Pisałam już wcześniej, tylko nikt mnie nie uwzględnił;( Tylko 10 zł, ale deklaracja stała.

wieeeeeelkie dzięki! Stałe są najbardziej potrzebne, wielkie dzięki! :p

Posted

Zagladam do Miki i czekam na odpowiedz...

Dzisiaj doszły kolejne wpłaty:
anna35-1974 - 10 zl
dominikabankert - 10 zł
pola53 - 10 zł
Bardzo dziekujemy !

Aktualne zestawienie w poscie nr 304.

Posted

ja też podnoszę i .. Mam dla Was pewną niespodziankę, ale nie wiem, czy wypali, muszę poczekać na decyzję pewnej osoby z dogomanii i za ok. 2 tygodnie (?) coś Wam pokażę :p To niestety nic nie ma wspólnego z domkiem dla suni, tylko z finansami, ale nie ma się czego bać........:)

Posted

Poczytajcie, podajcie dalej - ważne!
Kobieta namiętnie szuka psów a potem raz dwa znajduje powód żeby się ich pozbyć. Dzwoniła też w sprawie Isi, uwierzyłam jej na początku, że ma dobre intencje. http://www.dogomania.pl/threads/1983...domku.../page4
Uważajcie na p. Kasię z Wadowic/Andyrchowa (3 dzieci: 2 nastolatków i 3 letnia córeczka, mąż pracuje jako zawodowy kierowca tir'a).

Posted

nawet jak o finanse chodzi to trzymam kciuki i nie puszczam!

faith35 napisał(a):
ja też podnoszę i .. Mam dla Was pewną niespodziankę, ale nie wiem, czy wypali, muszę poczekać na decyzję pewnej osoby z dogomanii i za ok. 2 tygodnie (?) coś Wam pokażę :p To niestety nic nie ma wspólnego z domkiem dla suni, tylko z finansami, ale nie ma się czego bać........:)

Posted

finanse

Wpłaty dla Miki ( cegiełkowe i stałe )
10.01. OLUSIA 40 zł
10.01.- Magolek - 20 zl
10.01 -NITKA - 30 zł
10.01. - patuś - 10 zł
10.01. - katarzyna09 - 30 zł
10.01. - katarzyna09 - 10 zł
10.01.-Maksiu z Labradory info. - 10 zł
10.01. -werenn - 10 zł
10.01. -Krzysztof O. - 5 zł
10.01.- eski - 10 zl
10.01.- wujek & ciocia - 15 zł
10.01. - bela51 - 5 zł
11.01. -Lidia509 - 10 zl
11.01. - figanadrzewna - 10 zl
12.01. - pola53 - 10- zl
12.01. - dominikabankert - 10 zl
12.01. - anna35-1974 - 10 zl
12.01. - Kate18 z Labradory Info - 15 zł
12.01. - Elżbieta W. - 10 zł
13.01. - Tofikowa - 25 zł

Ogółem = 295 zł

Posted

Poprosiłam betty_labrador , by zrobiła malowidło naszej Mikuni i się zgodziła ! :multi: To była ta niespodzianka :diabloti: Te arcydzieło pójdzie na aukcję allegro, a pieniążki zostaną przeznaczone na hotelik dla Miki :cool3:

Posted

Znalazłam na Mapie pomocy Dogo, że są awaryjne tymczasy, bo PsiakiGabi, mówi, że mają być deklaracje stałe!!! A my mamy tylko 40 zł stałych!

[lubuskie] czia
[lubuskie] medar
[lubuskie] kryminalny
[lubuskie] ancyk

Napiszę do tych osób, może ktoś weźmie sunię na trochę, a potem jak będą deklaracje to pójdzie do hoteliku Gabi, nie mja co się sunia męczyć w schroniskowych warunkach....

Posted

finanse

Wpłaty dla Miki ( cegiełkowe i stałe )
10.01. OLUSIA 40 zł
10.01.- Magolek - 20 zl
10.01 -NITKA - 30 zł
10.01. - patuś - 10 zł
10.01. - katarzyna09 - 30 zł
10.01. - katarzyna09 - 10 zł
10.01.-Maksiu z Labradory info. - 10 zł
10.01. -werenn - 10 zł
10.01. -Krzysztof O. - 5 zł
10.01.- eski - 10 zl
10.01.- wujek & ciocia - 15 zł
10.01. - bela51 - 5 zł
11.01. -Lidia509 - 10 zl
11.01. - figanadrzewna - 10 zl
12.01. - pola53 - 10- zl
12.01. - dominikabankert - 10 zl
12.01. - anna35-1974 - 10 zl
12.01. - Kate18 z Labradory Info - 15 zł
12.01. - Elżbieta W. - 10 zł
13.01. - Tofikowa - 25 zł
14.01.- agni - 5 zł

Ogółem = 300 zł

Posted

300 zł za nami, a w pierwszym miesiącu hotelik + transport będzie wynosić 500 PLN ! Nie ma co... chyba zacznę szukać innego hoteliku dla Miki, bądźmy realistami, przecież tyle ile my teraz zebraliśmy to za tyle jest naprawdę fajny hotelik. Lepiej zapłacić za transport więcej, a jednorazowo, niż co miesiąc płacić prawie pięć stów.

Posted

mam takie samo zdanie......tylko kto wtedy bedzie miał oko na Mikę jak bedzie daleko od wszystkich.....[quote name='faith35']300 zł za nami, a w pierwszym miesiącu hotelik + transport będzie wynosić 500 PLN ! Nie ma co... chyba zacznę szukać innego hoteliku dla Miki, bądźmy realistami, przecież tyle ile my teraz zebraliśmy to za tyle jest naprawdę fajny hotelik. Lepiej zapłacić za transport więcej, a jednorazowo, niż co miesiąc płacić prawie pięć stów.

Posted

Sprobujecie zapytac Czarodziejki. Moze mialaby miejsce dla strachulca? Choc ona własciwie przyjmuje głownie staruszkow.
I jeszcze jest jedna nikła szansa na dt, ale ciagle decyzje sie wazą...

Posted

bela51 napisał(a):
Sprobujecie zapytac Czarodziejki. Moze mialaby miejsce dla strachulca? Choc ona własciwie przyjmuje głownie staruszkow.
I jeszcze jest jedna nikła szansa na dt, ale ciagle decyzje sie wazą...

Dobry pomysł, a ile ona bierze za miesiąc? jak 400 zł i powyżej to nas niestety nie stać :/

Posted

No to działajcie u czarodziejki, bela Tobie chyba chodzi o ten tymczas co sie u Szili ogłasza, masz racje dziewczyny tam na watku leca sobie w kulki

bela51 napisał(a):
U Czarodziejki płacimy za swoje tymczasy 300 zł. Mysle, ze nic sie nie zmieniło.