Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W ostatnią niedzielę miałam okazję poznać Mikusię :) spotkałyśmy się, kiedy wracałam ze spaceru z Arkticiem (innym psiakiem z zielonogórskiego schroniska) myślę, że Mika jest na dobrej drodze, widziałam ją wczesną jesienią, wtedy nawet nie wyszła z budy, a w niedzielę podeszła do wyciągniętej przeze mnie ręki (ze smaczkami oczywiście, a ja bokiem i bez kontaktu wzrokowego)
Co do hoteliku z Stożnem to cena dla psich organizacji jest niższa niż podana na stronie - wiem bo sunia z Fundacji Bono, w której jestem wolontariuszem, przebywała w tym hoteliku, byliśmy bardzo zadowoleni z opieki, ale faktycznie psiaki mieszkają tam w kojcach,także dla Miki to może nie być najlepsze rozwiązanie. W jej przypadku pomyślałabym o płatnym DT (jeśli nie można znaleźć bezpłatnego), bo jeśli już zbieracie pieniążki to lepiej płacić za DT, gdzie opiekun będzie mógł się skupić konkretnie na niej (o co trudno w hoteliku, chociaż też nie w każdym).

Posted

Cromikowa hotelik mamy 'zaklepany' w Żarach, jak się tylko zwolni miejsce to Mika wchodzi, ale warunkiem jest min. połowa kasy, dlatego organizujemy bazarki, rozsyłamy PW itp. Bazarki będą wystawione narazie dwa lub trzy (raczej każdy po kolei...). Chociaż koszt hoteliku z wyżywieniem to 450 zł, to jak rozmawiałam z Gabi, to minimum 250 musi być, by zabrała Mikę do siebie. Narazie 'żyjemy' na bazarkach, deklaracjach (ustalamy konto:)) no o isię jakoś uzbiera...

Posted

figanadrzewna napisał(a):
na mojej deklaracji nie pociągniemy za daleko :(

wiem, ale nikt nie może wpłacać deklaracji :placz:po drugie moze coś uzbieramy na bazarkach, może coś się uzbiera :razz:

Posted

mestudio napisał(a):
Dostałam zaproszenie na bazarek to sobie przy okazji poczytam o pięknej once:-).

Ja też dostałam zaproszenie na cegiełkowy bazarek i też sobie poczytam o pięknej oneczce.:):)

Posted

Zwolniła się u mnie deklaracja, bo jedna sunia znalazła domek, więc mogę ją przeznaczyć na Mikę - choć to niestety tylko 10 zł (deklaracja stała), ale może grosz do grosza...

Posted

jestes kochana dziekuje ze wpadłaś!!!! i ciesze sie ze Oskar jedzie do Niemiec bo wiem ze tez mu dopingowałaś:)

koelka napisał(a):
Zwolniła się u mnie deklaracja, bo jedna sunia znalazła domek, więc mogę ją przeznaczyć na Mikę - choć to niestety tylko 10 zł (deklaracja stała), ale może grosz do grosza...