dominikabankert Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 faith- nie zapomnę ale mówie dopiero po 20.01[quote name='faith35']Szarotka sprawdzaj deklaracje, Mikusia naprawdę ich potrzebuje i baaardzo dziękujemy, że przybyłaś na wątek :iloveyou::B-fly: dominikabankert dla Miki każda złotówka się liczy, nie zapomnij o nas :saint1: Domik wspępnie rozważam propozycję hoteliku ZuziM (chociaż psy są w kojcach, więc raczej odpada...) oraz Murki (pytałam się o możliwość wzięcia suni do domu na PW i czekam na odp. - jest możliwość transportu za zwrot kosztów paliwa, na forum pisze, że jeżeli pies potrzebuje socjalizacji to będzie w domu, ale na wszelki wypadek wolałam zapytać :cool3:) Quote
faith35 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 figanadrzewna napisał(a):dziękuję Belu za namiary na wątek. Jak będzie decyzja o wydaniu suni, pomyślę nad deklaracją dzwoniłam do schroniska dzisiaj i jak nabardziej są ZA, aby wydac suczkę, ale muszą mieć pewność, że będzie pełna kwota deklaracji stałych. Quote
Szarotka Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Jak bedzie wiadomo, ze jest jakies miejsce to dajcie znac. Quote
faith35 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Szarotka napisał(a):Jak bedzie wiadomo, ze jest jakies miejsce to dajcie znac. nie ma sprawy! muszę dostać PW od Murki, ale dalej szukam... Quote
faith35 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Domik napisał(a):Jest jeszcze hotelik w Stożnem - Psia Sfora, tylko koszt to byłoby 35-45zł. Ale wiem, że IDZ (która teraz prowadzi schronisko), korzystała już z usług tego hoteliku. Chociażby nasz Kacperek tam był. Ja wiem o tym hoteliku, ale ze względów finansowych odrzuciłam go. Patrzę nie tylko na cenę, ale też na możliwość wzięcia M iki do domu - to jest problem. Quote
wszpasia Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Weszłam na zaproszenie, ale nie jestem niestety w stanie pomóc finansowo:( Wszędzie same dramaty. Suka z mojego podpisu uciekła ze schronu miesiąc temu, została zoperowana, przeżyła a teraz znowu może trafić za kraty:placz: Szukamy DT lub DS, zostało kilka dni. Quote
faith35 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 wszpasia napisał(a):Weszłam na zaproszenie, ale nie jestem niestety w stanie pomóc finansowo:( Wszędzie same dramaty. Suka z mojego podpisu uciekła ze schronu miesiąc temu, została zoperowana, przeżyła a teraz znowu może trafić za kraty:placz: Szukamy DT lub DS, zostało kilka dni. my szukamy DT, ale kasa potrzebna... kurcze, a możesz porozsyłać PW z info o Mice? Quote
Szarotka Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Spytajcie Zuzki ona ma domowe dt. moze ma miejsce. Quote
figanadrzewna Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 mogę na razie zadeklarować 10 zł stałej Quote
faith35 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 [quote name='figanadrzewna']mogę na razie zadeklarować 10 zł stałej dziękujemy !!!! Jeżeli chodzi o nr. konta to damy znać, bo to jeszcze nie jest ustalone, ale jak będzie to się odezwę! :loveu: Quote
chita Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 dostalam pw jednak finansowo nie pomoge, za duzo nieszczesc ania+milva i ulver prowadzi super hotelik, co prawda psiak w kojcu ale nie jednego wyprowadzila na prostą;)no i kolejka chyba nie az tak dluga Quote
faith35 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 chita napisał(a):dostalam pw jednak finansowo nie pomoge, za duzo nieszczesc ania+milva i ulver prowadzi super hotelik, co prawda psiak w kojcu ale nie jednego wyprowadzila na prostą;)no i kolejka chyba nie az tak dluga patrzałam na ich ofertę, ale kojec to ostatnie o czym moglibyśmy myśleć, Mika jest niesamowicie spłoszonym psem, nieufnym człowiekowi, potrzebuje stałego kontatku z człowiekiem. Quote
wykrywka Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 ewa36 napisał(a):Wykrywko, masz pw :) Odebrane i przekazane dalej :lol: Quote
anett Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Dziewczyny prawie że na miejscu macie świetny hotelik u psiakiGabi w województwie lubuskim, w miejscowości Piotrów ( powiat Żary) tel. 666 542 440 wątek: http://jamor.pl/forum/viewtopic.php?f=10&t=5 Polecam!!! szczególnie dla psów wymagających socjalizacji i pracy!! edit: wątek Bruna z agresją lękową, który u Gabi natychmiast wrócił do formy:lol: http://www.dogomania.pl/threads/190735-Pom%C3%B3%C5%BCcie-prosz%C4%99-by-Bruno-mial-szanse-na-inna-perspektyw%C4%99-ni%C5%BC-do%C5%BCywocie-w-schronisku! Quote
sylwija Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Śliczna sunia, na razie nie pomogę finansowo, bo probujemy Jaspera (z mojego podpisu wyciągnąć), ale będę na wątku i postaram się wspierać choć sporadycznie Quote
faith35 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Dziękuję wszystkim za pojawienie się na tym wątku :) anett sprawdzę ten hotelik, tylko nie wiem czy sunia mogłaby być w domu, bo kojce nas raczej nie interesują. Quote
faith35 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Dodałam tutaj Mikę : http://owczarki.eu/psiak/710 Zaraz zwołam z tamtego forum ludzi od Owczarków, może nam pomogą w zbieraniu pieniędzy na hotelik? Quote
faith35 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 caha napisał(a):może uda mi się zrobić jakiś bazarek :) jesteś wielka!!! :multi::multi: Quote
caha Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 z tym komplementem to jeszcze poczekaj :oops: najpierw niech otworzę, potem coś sprzedam no i uzbieram duuużooo pieniążków, wtedy będzie można dziękować kupującym hihi ;) Quote
bela51 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Podniose chociaz sunieczke, Cioteczki przybywajcie ( Wujaszkowie tez ). Quote
Recommended Posts