Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

faith- nie zapomnę ale mówie dopiero po 20.01[quote name='faith35']Szarotka sprawdzaj deklaracje, Mikusia naprawdę ich potrzebuje i baaardzo dziękujemy, że przybyłaś na wątek :iloveyou::B-fly:
dominikabankert dla Miki każda złotówka się liczy, nie zapomnij o nas :saint1:
Domik wspępnie rozważam propozycję hoteliku ZuziM (chociaż psy są w kojcach, więc raczej odpada...) oraz Murki (pytałam się o możliwość wzięcia suni do domu na PW i czekam na odp. - jest możliwość transportu za zwrot kosztów paliwa, na forum pisze, że jeżeli pies potrzebuje socjalizacji to będzie w domu, ale na wszelki wypadek wolałam zapytać :cool3:)

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

figanadrzewna napisał(a):
dziękuję Belu za namiary na wątek. Jak będzie decyzja o wydaniu suni, pomyślę nad deklaracją

dzwoniłam do schroniska dzisiaj i jak nabardziej są ZA, aby wydac suczkę, ale muszą mieć pewność, że będzie pełna kwota deklaracji stałych.

Posted

Domik napisał(a):
Jest jeszcze hotelik w Stożnem - Psia Sfora, tylko koszt to byłoby 35-45zł. Ale wiem, że IDZ (która teraz prowadzi schronisko), korzystała już z usług tego hoteliku. Chociażby nasz Kacperek tam był.
Ja wiem o tym hoteliku, ale ze względów finansowych odrzuciłam go. Patrzę nie tylko na cenę, ale też na możliwość wzięcia M iki do domu - to jest problem.

Posted

Weszłam na zaproszenie, ale nie jestem niestety w stanie pomóc finansowo:( Wszędzie same dramaty. Suka z mojego podpisu uciekła ze schronu miesiąc temu, została zoperowana, przeżyła a teraz znowu może trafić za kraty:placz: Szukamy DT lub DS, zostało kilka dni.

Posted

wszpasia napisał(a):
Weszłam na zaproszenie, ale nie jestem niestety w stanie pomóc finansowo:( Wszędzie same dramaty. Suka z mojego podpisu uciekła ze schronu miesiąc temu, została zoperowana, przeżyła a teraz znowu może trafić za kraty:placz: Szukamy DT lub DS, zostało kilka dni.

my szukamy DT, ale kasa potrzebna... kurcze, a możesz porozsyłać PW z info o Mice?

Posted

[quote name='figanadrzewna']mogę na razie zadeklarować 10 zł stałej

dziękujemy !!!! Jeżeli chodzi o nr. konta to damy znać, bo to jeszcze nie jest ustalone, ale jak będzie to się odezwę! :loveu:

Posted

dostalam pw jednak finansowo nie pomoge, za duzo nieszczesc
ania+milva i ulver prowadzi super hotelik, co prawda psiak w kojcu ale nie jednego wyprowadzila na prostą;)no i kolejka chyba nie az tak dluga

Posted

chita napisał(a):
dostalam pw jednak finansowo nie pomoge, za duzo nieszczesc
ania+milva i ulver prowadzi super hotelik, co prawda psiak w kojcu ale nie jednego wyprowadzila na prostą;)no i kolejka chyba nie az tak dluga

patrzałam na ich ofertę, ale kojec to ostatnie o czym moglibyśmy myśleć, Mika jest niesamowicie spłoszonym psem, nieufnym człowiekowi, potrzebuje stałego kontatku z człowiekiem.

Posted

Dziewczyny prawie że na miejscu macie świetny hotelik u psiakiGabi

w województwie lubuskim, w miejscowości Piotrów ( powiat Żary) tel. 666 542 440

wątek: http://jamor.pl/forum/viewtopic.php?f=10&t=5

Polecam!!! szczególnie dla psów wymagających socjalizacji i pracy!!

edit:
wątek Bruna z agresją lękową, który u Gabi natychmiast wrócił do formy:lol:
http://www.dogomania.pl/threads/190735-Pom%C3%B3%C5%BCcie-prosz%C4%99-by-Bruno-mial-szanse-na-inna-perspektyw%C4%99-ni%C5%BC-do%C5%BCywocie-w-schronisku!

Posted

Dziękuję wszystkim za pojawienie się na tym wątku :) anett sprawdzę ten hotelik, tylko nie wiem czy sunia mogłaby być w domu, bo kojce nas raczej nie interesują.

Posted

z tym komplementem to jeszcze poczekaj :oops:
najpierw niech otworzę, potem coś sprzedam no i uzbieram duuużooo pieniążków, wtedy będzie można dziękować kupującym hihi ;)