psiakiGabi Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 kora78 chyba od Ciebie, bo raczej innych nie ma :) Quote
kora78 Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 no to powodzenia sunia! sliczna jest, to domek sie znajdzie. tylko trzeba dobrze wybrac :) temu panu nie dawajcie, jak oddal psa, bo mu sikal... jak sunia jest trudna to na pewno tez ja odda i problemy tylko beda Quote
faith35 Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Kora, temu facetowi na pewno Mika nie będzie oddana :) Quote
bela51 Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 A dzisiaj jest juz stała wpłata od jacekni - 10 zł. Dziekujemy ! Quote
faith35 Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 [quote name='bela51']A dzisiaj jest juz stała wpłata od jacekni - 10 zł. Dziekujemy ! super! KRIS123 wczoraj wysłał :) a ja dalej błagam o pomoc w deklaracjach, tym razem już nie na dogo... Quote
faith35 Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 [FONT=Century Gothic]wszystkie dodatkowe wpłaty będą w tym poście ( #807 )[/FONT] [FONT=Century Gothic]Deklaracje jednorazowe:[/FONT] [FONT=Century Gothic]* gosiaczek1313 - coś - ( owczarek.pl )[/FONT] [FONT=Century Gothic]* Aagata_81 - 30zł ( owczarek.pl )[/FONT] [FONT=Century Gothic]* KIKA - 20zł ( owczarek.pl )[/FONT] [FONT=Century Gothic]Czekam na odp. ile pieniążków będzie przelanych :lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Deklaracje stałe:[/FONT] [FONT=Century Gothic]* KRIS123 - 20zł ( owczarek.pl )[/FONT] [FONT=Century Gothic]* jacekni - 10zł ( owczarek.pl )[/FONT] [FONT=Century Gothic]* ewachw - 20zł ( owczarek.pl )[/FONT] [FONT=Century Gothic]* KIKA - 20 zł (owczarek.pl )[/FONT] [FONT=Century Gothic][/FONT] [FONT=Century Gothic]Jaki jest stan konta dekl. stałych dla Miki?[/FONT] [FONT=Century Gothic]Żeby nie było niejasności. KIKA w pierwszym miesiącu przelewa 40zł (20 stała + 20 jednorazówka), później już będzie przelewała tylko stałą kwotę.[/FONT] Quote
psiakiGabi Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Miałam dzisiaj kolejne 2 telefony o Mikę. Pani z Katowic, mieszka w bloku, ma już 13 letnią bardzo spokojną sunię, jest świadoma tego jaka jest Mika, wszystko Jej opowiedziałam i nie przeraziło to tej Pani:cool3: Pani powiedziała, że w bloku mieszkają tylko zimą, bo mają domek w Rabce i tak spędzają czas od wiosny do jesieni. Brzmi w sumie chyba dobrze. Pani gotowa poczekać aż Mika trochę dojdzie u nas do siebie. Tylko problem z transportem, bo nie za bardzo miałaby jak po Mikę przyjechać. I drugi tel od Pana z Poznania, też blok 7 piętro, winda, Pan bardzo chaotycznie ze mną rozmawiał, z rozmowy wydawał się mało konkretny, ale mogę się mylić. Pan żonaty, żona zgadza się oczywiście i też chce psa. W tle słyszałam co najmniej dwoje małych dzieci i to już nie za bardzo mi się podobało. Pan mówił, że nie przeszkadza Mu to jaka Mika jest. Miał Onka i rottweilera. Z tych dwóch telefonów ta Pani wydała mi się o wiele bardziej odpowiedzialna. Pani obiecała odezwać się za tydzień,żeby się dowiedzieć jakie postępy Mika poczyniła i co zdecydowaliśmy. Myślę, że telefonów jest na tyle dużo, że śmiało możemy wybierać :cool3: ja zapisuje wszystkie sensowne numery telefonów z notatką kto jakie warunki oferuje i moją krótką opinią:razz: tzn jak narazie ta Pani jest pierwsza;) Quote
bela51 Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Nie musimy sie spieszyc z oddawaniem Miki do domku i naprawde, zdajemy sie na intuacje Gabi w wyborze tego najlepszego. Oczywiscie i tak zostanie przeprowadzona wizyta p/a. Wpłyneły kolejne wpłaty dla Miki. Moze spokojnie mieszkac u Gabi i nabierac pewnosci siebie oraz pozbywac sie swoich "strachów". Oto dzisiajsze popoludniowe wpłaty: Gabi79 - 5 zł KRIS123 - 20 zł ( z owczarka ) Dziadziowa - 60 zł katarzyna09 - 20 zł himba - 50 zł Aagata_81 - 30 zł ( z owczarka ) Wszystkim darczyńcom bardzo, bardzo dziekujemy ! Jutro zaktualizuje pierwsza strone, gdyz wrócilam przed chwila do domu i padam. Quote
kora78 Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Metro???? ale fuks!!! ja walcze o Metro dla psow z mojego schronu i nic, a tu pach.... super, ze sie domki zglaszaja, pani z Rabki najlpsza!! Quote
bela51 Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Kora, bardzo dziekujemy za ogloszenia dla Mikuni. Masz szczęsliwą rekę:loveu: Quote
joasiunia Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Jutro rano wpłacam pierwsze pieniązki dla Miki :D Quote
kora78 Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 ciesze sie,ze pomoglam :) ale ktokolwiek by ja pooglaszal- ona by szybko chetnych miala, bo jest sliczna, tylko do odpowiedniego domu moze pojsc. Quote
Isadora7 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 To ja jak odeśpię zobaczę i skońćze lub nie plakacik Quote
pola53 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Nie dawajcie jej do bloku, proszę! Dla owczarka to katorga, on musi mieć podwórko na którym czułby się najważniejszy. Zimą tak, bo pogoda byle jaka i nikt nie ma ochoty wychodzić, ale latem? Na pewno zgłosi się ktoś, kto ją pokocha. Toż to dopiero akcja się rozkręciła. A ten Poznań! Za dużo tam jakoś mało odpowiedzialnych. Quote
arim Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Jestem tu od trzech dni zarejestrowana ale mysle ze mnie przyjmniecie do swojego grona! Prosze o nr do przelewu, to w ostatnim tygodniu lutego wysle cos dla Miki!Pozdrawiam! Quote
bela51 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 arim napisał(a):Jestem tu od trzech dni zarejestrowana ale mysle ze mnie przyjmniecie do swojego grona! Prosze o nr do przelewu, to w ostatnim tygodniu lutego wysle cos dla Miki!Pozdrawiam! Bardzo miło nam powitac nową dogomaniaczke ! :lol: Quote
bela51 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 pola53 napisał(a):Nie dawajcie jej do bloku, proszę! Dla owczarka to katorga, on musi mieć podwórko na którym czułby się najważniejszy. Zimą tak, bo pogoda byle jaka i nikt nie ma ochoty wychodzić, ale latem? Na pewno zgłosi się ktoś, kto ją pokocha. Toż to dopiero akcja się rozkręciła. A ten Poznań! Za dużo tam jakoś mało odpowiedzialnych. Pola, badz pewna, ze domek bedzie bardzo starannie wybrany. Mika chyba nie nadaje sie do bloku, choc ja osobiscie uwazam, ze czasem lepszy blok, niz niepewny dom z ogrodem. Nigdy nie wiadomo,czy pies na koncu nie wyląduje w budzie, bez prawa wchodzenia na pokoje. Ja akurat temu jestem przeciwna. Quote
faith35 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Ja osobiście uważam, że Pani z Katowic byłaby dobra. Ma doświadczenie z owczarkami. Zimą pies byłby mieszkaniu, ale w pozostałe pory roku byłaby w domku. Jak dla mnie fajnie, ale jeszcze poczekajmy z wyborem, może natrafi się na coś jeszcze fajnego :p Quote
faith35 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 ewachw napisał(a):pieniążki poszły..pozdrawiam na dogomanii się zarejestrowałaś, fajnie :) Mam nadzieję, że będziesz częstym gościem na wątku Miki :) Quote
bela51 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Dzis kolejna wplata z forum ON. Nika i Czaki - 40 zł . Bardzo dziekujemy ! Zaraz zaktualizuje pierwsza strone. Quote
faith35 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Ja myślę, że ta Pani z Katowic fajna by była... sam fakt, że będzie dzwonić do Gabi w celu dowiedzenia się o postępach Miki już dobrze wróży na ten domek :) Quote
Jolanta08 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Jestem na zaproszenie faith35 i deklaruję 10,00 zł dla suni więcej nie dam rady :no-no-no: Quote
Igiełka Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Zaglądam do suni i życzę powodzenia w znalezieniu dobrego domku Quote
Recommended Posts