pio27 Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 to super jestem z tego powodu zadowolony wiedziałem i wierzyłem że dasz rade pozdrawia wolontariusz........:-):-) xp. A co do mojej osoby ja zawsze przeglądam codziennie ten post który dałem o mice dla tego że jest dla mnie to ważne i jetem na bieżąco i czytam wszystkie nowe odpowiedzi a co pomocy z miką i znalezieniu jej hoteliku i oraz zrobienia dla niej bazarku z góry dziękuje pozdrawia pio27.:-):-)) Quote
faith35 Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 pio27 podziękujesz, jak Mika znajdzie domek :diabloti: A ja proszę Isadora7 o plakat dla Miki, drukuję 50 razy, idę na miasto i rozwieszam plakaty :evil_lol: Pójdę też do różnych lecznic, zoologicznych, może to da jakis efekt :roll: W końcu ogłoszenia internetowe też ważne, ale plakaty też mogą wiele zdziałać :eviltong: Quote
psiakiGabi Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 faith35 to jest bardzo ważne, bo nie każdy ma internet, plakaty są też ważne. Spróbujcie może w Gazecie Lubuskiej jakieś ogłoszenie dać? Quote
faith35 Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 psiakiGabi napisał(a):faith35 to jest bardzo ważne, bo nie każdy ma internet, plakaty są też ważne. Spróbujcie może w Gazecie Lubuskiej jakieś ogłoszenie dać? pogadam ze schroniskiem, oni ogłaszali już psiaki w GL ;) Gabi, moghę kontakt w sprawie adopcji dać na Ciebie? Chodzi o to, żeby w sprawie Miki dzwonili do Ciebie, bo ty ją najlepiej poznałaś i masz z nią kontakt codziennie :) Jak mogę, to porszę o nr. tel. naq PW ;) Quote
psiakiGabi Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Pewnie, że możesz podać kontakt do mnie. Tel: 666 542 440 mail: psiakidoadopcji@poczta.onet.pl Quote
faith35 Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Dzięki wieeelkie :) Już do Isadory wysyłam ;) Quote
anett Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Ale Mika jest śliczna:loveu: psiakiGabi napisał(a):... Na facetów potrafi warknąć:p ... no cóż... czasami z facetami tak trzeba:diabloti: Quote
Isadora7 Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 [quote name='faith35']pio27 podziękujesz, jak Mika znajdzie domek :diabloti: A ja proszę Isadora7 o plakat dla Miki, drukuję 50 razy, idę na miasto i rozwieszam plakaty :evil_lol: Pójdę też do różnych lecznic, zoologicznych, może to da jakis efekt :roll: W końcu ogłoszenia internetowe też ważne, ale plakaty też mogą wiele zdziałać :eviltong: [quote name='psiakiGabi']Pewnie, że możesz podać kontakt do mnie. Tel: 666 542 440 mail: psiakidoadopcji@poczta.onet.pl Jestem plakat mogę zrobić, ale nie wiem czy dzisiaj się uda. Miałam awarię kompa i jestem 24 godziny do tyłu. Musze najpierw skończyć wcześniejsze. Tym bardziej że chwilę czasu zajmie też trzepanie wątku w poszukiwaniu foteczek. Quote
faith35 Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Isadora7 napisał(a):Jestem plakat mogę zrobić, ale nie wiem czy dzisiaj się uda. Miałam awarię kompa i jestem 24 godziny do tyłu. Musze najpierw skończyć wcześniejsze. Tym bardziej że chwilę czasu zajmie też trzepanie wątku w poszukiwaniu foteczek. nie ma pośpiechu...:) Dziękujemy bardzo za chęć pomocy dla Mikuni ;) Quote
faith35 Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 z bazarku cegiełkowego dla Miki 70 zł i mam smutne przeczucia, że więcej pieniążków nie da rady zebrać :( Chodź bazarek trwa do środy... więc jak ktoś chce jeszcze zakupić cegiełkę to zapraszam bardzo gorąco (:cool3:) Quote
bela51 Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 faith35 napisał(a):z bazarku cegiełkowego dla Miki 70 zł (:cool3:) To całkiem sporo. Mam nadzieje, ze wszyscy wplaca, bo niestety z poprzedniego, nie ma wszystkich wplat. Quote
faith35 Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 [quote name='bela51']To całkiem sporo. Mam nadzieje, ze wszyscy wplaca, bo niestety z poprzedniego, nie ma wszystkich wplat. mam zamiar te osoby, które nie wpłaciły dać na listę Czarnych Kwiatków, ponieważ lekceważą sobie wysyłanie wiadomości o wpłatach, Agata,Sonia ma zapchaną skrzynkę, a pisałam jej na profilu, że ma zapchaną i prosiłam ją, by wpłaciła na cegiełki, a odzewu też żadnego. Teraz pilnuję bardzo, by były wszystkie wpłaty :) wiadomo kto to jest ta P.Małgorzata ? :razz: Quote
faith35 Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 onga daje 50 zł pod koniec miesiąca i to będzie deklaracja jednorazowa, a potem co miesiąc będzie dawała deklarację stałą po 30 zł :loveu: Dziękujemy! :lol: bela, dopisz proszę do wpłat stałych 30 zł, a do jednorazowych 50 :razz: Pieniążki będą wysyłane pod koniec każdego miesiąca, również ta jednorazowa będzie wysłana pod koniec lutego ;) Quote
faith35 Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 ja nie wiem kto to ta Magłorzata S. Na aktualnym bazarku cegiełkowym nikt nie kupił 4 cegiełek, a z osób zaległych z poprzedniego bazarku też nie ma osoby, która byłaby dłużna taką kwotę. Pamiętam, jak ktoś pisał mi PW, że jest dłużny 10 zł i za zwłokę zamiast 10 zapłaci 20... hmm........ niestety, opróżniłam skrzynkę :roll: Quote
psiakiGabi Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Negrita8 napisał(a):melduję się - myślałam, że już poszła dyszka, skoro nie to musi być "kara za zwłokę" ;) więc wyślę 20 zł, a potem już poleci zlecenie stałe na zadeklarowane 10 zł. Mizianki dla ślicznej Mikuni faith35 tego szukałaś:cool3: ? Quote
Kocurek Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Piekna jest Mikunia i ma takie madre spojrzenie.Dziewczyny moge pomoc w postaci niestety tylko 10 zl jednorazowo.Poprosze na pw numer konta i w piatek wysle kasiorke. Quote
faith35 Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 psiakiGabi napisał(a):faith35 tego szukałaś:cool3: ? nooooooooooooo ... na PW miałam napisane to samo :) Dzięki!!! Myślę, że Negrita przesłała kasę ;) Quote
faith35 Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Kocurek napisał(a):Piekna jest Mikunia i ma takie madre spojrzenie.Dziewczyny moge pomoc w postaci niestety tylko 10 zl jednorazowo.Poprosze na pw numer konta i w piatek wysle kasiorke. dane już wysyłam!! :multi::multi::multi: Dzięki bardzo :loveu: Quote
Szarotka Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Ja zamiast deklarowanych 5 zl. na bazarku wyslalam 10, bo sie czulam winna, ze tak dlugo szlo. No prosze mnie na czarne kwiatki w razie czego nie dawac, bo niestety moje deklaracje ida 2 bite tygodnie i nic na to poradzic nie moge ............. Quote
faith35 Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 ciebie Szarotko nie dawałam, nie martw się :) Quote
faith35 Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 odezwała się Agata,Sonia ... mam nadzieję, że pojawi się na wątku i wszystko wyjaśni, o co ją poprosiłam. Quote
faith35 Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Agato, usunę Cię z Czarnej Listy dopiero po zaksięgowaniu wpłaty na konto beli, mam nadzieję, że mnie zrozumiesz i moje obawy również. Quote
Agata,Sonia Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Witam, Przede wszystkim przepraszam Ciebie Mikusiu,że dopiero teraz wpłaciłam zaległe pieniążki za cegiełki i oczywiście wszystkich,którym los tej psinki nie jest obojętny. Tak jak pisałam w pw do faith35,w ostatnim tygodniu nie miałam głowy na nic,ale nie będę się zwierzać ze swoich problemów.W końcu każdy je ma,większe i mniejsze. Jeszcze raz przepraszam... Quote
Recommended Posts