Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

to super jestem z tego powodu zadowolony wiedziałem i wierzyłem że dasz rade pozdrawia wolontariusz........:-):-) xp.
A co do mojej osoby ja zawsze przeglądam codziennie ten post który dałem o mice dla tego że jest dla mnie to ważne i jetem na bieżąco i czytam wszystkie nowe odpowiedzi a co pomocy z miką i znalezieniu jej hoteliku i oraz zrobienia dla niej bazarku z góry dziękuje pozdrawia pio27.:-):-))

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pio27 podziękujesz, jak Mika znajdzie domek :diabloti: A ja proszę Isadora7 o plakat dla Miki, drukuję 50 razy, idę na miasto i rozwieszam plakaty :evil_lol: Pójdę też do różnych lecznic, zoologicznych, może to da jakis efekt :roll: W końcu ogłoszenia internetowe też ważne, ale plakaty też mogą wiele zdziałać :eviltong:

Posted

psiakiGabi napisał(a):
faith35 to jest bardzo ważne, bo nie każdy ma internet, plakaty są też ważne. Spróbujcie może w Gazecie Lubuskiej jakieś ogłoszenie dać?

pogadam ze schroniskiem, oni ogłaszali już psiaki w GL ;) Gabi, moghę kontakt w sprawie adopcji dać na Ciebie? Chodzi o to, żeby w sprawie Miki dzwonili do Ciebie, bo ty ją najlepiej poznałaś i masz z nią kontakt codziennie :) Jak mogę, to porszę o nr. tel. naq PW ;)

Posted

[quote name='faith35']pio27 podziękujesz, jak Mika znajdzie domek :diabloti: A ja proszę Isadora7 o plakat dla Miki, drukuję 50 razy, idę na miasto i rozwieszam plakaty :evil_lol: Pójdę też do różnych lecznic, zoologicznych, może to da jakis efekt :roll: W końcu ogłoszenia internetowe też ważne, ale plakaty też mogą wiele zdziałać :eviltong:

[quote name='psiakiGabi']Pewnie, że możesz podać kontakt do mnie.
Tel: 666 542 440
mail: psiakidoadopcji@poczta.onet.pl

Jestem plakat mogę zrobić, ale nie wiem czy dzisiaj się uda. Miałam awarię kompa i jestem 24 godziny do tyłu. Musze najpierw skończyć wcześniejsze. Tym bardziej że chwilę czasu zajmie też trzepanie wątku w poszukiwaniu foteczek.

Posted

Isadora7 napisał(a):
Jestem plakat mogę zrobić, ale nie wiem czy dzisiaj się uda. Miałam awarię kompa i jestem 24 godziny do tyłu. Musze najpierw skończyć wcześniejsze. Tym bardziej że chwilę czasu zajmie też trzepanie wątku w poszukiwaniu foteczek.

nie ma pośpiechu...:) Dziękujemy bardzo za chęć pomocy dla Mikuni ;)

Posted

z bazarku cegiełkowego dla Miki 70 zł i mam smutne przeczucia, że więcej pieniążków nie da rady zebrać :( Chodź bazarek trwa do środy... więc jak ktoś chce jeszcze zakupić cegiełkę to zapraszam bardzo gorąco (:cool3:)

Posted

faith35 napisał(a):
z bazarku cegiełkowego dla Miki 70 zł (:cool3:)

To całkiem sporo. Mam nadzieje, ze wszyscy wplaca, bo niestety z poprzedniego, nie ma wszystkich wplat.

Posted

[quote name='bela51']To całkiem sporo. Mam nadzieje, ze wszyscy wplaca, bo niestety z poprzedniego, nie ma wszystkich wplat.
mam zamiar te osoby, które nie wpłaciły dać na listę Czarnych Kwiatków, ponieważ lekceważą sobie wysyłanie wiadomości o wpłatach, Agata,Sonia ma zapchaną skrzynkę, a pisałam jej na profilu, że ma zapchaną i prosiłam ją, by wpłaciła na cegiełki, a odzewu też żadnego. Teraz pilnuję bardzo, by były wszystkie wpłaty :) wiadomo kto to jest ta P.Małgorzata ? :razz:

Posted

onga daje 50 zł pod koniec miesiąca i to będzie deklaracja jednorazowa, a potem co miesiąc będzie dawała deklarację stałą po 30 zł :loveu: Dziękujemy! :lol: bela, dopisz proszę do wpłat stałych 30 zł, a do jednorazowych 50 :razz: Pieniążki będą wysyłane pod koniec każdego miesiąca, również ta jednorazowa będzie wysłana pod koniec lutego ;)

Posted

ja nie wiem kto to ta Magłorzata S. Na aktualnym bazarku cegiełkowym nikt nie kupił 4 cegiełek, a z osób zaległych z poprzedniego bazarku też nie ma osoby, która byłaby dłużna taką kwotę. Pamiętam, jak ktoś pisał mi PW, że jest dłużny 10 zł i za zwłokę zamiast 10 zapłaci 20... hmm........ niestety, opróżniłam skrzynkę :roll:

Posted

Negrita8 napisał(a):
melduję się - myślałam, że już poszła dyszka, skoro nie to musi być "kara za zwłokę" ;) więc wyślę 20 zł, a potem już poleci zlecenie stałe na zadeklarowane 10 zł. Mizianki dla ślicznej Mikuni

faith35 tego szukałaś:cool3: ?

Posted

Kocurek napisał(a):
Piekna jest Mikunia i ma takie madre spojrzenie.Dziewczyny moge pomoc w postaci niestety tylko 10 zl jednorazowo.Poprosze na pw numer konta i w piatek wysle kasiorke.

dane już wysyłam!! :multi::multi::multi: Dzięki bardzo :loveu:

Posted

Ja zamiast deklarowanych 5 zl. na bazarku wyslalam 10, bo sie czulam winna, ze tak dlugo szlo. No prosze mnie na czarne kwiatki w razie czego nie dawac, bo niestety moje deklaracje ida 2 bite tygodnie i nic na to poradzic nie moge .............

Posted

Witam,

Przede wszystkim przepraszam Ciebie Mikusiu,że dopiero teraz wpłaciłam zaległe pieniążki za cegiełki i oczywiście wszystkich,którym los tej psinki nie jest obojętny.
Tak jak pisałam w pw do faith35,w ostatnim tygodniu nie miałam głowy na nic,ale nie będę się zwierzać ze swoich problemów.W końcu każdy je ma,większe i mniejsze.
Jeszcze raz przepraszam...