faith35 Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 wykrywka napisał(a):Wyrazy uznania faith35 za desperację w akcji zbierania pieniędzy. Dziękuję za miłe słowa :) Tez trzymam kciuki. A pio27 żeby był to byłoby super.. ma ktoś z nim kontakt czy mam mu wysłać PW? A o której godz. Mika jedzie do hoteliku? ;) Quote
bela51 Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 faith35 napisał(a): A o której godz. Mika jedzie do hoteliku? ;) Wtorek ok.15.00 Quote
faith35 Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 będę wiedziała kiedy trzymać kciuki, by wszystko się udało :) Quote
faith35 Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 [B]Sorry wieeelkie za offa, ale DRAMAT! Lana powraca z DS do schroniska .. :placz::placz:[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/threads/198925-Dogomaniacy-proszę-pomóżmy-haszczce-Lanie-by-śmierć-nie-była-alternatywą-dla-wolności"][SIZE=3][COLOR=blue]http://www.dogomania.pl/threads/198925-Dogomaniacy-proszę-pomóżmy-haszczce-Lanie-by-śmierć-nie-była-alternatywą-dla-wolności[/COLOR][/SIZE][/URL] ona w tym schronie nie wiem co zrobi.. wkońcu dojdzie do tragedii (tfu,tfu!) i popełni samobójstwo w schronie...:-( Quote
Szarotka Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Zajmowalam sie krakveta ..............:(:( Quote
faith35 Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 [quote name='Szarotka']Zajmowalam sie krakveta ..............:(:([/QUOTE] aaaaa... :) Quote
Szarotka Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 [quote name='faith35']aaaaa... :)[/QUOTE] Niestety aaaaaaaaa:(:(, bo nie mamy szansy na wygranie i schronisko w Szczecinku nie wygra jedzenia dla psow :(:( wyglada na to, ze przeciwnik nie gra czysto .......... Quote
viola005 Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 [quote name='faith35'][U]Proszę bez offów ![/U][/QUOTE] no i zobacz, Faith, czy nie lepiej nic nie mowic? dac pozyc ciotkom, bo jak widac powyzej, nam samym tez sie moze zdarzyc, ze bedziemy w desperacji i zamiescimy link do innego watku, prawda? optuje za zyczliwoscia i wzajemnym zrozumieniem zycze znosnego tygodnia cioteczkom Miki, a jej samej - nowej drogi zycia uslanej rozami, Mika jest prawdziwa pieknoscia Quote
monika083 Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 [quote name='faith35']ale ciszaaa na wątku dzisiaj..[/QUOTE] link ,do tego watku ,ktory wyslalas mi wczoraj na pw ,nie dziala-trafilam tu po twoich postach . Quote
faith35 Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 dziwne, nie wiem, czemu nie działa.. :( już jutro Mikunia do hoteliku jedzie!! :) Quote
viola005 Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 [quote name='monika083']link ,do tego watku ,ktory wyslalas mi wczoraj na pw ,nie dziala-trafilam tu po twoich postach .[/QUOTE] Monika, linki zamieszczane na dogo mnie tez czesto nie dzialaja i jedna ciotka poradzila mi zamieszczac je w wersji skroconej, tzn tylko do numeru, ktora zawsze dziala podaje przyklad: wersja pelna do bazarku cegielkowego Miki: [url]http://www.dogomania.pl/threads/1996...AKO%C5%83CZONY[/url]!!! wersja skrocona: [url]http://www.dogomania.pl/threads/199646[/url] wersje skrocona kopiuje sie ze strony, z paska u gory, sam poczatek Quote
faith35 Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 od teraz w skróconej wersji wysyłam PW :) Quote
psiakiGabi Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Czy już wiadomo czy ktoś z wolontariuszy jutro będzie w schronisku, żeby nam Mikę dać? Prosiłabym kogoś o kontakt z nami, żeby dogadać szczegóły. Quote
Szarotka Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Bardzo sie ciesze, ze sunia juz jedzie :):) Quote
dominikabankert Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Gabi wejdź prosze na watek Szili i powiedz nam jak sunia sie klimatyzuje u Ciebie:) Quote
psiakiGabi Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 faith35 odpowiem tutaj, żeby nie było niejasności na przyszłość. To nie ja mam wydzwaniać do schroniska i dogadywać kwestię odebrania psa i umowy ze schroniskiem, my jesteśmy tylko hotelikiem, nawet jak zapewniamy psu transport to nie znaczy, że te wszystkie formalności schroniskowe my mamy załatwiać. Takie kwestie leżą w gestii wolontariuszy wyciągających psa ze schroniska. Także proszę załatwcie te wszystkie formalności, tak, żeby jutro nie było problemów, ok? Jeszcze jedno tak jak już wiele razy prosiłam, dobrze było, żeby jednak ktoś z wolontariuszy był i nam Mikę wydał. Quote
faith35 Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 [B]psiakiGabi[/B] ja w schronisku byłam 3 razy w życiu! [COLOR=red][U]Nie pracuję tam![/U] [/COLOR][COLOR=black]Nie jestem od wydzwaniania do schronisk, bo mam ciekawsze zajęcia do roboty. Mi poprostu zależy, by sprawa z Miką miała szczęśliwy finał. Szczegóły uzgadniaj TY (albo ktoś inny) telefonicznie, a z tego co mi wiadomo, to hoteliki ustalają sprawy umów...chyba, że Wy to jakiś wyjątek. Napisałam Ci, żebyś wysłała PW do jakis wolontariuszy... nic mi nie wiadomo na temat umów, na pewno będzie ktoś z wolontariuszy, a kto? Tego mi nie wiadomo. Będzie kierowniczka schroniska, musi być.[/COLOR] Quote
psiakiGabi Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 faith35 nie wiem czy tam pracujesz czy nie, Ty się ze mną cały czas kontaktowałaś w sprawie Miki więc uważałam, że również tą sprawę załatwisz. Wybacz ale ja też nie jestem od wydzwaniania do schronisk, to wolontariusze którzy wyciągają psa ze schronu załatwiają takie rzeczy. Kwestię umowy pewnie, że mogę załatwić, ale nie będę wydzwaniać do schroniska i dogadywać kwestii odbioru psa, bo to nie my wyciągamy psa ze schroniska, my tylko dajemy transport, czyli jedziemy po sunię i przewozimy ją do nas. Pozostałe sprawy załatwiają wolontariusze. Więc czekam na jakieś informacje, z kim mamy się jutro kontaktować w sprawie odebrania Miki. I podajcie adres schroniska bo nie byłam tam jeszcze Quote
faith35 Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 [quote name='psiakiGabi']faith35 nie wiem czy tam pracujesz czy nie, Ty się ze mną cały czas kontaktowałaś w sprawie Miki więc uważałam, że również tą sprawę załatwisz. Wybacz ale ja też nie jestem od wydzwaniania do schronisk, to wolontariusze którzy wyciągają psa ze schronu załatwiają takie rzeczy. Kwestię umowy pewnie, że mogę załatwić, ale nie będę wydzwaniać do schroniska i dogadywać kwestii odbioru psa, bo to nie my wyciągamy psa ze schroniska, my tylko dajemy transport, czyli jedziemy po sunię i przewozimy ją do nas. Pozostałe sprawy załatwiają wolontariusze. Więc czekam na jakieś informacje, z kim mamy się jutro kontaktować w sprawie odebrania Miki. I podajcie adres schroniska bo nie byłam tam jeszcze[/QUOTE] [I]Schronisko Dla Bezdomnych Zwierząt[/I] [I]ul. Szwajcarska 4[/I] [I]65-169 Zielona Góra[/I] [I]784 90 88 90, ( 68 ) 323 07 66[/I] Quote
psiakiGabi Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Dzieki. W takim razie jutro, około 15:00 będziemy po Mikę. Mam nadzieję, że wszystko będzie załatwione. Quote
faith35 Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 [quote name='psiakiGabi']Dzieki. W takim razie jutro, około 15:00 będziemy po Mikę. Mam nadzieję, że wszystko będzie załatwione.[/QUOTE] nadzieję zawsze można mieć.... [B]bela51[/B] rozmawiała z kims tam ze schronu, [U]niby[/U] wszystko załatwione... Quote
psiakiGabi Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Niby?:roll: To proszę mi potwierdzić czy jest załatwione czy nie. Nie będziemy jechać w ciemno. Quote
Szarotka Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 [quote name='faith35']nadzieję zawsze można mieć.... [B]bela51[/B] rozmawiała z kims tam ze schronu, [U]niby[/U] wszystko załatwione...[/QUOTE] Mowiac miedzy nami, to nie bardzo brzmi............, to w koncu kto sie tym psem zajmuje ??? przeciez pies sie sam ze schronu nie wypisze i hotel tez nie wymyslil sobie, ze psa wyciagnie ........... Quote
Recommended Posts