faith35 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 hyhy. Do czarodziejki napisałam i czekam na odp. Bela, dzięki! ;) Quote
dominikabankert Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 jakies konszachty u Szili sa na wątku jakby nie mozna było powiedziec wprost czy jedzie czy nie:angryy: wnerwia mnie to niesamowicie.Za takie trkatowanie sprawy to ja już wole zeby Mika pojechała na ten tymczas. Quote
faith35 Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 [quote name='dominikabankert']Za takie trkatowanie sprawy to ja już wole zeby Mika pojechała na ten tymczas. nie rozumiem... Czarodziejka ma się zastanowić. Ludzie, prawda jest taka, że nie wiem, co jest nie tak, że nikt nie daje (poza kilkoma dobrymi duszami :loveu:) deklaracji STAŁYCH. Mamy marne 40 PLN. Mówię 'marne' bo za tyle nic nie zdziałami, jak Mika pójdzie do hoteliku, a z jednorazowych nic nie zdziałamy :roll: Quote
bela51 Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 faith35 napisał(a):nie rozumiem... Mysle, ze Dominika bardziej kibicowała Szili. Niech jedzie ktorakolwiek z nich, obie sa bardzo potrzebujace i obie nie maja kasy na hotelik. Quote
dominikabankert Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 jakos uskrobie stałą...ale tylko 20zł..............co do Szili to tak- bardzo jej kibicowałam....ale kibicuje też Mice.Obie onki bardzo leżą mi na sercu.Ale sama Bela widzisz , ze u Szili o jakakolwiek informacje trzeba sie prosic.A zalogowane sa tam codziennie......Niech jedzie Mika, skoro z łaski swojej nie potrafia sie dogadać. Quote
faith35 Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 [quote name='dominikabankert']Niech jedzie Mika, skoro z łaski swojej nie potrafia sie dogadać. Trochę mnie ta informacja ucieszyła, nie to, że ja nie jestem, wrażliwa na psy czy coś, ale od początku Mikę bardzo faworyzuję i tak mi już zostało :loveu::multi:A więc czekam na info. od Czarodziejki. Czyli mamy stałych 60 PLN. Dzięki Dominika :razz: , a ja dalej rozsyłam PW, a odzewu żadnego, żeby chociaż te 5zł, to już by było coś...eh..:-( Quote
dominikabankert Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Bo kluczem jest nastawić sie na pomoc finansową góra 2- 3 psom w ramach możliwości i trzymanie sie tego.Ja poki co jak mnie ktos zapraszał do pomocy to pomagałam wszystkim.....ale juz troche na dogomanii jestem i widze ze na dłuzsza mete sens ma ,,wybranie'' sobie piesków i prowadzenie ich az do znalezienia domków.... Quote
bela51 Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Dziewczyny, dalej nie wiemy co z dt u Zbojniego, ale rozmawiałam z Czarodziejka. Jesli dt nie wypali, to Mika bedzie mogła pojechac. Ale musimy naprawde skupic sie na szukaniu delaracji, bo to co zebrałysmy, to zapewne pochłonie transport. Wiec, na razie cieszyłabym sie umiarkowanie. Mysle, ze trzeba miec co najmnie 200 zl stałych , reszta mozna dorobic bazarkami i jednorazowami datkami. Quote
Emiś Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Przybywam na zaproszenie. Niestety, mogę tylko podrzucić :( Quote
faith35 Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 bela51 napisał(a):Dziewczyny, dalej nie wiemy co z dt u Zbojniego, ale rozmawiałam z Czarodziejka. Jesli dt nie wypali, to Mika bedzie mogła pojechac. Ale musimy naprawde skupic sie na szukaniu delaracji, bo to co zebrałysmy, to zapewne pochłonie transport. Wiec, na razie cieszyłabym sie umiarkowanie. Mysle, ze trzeba miec co najmnie 200 zl stałych , reszta mozna dorobic bazarkami i jednorazowami datkami. ale my mamy tylko 60 PLN stałych, a nikt nie chce nic wpłacać, jeżeli chodzi o stałe..... ja wysłałam wczoraj 50 PW, a tylko 3 odpowiedziało! Quote
bela51 Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 faith35 napisał(a):ale my mamy tylko 60 PLN stałych, a nikt nie chce nic wpłacać, jeżeli chodzi o stałe..... ja wysłałam wczoraj 50 PW, a tylko 3 odpowiedziało! Spokojnie, moze jeszcze uda sie cos zebrac. Na razie Mika co prawda nie ma luksusow, ale jest bezpieczna. Musimy troche poczekac. Quote
dominikabankert Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 ja sie na tym nie znam , ale moze na facebooku Mike pokazac? stamtad niektorzy daja deklaracje..... Quote
faith35 Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 bela51 napisał(a):Poprosze kogos, kto ma konto na FB. dzięki wielkie :) Quote
dominikabankert Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 ja juz nie wiem jak jej pomoc:( faith powysyłaj zaraz privy do tych nowych osob co kupiły cegiełki bo potem ci sie pomyli:) Quote
faith35 Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 dominikabankert napisał(a):ja juz nie wiem jak jej pomoc:( faith powysyłaj zaraz privy do tych nowych osob co kupiły cegiełki bo potem ci sie pomyli:) już dawmo to zrobiłam teraz błagam ludzi o deklaracje stałe............. Quote
What May NN Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 dzięki za zaproszenie.. ale niestety finansowo nie pomogę.. trzymam kciuki za Mike!! :-) Quote
pio27 Posted January 16, 2011 Author Posted January 16, 2011 MIKA DZISIAJ BYŁA NA SPACERKU GDZIE CUDOWNIE SIĘ ZACHOWYWAŁA ALE I TEŻ BYŁA NA WYBIEGU GDZIE SAMA SOBIE BIEGAŁA BEZ ŻADNYCH SMYCZ I TRZYMANIA..............:-):-) Quote
bela51 Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Jak Mika zachowuje sie w stosunkiu do innych psow ? A do innych suk? Rozgladamy sie za tymczasem dla niej i trzeba by to wiedziec. Jest przesliczna. Quote
Recommended Posts