ewa36 Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 [quote name='ewa36']Ale ja nie zamierzam adoptować Miki !!!!!!!! Ani słowem nie dałam tego do zrozumienia nawet w w mglistej sugestii. Postarałam się o ogłoszenia dla niej, pozwoliłam zadzwonić do Pani, która odpowiedziała na ogłoszenia żeby akces nie pozostał bez odpowiedzi i przekazałam Pani telefon do Pio. Pani ma do Pio dzwonić i dalej wszystko ustalać - o czym napisałam na wątku. Dlatego przepraszam - o co chodzi ???????? A ja ponowię pytanie ? Bo odnoszę wrażenie, że to, co istotne, "zaangażowanym" umyka. Stać Was było na obrzydliwy jazgot, zdobądźcie się na odpowiedź. Nie będę wymieniać nicków - "zaangażowani" wiedzą, o kogo chodzi. No, chyba, że jeszcze się coś komuś przypomni. Quote
Asior Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 [quote name='ewa36']Aaaaaaaa, i jeszcze jedno - to Ty i Spólka szukacie zwady ze mną z niskich pobudek i tu jest to widoczne jak na dłoni (zresztą nie tylko tu). Powiedz jak możesz ( z TWA) zakładać że mnie to ruszy ? wiesz, widać, ze masz syndrom pępka świata.. Uważasz, ze wszystko co się dzieje jest związane z Twoją osobą ;) a tak nie jest moja droga ;) Nie wiem o jakich pobudkach tu piszesz :shake: aaa i chciałam, żebyś wiedziała... nie mam najmniejszego zamiaru "cię ruszać", bo jak pewnie wiesz, jest takie powiedzonko: "nie ruszaj gówna bo śmierdzi"... święta prawda... święta.... Quote
bela51 Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Czy ktos jeszcze pamieta, ze to watek ONki Miki, ktora potrzebuje wizyty przedadopcyjnej ? W Żaganiu . Quote
majqa Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 [quote name='bela51']Czy ktos jeszcze pamieta, ze to watek ONki Miki, ktora potrzebuje wizyty przedadopcyjnej ? W Żaganiu . Tak pamięta. [quote name='wykrywka'](...) Nie mam dokładnych informacji dotyczących planowanej adopcji, wiem tylko,że państwo chcieli już po sunię przyjechać ale ze względu na charakter Miki lepiej przeczekać okres przedświątecznego pośpiechu, świątecznych gości i zabrać suczkę później. Z tego co wiem Mika jest wysterylizowana i zakładam, znając kierownictwo schroniska, że nowi właściciele Miki będą dokładnie prześwietleni. Poza tym do Żagania z Zielonej Góry nie jest daleko. Ale ... nie chciałabym "wychodzić przed orkiestrę" i myślę, że odezwie się tu sekkmet, kierowniczka naszego schronu i będą informacje z pierwszej ręki a nie tylko moje przypuszczenia. W związku z tym, co w cytacie czekam na wiadomy wpis i info, czy kierownictwo planuje wizytę przedadopcyjną, jeśli tak, czy ma kogoś do niej, czy samo chce napisać do osób, o nickach podanych na wątku, czy też potrzebuje takiej pomocy. Quote
wykrywka Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 ewa36 napisał(a):Słuchajcie !!!!!!!!!!!!!!!! Jest odzew na ogłoszenia Miki Ciocia Paja mi przesłŁA MEILA NA PM :) :) :) Ludzie piszą sensownie jutro będę do nich dzwonić :) Trzymajcie kciukasy :) ewa36 napisał(a):Halo halo :) Jest tu kto ? Mikunia ma szansę na super domek :) :) :) Państwo sami po nią pojadą do schronu w Zielonej Górze :) Państwo są z Zagania. Pio będę Cię łapać na komórkę :) Wszystko co wiem na temat adopcji Miki to powyższe wpisy oraz rozmowa z Pio z której dowiedziałam się tego, co wcześniej napisałam. Nie znam szczegółów, więc nie zabieram więcej głosu, żeby nie wprowadzać bałaganu. Szkoda, że Pio nie odezwał się i nie przekazał informacji o chętnych na adopcję Miki, czy coś dokładnie ustalono, jakie zapadły decyzje. Myślę, ewa36 czy nie będzie lepiej gdy przekażesz namiary na ludzi z Żagania bezpośrednio do schroniska, pracują tam konkretni ludzie, znający Mikę doskonale, kompetentni do podejmowania decyzji o losie suni, dobrze by było, gdyby zainteresowani kontaktowali się bezpośrednio ze schronem. Przejrzałam wyrywkowo ogłoszenia zrobione prze Paję - podany jest w nich kontakt na schronisko. Quote
ewa36 Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 wykrywka napisał(a):Wszystko co wiem na temat adopcji Miki to powyższe wpisy oraz rozmowa z Pio z której dowiedziałam się tego, co wcześniej napisałam. Nie znam szczegółów, więc nie zabieram więcej głosu, żeby nie wprowadzać bałaganu. Szkoda, że Pio nie odezwał się i nie przekazał informacji o chętnych na adopcję Miki, czy coś dokładnie ustalono, jakie zapadły decyzje. Myślę, ewa36 czy nie będzie lepiej gdy przekażesz namiary na ludzi z Żagania bezpośrednio do schroniska, pracują tam konkretni ludzie, znający Mikę doskonale, kompetentni do podejmowania decyzji o losie suni, dobrze by było, gdyby zainteresowani kontaktowali się bezpośrednio ze schronem. Przejrzałam wyrywkowo ogłoszenia zrobione prze Paję - podany jest w nich kontakt na schronisko. Oczywiście. A czy mogę Tobie na pw podać namiary na Państwa chętnych na Mikę ? Zechcesz skontaktować się z Państwem ? Nie chciałabym odsyłać ich kolejny raz, podałam, już Pani telefon do Pio ;) Quote
ewa36 Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Z tego co zrozumiałam, to Państwo są w kontakcie ze schroniskiem. Quote
ewa36 Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 [quote name='Asior']wiesz, widać, ze masz syndrom pępka świata.. Uważasz, ze wszystko co się dzieje jest związane z Twoją osobą ;) a tak nie jest moja droga ;) Nie wiem o jakich pobudkach tu piszesz :shake: aaa i chciałam, żebyś wiedziała... nie mam najmniejszego zamiaru "cię ruszać", bo jak pewnie wiesz, jest takie powiedzonko: "nie ruszaj gówna bo śmierdzi"... święta prawda... święta.... Ty i Twoje koleżaneczki macie kilka rodzajów prawd - w tym ta, o której piszesz, na "g". Coś jeszcze chciałabyś dodać Ty lub pozostałe ? Tak się zleciałyście i takie jesteście aktywne - i na pewno wiecie co robicie - rozumiem, że nie bez powodu ? Quote
sekkmet Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Witam, Jestem kierowniczką zielonogórskiego schroniska dla bezdomnych zwierząt, proszę o wysłanie mi namiarów na pw do ludzi osób zaitneresowanych Miką, pojadę chętnie na wizytę przedadopcyjną po wcześniejszym skontaktowaniu i ustaleniu terminu wizyty. W okresie świąt jestem blisko Żagania więc chętnie spotkam się by porozmawiać o Mice. Quote
wykrywka Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 [quote name='ewa36']Oczywiście. A czy mogę Tobie na pw podać namiary na Państwa chętnych na Mikę ? Zechcesz skontaktować się z Państwem ? Nie chciałabym odsyłać ich kolejny raz, podałam, już Pani telefon do Pio ;) Zdaję sobie sprawę jak niepoważnie wygląda takie odsyłanie zainteresowanych od jednych do drugich. Miałam nadzieję, że odezwie się sekkmet, kierowniczka schroniska i powie co jest jej wiadomo w temacie adopcji Miki, czy państwo już się z nią kontaktowali. Mika jest psem schroniskowym i uważam, że wszystkie decyzję z nią związane są w gestii kierownictwa. Ja nie posiadam władzy decyzyjnej, Mikę znam z widzenia - nie wiem więc czy jest sens podawania mi namiarów na państwo. Spóźniłam się z odpowiedzią. No to teraz już wszystko jasne :evil_lol: Quote
majqa Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 wykrywka napisał(a):(...) No to teraz już wszystko jasne :evil_lol: To trzymamy kciuki, by ów domek okazał się tym wymarzonym. :-) Quote
ewa36 Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 sekkmet napisał(a):Witam, Jestem kierowniczką zielonogórskiego schroniska dla bezdomnych zwierząt, proszę o wysłanie mi namiarów na pw do ludzi osób zaitneresowanych Miką, pojadę chętnie na wizytę przedadopcyjną po wcześniejszym skontaktowaniu i ustaleniu terminu wizyty. W okresie świąt jestem blisko Żagania więc chętnie spotkam się by porozmawiać o Mice. Oczywiście, już wysyłam pw z danymi. I bardzo mocno trzymam kciuki. Quote
ewa36 Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 sekkmet napisał(a):Witam, Jestem kierowniczką zielonogórskiego schroniska dla bezdomnych zwierząt, proszę o wysłanie mi namiarów na pw do ludzi osób zaitneresowanych Miką, pojadę chętnie na wizytę przedadopcyjną po wcześniejszym skontaktowaniu i ustaleniu terminu wizyty. W okresie świąt jestem blisko Żagania więc chętnie spotkam się by porozmawiać o Mice. Czy dotarły pw z danymi do Państwa ? Dwa razy już pisałam ale nie wiedzę tych wiadomości w folderze "Wysłane". Jesli nie, to czy mogę prosić o pw do mnie ? Skorzystam wówczas z opcji "odpowiedz" :) Quote
ewa36 Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 z góry dziękuję i przepraszam za kłopot Quote
bela51 Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Wszyscy bardzo mocno trzymamy kciuki. Oby to był domek dla Miki. Quote
pio27 Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 HEJ WITAM WSZYSTKICH TYCH KTÓRZY SĄ ZAINTERESOWANI LOSEM MIKI. POWIEM TAK JESTEM WOLONTARIUSZEM I OPIEKOWAŁEM SIĘ MIKĄ ORAZ OSWAJAŁEM JĄ DO LUDZIE ŻEBY ZMALAŁ JEJ STRACH PRZED LUDŹMI I TO MI SIĘ UDAŁO BO ZAUFAŁA MI I DAŁA SIĘ WYPROWADZIĆ NA SPACER ALE LEKKO NIE BYŁO BO WIELE RAZY UKAZAŁA MI SWOJE ZĘBY. A TERAZ TO JEST DLA MNIE NAJUKOCHAŃSZA PSIUNIA OPRÓCZ MOJEGO POTWORA KTÓREGO MAM ALE JAKBY MIAŁ GDZIE MIKE PRZYGARNĄĆ ZROBIŁ BYM TO BEZ ŻADNYCH ALE. A CO DO ADOPCJI LUDZIE CI SĄ NA TAK I CHCĄ JĄ ZABRAĆ PO SYLWESTRZE. I WIERZE ŻE KIEROWNICTWO SCHRONISKA KTÓRYCH ZNAM I ZNAŁEM JAKO WOLONTARIUSZE PODEJMĄ NAJSŁUSZNIEJSZĄ DECYZJĘ O LOSIE MIKI ABY JUŻ SIĘ NIE MĘCZYŁA W SCHRONISKU I ZNALAZŁA SWÓJ U KOCHANY DOM POZDRAWIAM PIO..........;););) Quote
ewa36 Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 [quote name='pio27'] Jakie super zdjęcie :) Quote
sekkmet Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 ewa36 napisał(a):Czy dotarły pw z danymi do Państwa ? Dwa razy już pisałam ale nie wiedzę tych wiadomości w folderze "Wysłane". Jesli nie, to czy mogę prosić o pw do mnie ? Skorzystam wówczas z opcji "odpowiedz" :) dotarły, dziękuję Quote
ewa36 Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 sekkmet napisał(a):dotarły, dziękuję W takim razie podam jeszcze jeden namiar na Panią, również zainteresowaną Miką via ogłoszenia. Może skorzysta inny psiak :) Quote
pio27 Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 fajnie że ktoś weź mnie mike do domu tylko aby był to ten dommmmmm :-) Quote
ewa36 Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 [quote name='pio27']fajnie że ktoś weź mnie mike do domu tylko aby był to ten dommmmmm :-) O tak :) Ale Ci Państwo robią dobre wrażenie i mieli zwierzaki :) Quote
Recommended Posts