ewa36 Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 saura napisał(a):zawitałam i tutaj bo owczarki niemieckie kocham. Mam nadzieję, że piękna Mika niedługo domek znajdzie. Niestety w pracy zdjęć nie widzę :(. Bardzo się cieszmy Cioteczko :loveu: Czy wszystko tam u Was w porządku ? Przerażające wieści czytałam teraz o wybuchach gazu na dwóch zielonogórskich osiedlach ..........:-( Czy schronisko znajduje się z strefie zagrożenia ? Wiem , że ludzie najważniejsi i że tragedia wielka ale ...... Quote
saura Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 ewuniu schronisko jest dosyć daleko od os. pomorskiego i śląskiego :). a my ludzie potrafimy sobie poradzić, zwierzakom trzeba pomóc. Zwierzaki nie otworzą sobie drzwi. Potrzebują nas - ludzi. I w sumie starsze osoby i ciężko chore też potrzebują pomocy. Quote
ewa36 Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 saura napisał(a):ewuniu schronisko jest dosyć daleko od os. pomorskiego i śląskiego :). a my ludzie potrafimy sobie poradzić, zwierzakom trzeba pomóc. Zwierzaki nie otworzą sobie drzwi. Potrzebują nas - ludzi. I w sumie starsze osoby i ciężko chore też potrzebują pomocy. Dokładnie tak ........ Ale wiadomości są w dalszym ciągu niepokojące - w Zielonej Górze są kolejne wybuchy gazu ..... :-( A jak miewa się Mika ? Quote
faith35 Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 [B]ewa36 [/B]czy są już ogłoszenia dla Mikusi zrobione? Ja niestety nie pomogę, dzisiaj ogłosiłam około 10 psiaków ze schroniska na różnych wątkach dogomaniackich - psiaki króre ogłosiłam to: Kubuś,Lotus,Piracik,Tomik,Sam,Rex,Nikon,Rasta . Jeszcze we wtorek będę miała czas to poogłaszam i w piątek usiądę i dokończę ;) Quote
ewa36 Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 [quote name='faith35'][B]ewa36 [/B]czy są już ogłoszenia dla Mikusi zrobione? Ja niestety nie pomogę, dzisiaj ogłosiłam około 10 psiaków ze schroniska na różnych wątkach dogomaniackich - psiaki króre ogłosiłam to: Kubuś,Lotus,Piracik,Tomik,Sam,Rex,Nikon,Rasta . Jeszcze we wtorek będę miała czas to poogłaszam i w piątek usiądę i dokończę ;)[/QUOTE] Ja mam gotowy tekst - mogę przesłać (najlepiej na meila) i wykupić pakiet ogłoszeń na bazarku ale nie umiem go obsłużyć niestety ....... Quote
bela51 Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Znalazlam bazarek ogłoszeniowy [url]http://www.dogomania.pl/threads/197413-Og%C5%82oszenia-w-24h-20-40-i-60szt-za-5-10-i-15z%C5%82-Na-Bezia-z-%C5%82atka-agresora-do-20.12[/url] Quote
faith35 Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 [B]bela51 [/B]super :) ! Dziękujemy. Może i ja wykupię ogłoszenia, ale dla Faficzka, zobaczymy .. ;) Quote
pio27 Posted December 5, 2010 Author Posted December 5, 2010 [COLOR=MediumTurquoise][B]MIKA DZIĘKUJE ZA ZAINTERESOWANIE MOJĄ OSOBOWOŚCIĄ A CO WYBUCHU TO WSZYSTKO OKEJ BO SCHRONISKO ZNAJDUJE SIĘ TROCHĘ DALEJ[/B] [B]A MIKA BYŁA DZISIAJ NA SPACERKU I SUPER BAWIŁA SIĘ...............ALE DALEJ CZEKA NA SWÓJ UPRAGNIONY DOMEK........................................:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/B][/COLOR] Quote
faith35 Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Mikusiu trzymam kciuki za domek ... :) ewa36 to wykupuj szybciutko ... ja wykupuję dla Faficzka ;) nr konta dostałam na pw więc powinno byc ok . Chłopak zasługuje na miłość i doznanie jej, mam nadzieję, że dzięki tym ogłoszeniom znajdzie domeczek :) Quote
ewa36 Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Zgłosiłam zapotrzebowanie na bazarku ogłoszeniowym znalezionym przez Ciocię Belę :) Za 15 :) Czekam na pw tekst mam - ale moze trzeba by dane do ogłoszeń uzupełnić ? Uszczegółowić ? Quote
ewa36 Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [quote name='pio27'][COLOR=MediumTurquoise][B]MIKA DZIĘKUJE ZA ZAINTERESOWANIE MOJĄ OSOBOWOŚCIĄ A CO WYBUCHU TO WSZYSTKO OKEJ BO SCHRONISKO ZNAJDUJE SIĘ TROCHĘ DALEJ[/B] [B]A MIKA BYŁA DZISIAJ NA SPACERKU I SUPER BAWIŁA SIĘ...............ALE DALEJ CZEKA NA SWÓJ UPRAGNIONY DOMEK........................................:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/B][/COLOR][/QUOTE] Dobre wieści :) Quote
ewa36 Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Pio podasz mi kontakt do siebie na pw proszę ? Chciałabym uszczegółowić dane o Mikuni :) dla potrzeb ogłoszeń ma już zamówiony pakiecik na bazarku wyszukanym przez Ciocię Belę :) Quote
faith35 Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 jak tam ogłoszenia? Zgłosiła się Pani odnośnie Faficzka, ogłoszenia pomogły. Narazie jedna osoba. Jak nie ta to inna ;) Przecież tu nie o choci 'na szybkiego' znaleźć dom i byle jaki, tylko najlepszy jak się da :) Quote
bela51 Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Ja zamawiałam na tym samym bazarku i w tym samym czasie na Kajtusia.Ogloszenia juz sa. Moze ewa36 musi sie przypomniec, bo tam jest spora kolejka. Quote
faith35 Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 czy w ogłoszeniach jest allegro ? mogę zrobić, bo się nauczyłam, a ludzie dzwonią, piszą, bo allegro jest znaną stroną internetową i świetnym pomysłem na znalezienie nowego domu dla czworonoga :) Dla Fafika zrobiłam wczoraj, numer podałam schroniskowy, może ktoś zadzwoni? Staram się być w stałym kontakcie z wolontariuszami m.in. sekkmet & wykrywka . Staram się kontrolować sytuację i pytać co słychać u Faficzka, jakoś ten psiak zawrócił mi w głowie .. ;) Quote
bela51 Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 NIe, tam nie ma allegra. Jesli potrafisz zrobic, to na pewno warto. Ja mam szablon, ktorego nie potrafie obsłuzyc. Moze Ci przesłac? Quote
faith35 Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 bela51 byłoby super, a szablon owczarkowaty czy jaki ? Z przyjemnością zrobię Mikusi allegro. Wyślij mi szablon na maila paula31345@interia.pl Quote
bela51 Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Tak, owczarkowaty.Juz wysyłam. Napisz czy doszedł i czy jest ok. Quote
faith35 Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Jakiś łądny tekst ogłoszeniowy jest czy sama mam ułożyć? Nie chcę się chwalić, ale mam talent do pisania ogłoszeń ;) Quote
bela51 Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Ewa robiła jakis tekst ale nie ma jej na dogo. Zdajemy sie na Twoj talent.:lol: Quote
faith35 Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 OK, więc tekst ogłoszeniowy brzmi tak: Mika to ponad 3 letnia suczka w typie Owczarka Niemieckiego. Na tak młody wiek w swoim życiu dużo wycierpiała. Jeszcze kiedyś była strachwiliwym, wylęknionym psem, który w przeszłości był bity i przymany na łańcuchy. Dzięki pracy i wielkiemu zaangażowaniu wolontariuszy zielonogórskiego schroniska i nie tylko Mika po wielu tygodniach pracy zaczęła się oswajać z nową sytuacją dla niej, poznawała człowieka na nowo, chodź nie było jej łatwo. Do psów i kotów jest przyjaźnie nastawiona. Teraz po bliższym kontakcie z człowiekiem zaczyna mu ufać i wie, że są ludzie, którzy pragną dobra zwierząt. Potrzebny jej teraz pilnie dom i ludzie, którzy na nowo pomogą jej uwierzyć w miłość człowieka do psa. Została odrobaczona i zaszczepiona. Może to właśnie Ty podarujesz jej najpiękniejsze święta? KONTAKT W SPRAWIE ADOPCJI: 784-908-890 . Quote
Recommended Posts