Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

saura napisał(a):
zawitałam i tutaj bo owczarki niemieckie kocham.
Mam nadzieję, że piękna Mika niedługo domek znajdzie. Niestety w pracy zdjęć nie widzę :(.

Bardzo się cieszmy Cioteczko :loveu:
Czy wszystko tam u Was w porządku ?
Przerażające wieści czytałam teraz o wybuchach gazu na dwóch zielonogórskich osiedlach ..........:-(
Czy schronisko znajduje się z strefie zagrożenia ?
Wiem , że ludzie najważniejsi i że tragedia wielka ale ......

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ewuniu schronisko jest dosyć daleko od os. pomorskiego i śląskiego :).
a my ludzie potrafimy sobie poradzić, zwierzakom trzeba pomóc. Zwierzaki nie otworzą sobie drzwi. Potrzebują nas - ludzi.
I w sumie starsze osoby i ciężko chore też potrzebują pomocy.

Posted

saura napisał(a):
ewuniu schronisko jest dosyć daleko od os. pomorskiego i śląskiego :).
a my ludzie potrafimy sobie poradzić, zwierzakom trzeba pomóc. Zwierzaki nie otworzą sobie drzwi. Potrzebują nas - ludzi.
I w sumie starsze osoby i ciężko chore też potrzebują pomocy.

Dokładnie tak ........
Ale wiadomości są w dalszym ciągu niepokojące - w Zielonej Górze są kolejne wybuchy gazu ..... :-(

A jak miewa się Mika ?

Posted

[B]ewa36 [/B]czy są już ogłoszenia dla Mikusi zrobione? Ja niestety nie pomogę, dzisiaj ogłosiłam około 10 psiaków ze schroniska na różnych wątkach dogomaniackich - psiaki króre ogłosiłam to: Kubuś,Lotus,Piracik,Tomik,Sam,Rex,Nikon,Rasta . Jeszcze we wtorek będę miała czas to poogłaszam i w piątek usiądę i dokończę ;)

Posted

[quote name='faith35'][B]ewa36 [/B]czy są już ogłoszenia dla Mikusi zrobione? Ja niestety nie pomogę, dzisiaj ogłosiłam około 10 psiaków ze schroniska na różnych wątkach dogomaniackich - psiaki króre ogłosiłam to: Kubuś,Lotus,Piracik,Tomik,Sam,Rex,Nikon,Rasta . Jeszcze we wtorek będę miała czas to poogłaszam i w piątek usiądę i dokończę ;)[/QUOTE]

Ja mam gotowy tekst - mogę przesłać (najlepiej na meila) i wykupić pakiet ogłoszeń na bazarku ale nie umiem go obsłużyć niestety .......

Posted

Znalazlam bazarek ogłoszeniowy
[url]http://www.dogomania.pl/threads/197413-Og%C5%82oszenia-w-24h-20-40-i-60szt-za-5-10-i-15z%C5%82-Na-Bezia-z-%C5%82atka-agresora-do-20.12[/url]

Posted

[COLOR=MediumTurquoise][B]MIKA DZIĘKUJE ZA ZAINTERESOWANIE MOJĄ OSOBOWOŚCIĄ A CO WYBUCHU TO WSZYSTKO OKEJ BO SCHRONISKO ZNAJDUJE SIĘ TROCHĘ DALEJ[/B] [B]A MIKA BYŁA DZISIAJ NA SPACERKU I SUPER BAWIŁA SIĘ...............ALE DALEJ CZEKA NA SWÓJ UPRAGNIONY DOMEK........................................:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/B][/COLOR]

Posted

Mikusiu trzymam kciuki za domek ... :) ewa36 to wykupuj szybciutko ... ja wykupuję dla Faficzka ;) nr konta dostałam na pw więc powinno byc ok . Chłopak zasługuje na miłość i doznanie jej, mam nadzieję, że dzięki tym ogłoszeniom znajdzie domeczek :)

Posted

Zgłosiłam zapotrzebowanie na bazarku ogłoszeniowym znalezionym przez Ciocię Belę :)
Za 15 :)
Czekam na pw tekst mam - ale moze trzeba by dane do ogłoszeń uzupełnić ? Uszczegółowić ?

Posted

[quote name='pio27'][COLOR=MediumTurquoise][B]MIKA DZIĘKUJE ZA ZAINTERESOWANIE MOJĄ OSOBOWOŚCIĄ A CO WYBUCHU TO WSZYSTKO OKEJ BO SCHRONISKO ZNAJDUJE SIĘ TROCHĘ DALEJ[/B] [B]A MIKA BYŁA DZISIAJ NA SPACERKU I SUPER BAWIŁA SIĘ...............ALE DALEJ CZEKA NA SWÓJ UPRAGNIONY DOMEK........................................:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/B][/COLOR][/QUOTE]

Dobre wieści :)

Posted

Pio podasz mi kontakt do siebie na pw proszę ?
Chciałabym uszczegółowić dane o Mikuni :) dla potrzeb ogłoszeń ma już zamówiony pakiecik na bazarku wyszukanym przez Ciocię Belę :)

Posted

jak tam ogłoszenia? Zgłosiła się Pani odnośnie Faficzka, ogłoszenia pomogły. Narazie jedna osoba. Jak nie ta to inna ;) Przecież tu nie o choci 'na szybkiego' znaleźć dom i byle jaki, tylko najlepszy jak się da :)

Posted

czy w ogłoszeniach jest allegro ? mogę zrobić, bo się nauczyłam, a ludzie dzwonią, piszą, bo allegro jest znaną stroną internetową i świetnym pomysłem na znalezienie nowego domu dla czworonoga :) Dla Fafika zrobiłam wczoraj, numer podałam schroniskowy, może ktoś zadzwoni? Staram się być w stałym kontakcie z wolontariuszami m.in. sekkmet & wykrywka . Staram się kontrolować sytuację i pytać co słychać u Faficzka, jakoś ten psiak zawrócił mi w głowie .. ;)

Posted

OK, więc tekst ogłoszeniowy brzmi tak:
Mika to ponad 3 letnia suczka w typie Owczarka Niemieckiego. Na tak młody wiek w swoim życiu dużo wycierpiała. Jeszcze kiedyś była strachwiliwym, wylęknionym psem, który w przeszłości był bity i przymany na łańcuchy. Dzięki pracy i wielkiemu zaangażowaniu wolontariuszy zielonogórskiego schroniska i nie tylko Mika po wielu tygodniach pracy zaczęła się oswajać z nową sytuacją dla niej, poznawała człowieka na nowo, chodź nie było jej łatwo. Do psów i kotów jest przyjaźnie nastawiona. Teraz po bliższym kontakcie z człowiekiem zaczyna mu ufać i wie, że są ludzie, którzy pragną dobra zwierząt. Potrzebny jej teraz pilnie dom i ludzie, którzy na nowo pomogą jej uwierzyć w miłość człowieka do psa. Została odrobaczona i zaszczepiona. Może to właśnie Ty podarujesz jej najpiękniejsze święta? KONTAKT W SPRAWIE ADOPCJI: 784-908-890 .