wykrywka Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Myślałam, że są wieści z domku :roll:, ... poczekam z Wami. Quote
bela51 Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 wykrywka napisał(a):Myślałam, że są wieści z domku :roll:, ... poczekam z Wami. Wiadomosci były zaraz po adopcji. Ale to juz daaawno temu. Quote
Cantadorra Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Czy można prosić o garść info jak się miewa Mika? Quote
koelka Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Gabi wchodzi na dogo, ale szkoda że nie odpisuje na wątku. Miejmy nadzieje, że wieści będą dobre. Quote
bela51 Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Dajmy spokój spekulacjom. Ja zadzwonie do Gabi. Quote
Cantadorra Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Jak coś będziesz wiedzieć, to napisz... Quote
bela51 Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Dzwonilam, są wiadomosci i na dniach będą zdjęcia. Oto tresć smsa od włascicielki Miki: Witam, Mika jest królowa podwórka, juz czuje sie u nas pewnie, ale nie szuka naszego towarzystwa, a my jej do niczego nie zmuszamy, nie robimy niczego na sile .Będziemy szczesliwi, jesli kiedys to sie zmieni, ale jesli nie to trudno. Ma u nas spokojny dom.Wygląda słicznie zapraszam do obejrzenia. Postaram sie jutro wyslac zdjęcia. Quote
andegawenka Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Podpiszcie prosze :-(:shake: http://www.photoblog.pl/marilynrosa/108551677/pies-i-petarda.html Quote
Cantadorra Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Widzialam to andegawenko, straszne. Quote
Cantadorra Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Mam nadzieję, że Mika jest szczęśliwa. Jakoś nie umiem nic wywnioskować z tego esa. Nie będę dywagować. Ale z przyjemnością obejrzę fotki. Quote
bela51 Posted November 27, 2011 Posted November 27, 2011 Ja czekam niecierpliwie na fotki slicznej Miki i chciałabym jeszcze wiedziec, czy Mika wchodzi do domu? Czy mieszka w kojcu ze swojego wyboru ? Rozumiem, ze Panstwo nie narzucaja sie jej, ale moze jednak powinni probowac" przełamac lody" ? Quote
WILCZUREK Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Powielam ogłoszenie z Lubelskiego - to Polska B. Tam bieda i głód psów!!! Ponizej ogloszenie: "Przytulisko oraz jego mieszkańcy w Rachowie Starym, są pozostawieni na pastwę losu. Wszystkimi zwierzętami zajmują się dwie bezrobotne osoby, które cały swój czas poświęcają tylko im.Zwierzęta pochłaniają ogromne ilości jedzenia. Jednorazowo trzeba przygotować im ok. 12 olbrzymich garów mięsa i makaronu. Samo nakarmienie ich zajmuje prawie pół dnia, a za moment trzeba już przygotowywać jedzenie na kolejne karmienie. Wymaga to ogromnej determinacji i siły fizycznej. Bardzo często Pani Renata musi martwić się również o to, czy będzie miała czym nakarmić taką ilość zwierząt. Dlatego postanowiliśmy zawalczyć i pomóc im wygrać w konkursie sklepu KrakVet: ---> pomoc dla schronisk---> głosowanie na schronisko listopad 2011. Do wygrania jest duża suma pieniędzy za którą kupuje się karmę, dzięki której psiaki miałyby zapewnione jedzenie na zimę. Wystarczy że każdy z Państwa odda jeden głos. To niewiele, a dla nich to ciepła miska każdego dnia. Zdjęcia: https://plus.google.com/u/0/photos/1...94563698791361 Strona i historia przytuliska tutaj: http://www.przytuliskorachow.hsms.pl/ Instrukcja głosowania na forum KrakVet: 1. Proszę wejść na stronę http://www.krakvet.pl/forum 2. Następnie na górze strony wcisnąć link Zarejestruj się 3. Proszę zaakceptować warunki rejestracji 4. Teraz trzeba wypełnić pola wymagane do rejestracji: Pole "użytkownik", "email", "hasło", "powtórz hasło" oraz wpisać kod z obrazka, następnie nacisnąć "wyślij" 5. Otrzymacie Państwo e-mail aktywujący konto (który może być w zakładce spam) 6. Logujecie się na Forum Krakvetu http://www.krakvet.pl/forum wpisując nazwę użytkownika i hasło 7. Następnie prosimy wybrać dział "Pomoc dla schronisk" oraz wybieramy temat "Głosowanie na schronisko, które otrzyma pomoc - listopad 2011" 8. W ankiecie która się pojawi, prosimy zaznaczyć "Przytulisko w Rachowie Starym" i zagłosować Bardzo dziękujemy. Każdy głos jest na wagę złota!" DZISIAJ OSTATNI DZIEŃ GŁOSOWANIA !!! Quote
psiakiGabi Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Dostałam dzisiaj kilka fotek Miki, proszę którąś ciotkę o maila, żebym mogła wysłać fotki, bo mój internet strasznie wolno chodzi i nie mogę tu wrzucić :( Mika mieszka w domu, na początku akceptowała tylko kojec i podwórko, jednak pomału przekonała się i wchodzi do domu, a teraz jak jest zimno to mieszka w domu cały czas :) ale mimo wszystko najchętniej poszłaby do kojca, jednak Pani się "zawzięła" i zakwaterowała pannę w domu :cool3: Quote
wykrywka Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Bardzo cieszą takie wieści :lol: psiakiGabi napisał(a):Dostałam dzisiaj kilka fotek Miki, proszę którąś ciotkę o maila, żebym mogła wysłać fotki, bo mój internet strasznie wolno chodzi i nie mogę tu wrzucić :( Fotki możesz przesłać na maila: graka@wp.pl, chętnie wstawię, bo chyba wszyscy jesteśmy ich ciekawi :-o Quote
psiakiGabi Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Poszły fotki do wykrywki na maila :) Quote
wykrywka Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Wrzucam otrzymane zdjęcia. Na początek zewnętrzne: Quote
wykrywka Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 (edited) Teraz fotki z mieszkania, były bardzo ciemne, trochę je rozjaśniłam: Edited February 7, 2012 by wykrywka Quote
Recommended Posts