bela51 Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Szarotka napisał(a):To chyba juz na Mike nie musze wplacac ?? Nie wplacaj, ale zarezerwuj jeszcze swoja deklaracje. Ja juz rozne rzeczy na dogo widziałam. ... Tfu, tfu,tfu , przez lewe ramie...:evil_lol: Quote
dominikabankert Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 kochana i to podwojnie przez lewe:)bela51 napisał(a):Nie wplacaj, ale zarezerwuj jeszcze swoja deklaracje. Ja juz rozne rzeczy na dogo widziałam. ... Tfu, tfu,tfu , przez lewe ramie...:evil_lol: Quote
bela51 Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Kamila Proc napisał(a):Mika na pierwsza Kamila, chyba przegapilas najwiekszego newsa !!! Mika pojechala do domu !!! Quote
Kamila Proc Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 tak, teraz doczytalam, przepraszam... hurraa Quote
katarzyna09 Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Kamila Proc napisał(a):tak, teraz doczytalam, przepraszam... hurraa To było dobre :D;) Quote
psiakiGabi Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Oczywiście, że odwiedzimy Mikę :lol: Tak wygląda nowe Miki podwórko i kojec Quote
bela51 Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Gabi, mam nadzieje, ze o zadnym zwrociez adopcji nie bedzie mowy ? Rozmawialam z Aneta na temat miejsca po Mice. Czy Zoyka z Gubina mogłaby odmieszkac te kilkanascie dni w maju na czas sterylki? Tayga do Ciebie będzie dzwonic. A ja mam nadzieje, ze nikt z darczyncow nie bedzie miał o to pretensji. To watek Zoyi. http://www.dogomania.pl/threads/207109-ZOYA-piekna-%C5%82agodna-ONka-pilnie-szuka-DT-lub-DS Quote
psiakiGabi Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Rozmawiałam dzisiaj z Aneta o tej suni i mamy dla niej miejsce, jak będzie potrzeba może przyjechać. Jeżeli deklarowicze nie mają nic przeciwko to przecież miejsce po Mice jest opłacone do końca maja, więc Zoya mogłaby to wykorzystać..:) Quote
Kamila Proc Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 ladny widok, choc lepszy bylby domek z ogrodkiem Quote
BeataDz Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Nie było mnie dwa dni na dogo a tu taka radość :lol:. Bardzo się cieszę :multi:, że Mikunia znalazła dom. Quote
wykrywka Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Czekam z upustem radości ..., ale już dłużej nie mogę :multi:. Wierzę, że to TEN DOM. Bardzo ładne są nowe tereny Mikuni, ludzie też wyglądają na odpowiednich. Cieszę się również, że Zoyka będzie mogła zająć zwolnione miejsce :lol:. Quote
bela51 Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Chcialabym po wizycie Gabi podzilic kase jaka została w spusciźnie po Mice. Pare dni temu przyszla jeszcze deklaracja od FUNKY - 10 zl. Dziekujemy ! Pomyslcie nad ewentualnymi kandydatami. Mysle , ze głownie ONkowymi ? Zreszta prosze o propozycje. Ze swej strony prosilabym o wsparcie dla Zoyi , ktore wątek podalam kilka postow wczesniej, oraz slicznej Soni, ktora jest u Donki , praktycznie bez grosza. Quote
Szarotka Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Ja mam prosbe o male wsparcie dla Pixla, jak by byla szansa, zostal wyciagniety ze schronu bez deklaracji, bo dogomaniaczka zobaczyla klatke dalej zagryzionego pieska, ktory wygladal jak Pixel i tak sie przerazila, ze wziela Pixela bojac sie o jego zycie: http://www.dogomania.pl/threads/179676-Pi%C4%99kny-bia%C5%82y-kud%C5%82acz-Pixel-pilnie-potrzebny-DT-kasa-lub-deklaracje-na-hotelik. Narazie nie ma ani zlotowki i ma dt. na 2 tygodnie, a potem nie wiemy co dalej........... Quote
ewachw Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Super wiadomość !!! Dla Miki wszystkiego dobrego na "nowej drodze życia" :-). Zatem moja deklaracja wygasa, mam juz na oku innego "podopiecznego", gdzie będę się deklarować od czerwca. Quote
faith35 Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 radość, radość i jeszcze raz radość! :multi::multi::multi: ale się cieszę :lol::lol: wszystkiego dobrego Mikuniu, uff, dotrwaliśmy do końca, a już się martwiliśmy o Twoją skarbonkę, ale się cieszę :loveu: wracam znów na dogo, wreszcie i nareszcie :eviltong: Quote
bela51 Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Ciekawe jaK Mikunia adaptuje sie w nowym domku. Juz nie moge doczekac sie wiadomosci i zdjęc. Quote
psiakiGabi Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Rozmawiałam z nowymi właścicielami Mikusi, pomału przyzwyczaja się do nowego miejsca, kojec polubiła od razu, w domu czuje się nieswojo ale Państwo są cierpliwi i dają Jej czas, ogólnie bardzo zadowoleni i nie przeszkadza im to, że jeszcze jest nieufna. Pani Agnieszka mówiła, że zawsze adoptowali takie właśnie psiaki, nieufne, zastraszone, albo stare i chore, teraz też szukali takiego psa. Pani Agnieszka mówiła, że chciała pomóc psu, który ma małe szanse na adopcje z jakiegoś tam powodu i przyznała się szczerze, że szukała psa mniej adopcyjnego niż Mika, ale jak Ją zobaczyła i przeczytała ogłoszenie wiedziała, że Mika musi być Jej :) Długo opowiadała o wszystkich psach jakie w swoim życiu miała, od czasów dzieciństwa :) bardzo pozytywna i ciepła kobieta :) o dzieciach nie mówiła tak ciepło jak o psach :) Quote
dominikabankert Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 super pani a pieski sa jak psiaki - tyle ze lepsze bo nigdy nie dorosna:) mowi osoba co nie ma dzieci i nawet nie ma wlasnego psa hi hipsiakiGabi napisał(a):Rozmawiałam z nowymi właścicielami Mikusi, pomału przyzwyczaja się do nowego miejsca, kojec polubiła od razu, w domu czuje się nieswojo ale Państwo są cierpliwi i dają Jej czas, ogólnie bardzo zadowoleni i nie przeszkadza im to, że jeszcze jest nieufna. Pani Agnieszka mówiła, że zawsze adoptowali takie właśnie psiaki, nieufne, zastraszone, albo stare i chore, teraz też szukali takiego psa. Pani Agnieszka mówiła, że chciała pomóc psu, który ma małe szanse na adopcje z jakiegoś tam powodu i przyznała się szczerze, że szukała psa mniej adopcyjnego niż Mika, ale jak Ją zobaczyła i przeczytała ogłoszenie wiedziała, że Mika musi być Jej :) Długo opowiadała o wszystkich psach jakie w swoim życiu miała, od czasów dzieciństwa :) bardzo pozytywna i ciepła kobieta :) o dzieciach nie mówiła tak ciepło jak o psach :) Quote
faith35 Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 wspaniałe wieści :) a ja bym chciała jakąś focie zobaczyć :) ale wieści rewelacja!!! :) Quote
faith35 Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Kamila Proc napisał(a):fajnie. i czekamy na foty tak, tak, dopóki nie zobaczę fotek to chyba nie uwierzę, jakie szczęście spotkało Mikę :) Quote
Recommended Posts