Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szarotka napisał(a):
To chyba juz na Mike nie musze wplacac ??

Nie wplacaj, ale zarezerwuj jeszcze swoja deklaracje. Ja juz rozne rzeczy na dogo widziałam. ...
Tfu, tfu,tfu , przez lewe ramie...:evil_lol:

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rozmawiałam dzisiaj z Aneta o tej suni i mamy dla niej miejsce, jak będzie potrzeba może przyjechać. Jeżeli deklarowicze nie mają nic przeciwko to przecież miejsce po Mice jest opłacone do końca maja, więc Zoya mogłaby to wykorzystać..:)

Posted

Czekam z upustem radości ..., ale już dłużej nie mogę :multi:. Wierzę, że to TEN DOM. Bardzo ładne są nowe tereny Mikuni, ludzie też wyglądają na odpowiednich. Cieszę się również, że Zoyka będzie mogła zająć zwolnione miejsce :lol:.

Posted

Chcialabym po wizycie Gabi podzilic kase jaka została w spusciźnie po Mice.
Pare dni temu przyszla jeszcze deklaracja od FUNKY - 10 zl. Dziekujemy !
Pomyslcie nad ewentualnymi kandydatami. Mysle , ze głownie ONkowymi ? Zreszta prosze o propozycje.
Ze swej strony prosilabym o wsparcie dla Zoyi , ktore wątek podalam kilka postow wczesniej, oraz slicznej Soni, ktora jest u Donki , praktycznie bez grosza.

Posted

Ja mam prosbe o male wsparcie dla Pixla, jak by byla szansa, zostal wyciagniety ze schronu bez deklaracji, bo dogomaniaczka zobaczyla klatke dalej zagryzionego pieska, ktory wygladal jak Pixel i tak sie przerazila, ze wziela Pixela bojac sie o jego zycie:

http://www.dogomania.pl/threads/179676-Pi%C4%99kny-bia%C5%82y-kud%C5%82acz-Pixel-pilnie-potrzebny-DT-kasa-lub-deklaracje-na-hotelik.

Narazie nie ma ani zlotowki i ma dt. na 2 tygodnie, a potem nie wiemy co dalej...........

Posted

Super wiadomość !!! Dla Miki wszystkiego dobrego na "nowej drodze życia" :-). Zatem moja deklaracja wygasa, mam juz na oku innego "podopiecznego", gdzie będę się deklarować od czerwca.

Posted

radość, radość i jeszcze raz radość! :multi::multi::multi: ale się cieszę :lol::lol: wszystkiego dobrego Mikuniu, uff, dotrwaliśmy do końca, a już się martwiliśmy o Twoją skarbonkę, ale się cieszę :loveu: wracam znów na dogo, wreszcie i nareszcie :eviltong:

Posted

Rozmawiałam z nowymi właścicielami Mikusi, pomału przyzwyczaja się do nowego miejsca, kojec polubiła od razu, w domu czuje się nieswojo ale Państwo są cierpliwi i dają Jej czas, ogólnie bardzo zadowoleni i nie przeszkadza im to, że jeszcze jest nieufna. Pani Agnieszka mówiła, że zawsze adoptowali takie właśnie psiaki, nieufne, zastraszone, albo stare i chore, teraz też szukali takiego psa. Pani Agnieszka mówiła, że chciała pomóc psu, który ma małe szanse na adopcje z jakiegoś tam powodu i przyznała się szczerze, że szukała psa mniej adopcyjnego niż Mika, ale jak Ją zobaczyła i przeczytała ogłoszenie wiedziała, że Mika musi być Jej :)
Długo opowiadała o wszystkich psach jakie w swoim życiu miała, od czasów dzieciństwa :) bardzo pozytywna i ciepła kobieta :) o dzieciach nie mówiła tak ciepło jak o psach :)

Posted

super pani a pieski sa jak psiaki - tyle ze lepsze bo nigdy nie dorosna:) mowi osoba co nie ma dzieci i nawet nie ma wlasnego psa hi hi

psiakiGabi napisał(a):
Rozmawiałam z nowymi właścicielami Mikusi, pomału przyzwyczaja się do nowego miejsca, kojec polubiła od razu, w domu czuje się nieswojo ale Państwo są cierpliwi i dają Jej czas, ogólnie bardzo zadowoleni i nie przeszkadza im to, że jeszcze jest nieufna. Pani Agnieszka mówiła, że zawsze adoptowali takie właśnie psiaki, nieufne, zastraszone, albo stare i chore, teraz też szukali takiego psa. Pani Agnieszka mówiła, że chciała pomóc psu, który ma małe szanse na adopcje z jakiegoś tam powodu i przyznała się szczerze, że szukała psa mniej adopcyjnego niż Mika, ale jak Ją zobaczyła i przeczytała ogłoszenie wiedziała, że Mika musi być Jej :)
Długo opowiadała o wszystkich psach jakie w swoim życiu miała, od czasów dzieciństwa :) bardzo pozytywna i ciepła kobieta :) o dzieciach nie mówiła tak ciepło jak o psach :)