bela51 Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='koelka']Ja robiłam poprzednio allegro dla Miki - mogę je odnowić, jesli takie może być. Koszt był wtedy 15,30 zł (proszę to zaliczyć jako moja deklaracja za m-c maj, a odnowienie mogę zrobić za deklarację czerwcową).[/QUOTE] Oczywiscie, jesli mozesz odnowic, to świetnie. Nie pamietam tylko jakie tam były zdjecia? Czy Mika wyglada na nich atrakcyjnie? Quote
koelka Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Mika ma odnowione allegro: http://allegro.pl/mika-owczarek-niemiecki-pies-szuka-domu-i1601441790.html - zmieniłam 1 zdjęcie na nowsze. Jest wyróżnione i pogrubione, proszę je zaliczyć jako moja deklaracja czerwcowa - podobnie jak ta majowa. Quote
anett Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Jeżeli Mika ma już allegro to ja będę pilnowała jej ogłoszeń na kilku głównych portalach z których jest odzew:lol: i miejmy nadzieję, że odzew będzie;) Quote
bela51 Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='koelka']Mika ma odnowione allegro: http://allegro.pl/mika-owczarek-niemiecki-pies-szuka-domu-i1601441790.html - zmieniłam 1 zdjęcie na nowsze. Jest wyróżnione i pogrubione, proszę je zaliczyć jako moja deklaracja czerwcowa - podobnie jak ta majowa. Bardzo dziekujemy za allegro koelko.:loveu: Quote
dominikabankert Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 to ja belcia wplace dyszke dla mikuni na twoje konto:) Quote
bela51 Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='dominikabankert']to ja belcia wplace dyszke dla mikuni na twoje konto:)[/QUOTE] Bardzo dziekujemy Dominiczko ! Quote
psiakiGabi Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Dzwoniła dzisiaj do mnie Pani w sprawie Miki :) Z rozmowy wydaję się super :) Pani mieszka w okolicach Rybnika, w domku, wielki ogrodzony teren do dyspozycji, 2 stawy, kojec z cieplutką budą, Pani sama zaprosiła do siebie na wizytę przed adopcyjną, ma 10 letniego syna, czyli nie za mały dla Miki :) opowiedziałam Pani dokładnie wszystko o Mice i dzisiaj jest narada rodzinna, a jutro Pani ma zadzwonić dać znać co zdecydowali. Nie szukają psa do pilnowania tylko towarzysza :) Wydają się być idealni dla Miki, wiedzą, że jest nie ufna i z tego co Pani mówiła, nie przeszkadza im to i są gotowi Mike pomału do siebie przyzwyczajać, mieli wcześniej sunię ONkę, która dożyła u nich spokojnej starości, dla tego teraz szukają też suczki w typie ONka. Trzymajcie kciuki, żeby Pani jutro zadzwoniła :) Quote
dominikabankert Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 o rany super wiesci :)moze chociaz Mikusia sie ruszy bo co do Szilki juz stracilam nadzieje.........:(:(:(:(:(:(:( Quote
Kocurek Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Mikuniu oby sie udalo i zeby to byl Twoj domek....trzymam moooocno kciuki. Quote
wykrywka Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Niecierpliwie czekam czy Pani dzisiaj zadzwoni :kciuki: Quote
pola53 Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 No miejmy nadzieję, że tak będzie, niech chociaż jej się uda. Taka piękna sunia! Quote
bela51 Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Matko, ale wiadomosci !!! Zeby tylko nie zapeszyc ! Quote
bela51 Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='pola53']Najwyraźniej nijak :([/QUOTE] Słowa rzucane na wiatr... ? Oby to był tylko poslizg w podjeciu decyzji. Quote
bela51 Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Zagladam, ale nadziei coraz mniej... To niestety znana juz historia, narobic nadziei i nie odezwac sie wiecej. Bardzo chcialabym sie pomylic tym razem. Quote
dominikabankert Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 czekajmy jak gabi bedzie cos wiedziala to napisze........................ Quote
bela51 Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='Kamila Proc']a co tu rozmawiac.. i to z mezem?[/QUOTE] Dla mnie to tez niepojęte, ile mozna rozmawiac. Chyba, ze mąz marynarz i rzadko bywa w domu. Quote
Recommended Posts