Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='koelka']Ja robiłam poprzednio allegro dla Miki - mogę je odnowić, jesli takie może być. Koszt był wtedy 15,30 zł (proszę to zaliczyć jako moja deklaracja za m-c maj, a odnowienie mogę zrobić za deklarację czerwcową).[/QUOTE]
Oczywiscie, jesli mozesz odnowic, to świetnie. Nie pamietam tylko jakie tam były zdjecia? Czy Mika wyglada na nich atrakcyjnie?

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeżeli Mika ma już allegro to ja będę pilnowała jej ogłoszeń na kilku głównych portalach z których jest odzew:lol: i miejmy nadzieję, że odzew będzie;)

Posted

Dzwoniła dzisiaj do mnie Pani w sprawie Miki :)
Z rozmowy wydaję się super :)
Pani mieszka w okolicach Rybnika, w domku, wielki ogrodzony teren do dyspozycji, 2 stawy, kojec z cieplutką budą, Pani sama zaprosiła do siebie na wizytę przed adopcyjną, ma 10 letniego syna, czyli nie za mały dla Miki :) opowiedziałam Pani dokładnie wszystko o Mice i dzisiaj jest narada rodzinna, a jutro Pani ma zadzwonić dać znać co zdecydowali. Nie szukają psa do pilnowania tylko towarzysza :)

Wydają się być idealni dla Miki, wiedzą, że jest nie ufna i z tego co Pani mówiła, nie przeszkadza im to i są gotowi Mike pomału do siebie przyzwyczajać, mieli wcześniej sunię ONkę, która dożyła u nich spokojnej starości, dla tego teraz szukają też suczki w typie ONka.

Trzymajcie kciuki, żeby Pani jutro zadzwoniła :)

Posted

Zagladam, ale nadziei coraz mniej... To niestety znana juz historia, narobic nadziei i nie odezwac sie wiecej. Bardzo chcialabym sie pomylic tym razem.

Posted

[quote name='Kamila Proc']a co tu rozmawiac.. i to z mezem?[/QUOTE]
Dla mnie to tez niepojęte, ile mozna rozmawiac. Chyba, ze mąz marynarz i rzadko bywa w domu.