koelka Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 faith35 napisał(a):kurcze pieczone... gdzie ten domek? kto zrobi allegro dla 'małej' ? :( opłacimy za wyróżnione, podrubione, podkreślone itp.! Byleby ktoś ją zauważył.... Mogę "małej" zrobić allegro. Jeśli chcemy wyróżnione, to zobaczę ile kosztuje i mogę odjąć od mojej deklaracji np. w przyszłym m-cu. Tekst i nr kontaktowy wezmę z ogłoszeń. Quote
faith35 Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 koelka napisał(a):Mogę "małej" zrobić allegro. Jeśli chcemy wyróżnione, to zobaczę ile kosztuje i mogę odjąć od mojej deklaracji np. w przyszłym m-cu. Tekst i nr kontaktowy wezmę z ogłoszeń. no, to ok, tylko wszystko na maxa wyróżnione i teraz telefony mają być aż gorące od dzwonienia!!! Quote
bela51 Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 koelka napisał(a):Mogę "małej" zrobić allegro. Jeśli chcemy wyróżnione, to zobaczę ile kosztuje i mogę odjąć od mojej deklaracji np. w przyszłym m-cu. Tekst i nr kontaktowy wezmę z ogłoszeń. Koelka, bardzo prosimy, zrob allegro. Przystosuj aktualny tekst, lub napisz własny, jesli mozesz. Mika na razie ma pieniadze, jak tylko dowiesz sie jaka to kwota, to zrobie Ci przelew. Quote
bela51 Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Podaje wykaz ostatnich wpłat: 4.04. - Wykrywka - 20 zł 4.04. - pola53 - 10 zł 8.04.- figanadrzewna - 10 zł 11.04- Jolanta08 - 10 zł 12.04.- koelka ( Elżbieta W. prosze, podawaj nick przy wpłacie) - 10 zł Bardzo Wam wszystkim dziekujemy:loveu: Niestety, dwie osoby , ktore deklarowaly stałe wplaty, juz nie placa od marca.:-( Quote
faith35 Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 bela, pisałam do tych osób z owczarka czy zapłacą stałą za marzec (jakiejś tydzień temu pisałam?) i do dziś brak odzewu z pw. Quote
koelka Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Ok, zrobię allegro wyróżnione, ale już jutro wieczorkiem, bo wpadłam tylko na chwilę. Quote
bela51 Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Szukam bazarku ogloszeniowego, bo tamte ogłoszenia chyba wygasły ? Quote
koelka Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Allegro Miki: http://allegro.pl/show_item.php?item=1563797836 Jesli coś trzeba zmienić, to piszcie. Zrobiłam pogrubione i wyróżnione, koszt 15,70 zł. Prosze mi nie przelewać pieniążków, w przyszłym m-cu nie wpłącę swojej deklaracji 10 zł, resztę dokładam od siebie i będziemy kwita;) Quote
bela51 Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Bardzo dziekujemy Ci koelko !:loveu: Super allegro, miejmy nadzieje, ze bedzie odzew.:loveu: Popraw prosze drugie zdanie, bo powieliłas mój bład z ogloszen dla Miki. Brakuje słowa oczy.:lol: Kupiłam kiedys szablon ogłoszeniowy. Moze przesle Ci go ? Ja i tak nie potrafie go wykorzystac. Quote
bela51 Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Wpłynęła dzisiaj stala deklaracja od ewachw z owczarka - 20 zł. Bardzo dziekujemy ! Rowniez 20 zł zaplacilam dzisiaj za odrobaczenie Mikuni. Quote
faith35 Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 tak, tak, musi być odzew! :) juz patrzę za bazarkiem ogłoszeniowym... http://www.dogomania.pl/threads/205988 dodatkowo w skład 30 ogłoszeń wchodzi allegro, to niech też będzie, tylko takie zwykłe, niewyróżnione, skoro wchodzi w skład, to nie zaszkodzą dwa allegra, wręcz przeciwnie :eviltong: Quote
psiakiGabi Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Nie wiem z jakiego ogłoszenia ale dzwonił dzisiaj do mnie jakiś Pan z Zielonej Góry, chciał Mikę adoptować do centrum miasta do bloku, bo wczoraj stracił poprzedniego psa pod kołami pociągu... No ale Mika i centrum miasta to raczej kiepski pomysł... Pan też dość dziwny szczerze mówiąc. Ale odzew jakiś jest i to jest dobry znak :) Quote
bela51 Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Czy Mika nie moglaby mieszkac w bloku ? To dosc wazna informacja, np. do ogloszen. Ten Pan nie wzbudziłby we mnie zaufania. Dzien po smierci psa szuka juz kolejnego, a poza tym, jak mogł dopuscic do tego, aby pies wpadl pod pociag.:shake: Quote
faith35 Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 bela51 napisał(a):Czy Mika nie moglaby mieszkac w bloku ? To dosc wazna informacja, np. do ogloszen. Ten Pan nie wzbudziłby we mnie zaufania. Dzien po smierci psa szuka juz kolejnego, a poza tym, jak mogł dopuscic do tego, aby pies wpadl pod pociag.:shake: zgadzam się! Nie powinno sie takiemu facetowi psa wydawać... ale masz rację Gabi, ważne, że jest jakiś odzew! Moim zdaniem Mika mogłaby iść do bloku, ja mieszkam z mamą i z 3 psami (red nose, husky i mieszaniec setera - wszystkie w typie) i codziennie minimum 3 godzinny spacerek całą sforą :) NIE LICZY SIĘ METRAŻ!!!! Quote
faith35 Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 dominikabankert napisał(a):Faith to prawdziwy zwierzyniec:) no, ja ważę 45 kg, a cały mój zwierzyniec i jeszcze raz tyle co ja i weź prowadź taką sforę... jak to by powiedział Cesar Millan "bądź asertywny" ;) Quote
psiakiGabi Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Faith, Mika nie powinna iść do bloku i nie chodzi o metraż tylko o Miki charakter, do nas jest już fajna, bardziej ufna, ale nie wyobrażam sobie Miki spacerującej po mieście, wśród ludzi i w ruchu ulicznym, po prostu by się wyrwała i taki byłby efekt. Mika jak się czegoś wystraszy to robi takie zrywy, ona powinna zamieszkać w domu z ogródkiem, żeby miała swoje podwórko. Nie zawsze ale ma takie dni, że potrafi się wystraszyć np. przejeżdżającego samochodu i wpada w panikę, szarpie się i próbuje uciec. Dla niej mieszkanie w centrum miasta i spacerowanie wśród tylu hałasów to byłby koszmar:shake: a chyba o jej dobro też nam chodzi? Quote
faith35 Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 ok Gabi, ty wiesz lepiej, bo to u Ciebie Mika jest w hoteliku, a nie u mnie :) Kurcze, oby były rezultaty ogłoszeń... Quote
dominikabankert Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 no ja jestem w szoku ze tak dlugo Mikunia siedzi w hoteliku przeciez urody jest wielkiej :) Quote
faith35 Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 [quote name='dominikabankert']no ja jestem w szoku ze tak dlugo Mikunia siedzi w hoteliku przeciez urody jest wielkiej :) zgadzam się! :) bela, jak będziesz wykupywała ogłoszenia dla Miki to dopisz tylko, że do domku z ogródkiem, ok? Żeby dzwonili ludzie, którzy nie mieszkają w bloku, tylko w domku ;) Dzięki. Trzeba pomyśleć nad bazarkiem.... [FONT=Century Gothic]Czy ktoś ma fanty dla Mikuni?[/FONT] :B-fly::B-fly::B-fly: Quote
Recommended Posts