Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

faith35 napisał(a):
kurcze pieczone... gdzie ten domek? kto zrobi allegro dla 'małej' ? :( opłacimy za wyróżnione, podrubione, podkreślone itp.! Byleby ktoś ją zauważył....

Mogę "małej" zrobić allegro. Jeśli chcemy wyróżnione, to zobaczę ile kosztuje i mogę odjąć od mojej deklaracji np. w przyszłym m-cu. Tekst i nr kontaktowy wezmę z ogłoszeń.

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

koelka napisał(a):
Mogę "małej" zrobić allegro. Jeśli chcemy wyróżnione, to zobaczę ile kosztuje i mogę odjąć od mojej deklaracji np. w przyszłym m-cu. Tekst i nr kontaktowy wezmę z ogłoszeń.

no, to ok, tylko wszystko na maxa wyróżnione i teraz telefony mają być aż gorące od dzwonienia!!!

Posted

koelka napisał(a):

Koelka, bardzo prosimy, zrob allegro. Przystosuj aktualny tekst, lub napisz własny, jesli mozesz.
Mika na razie ma pieniadze, jak tylko dowiesz sie jaka to kwota, to zrobie Ci przelew.

Posted

Podaje wykaz ostatnich wpłat:
4.04. - Wykrywka - 20 zł
4.04. - pola53 - 10 zł
8.04.- figanadrzewna - 10 zł
11.04- Jolanta08 - 10 zł
12.04.- koelka ( Elżbieta W. prosze, podawaj nick przy wpłacie) - 10 zł
Bardzo Wam wszystkim dziekujemy:loveu:

Niestety, dwie osoby , ktore deklarowaly stałe wplaty, juz nie placa od marca.:-(

Posted

Bardzo dziekujemy Ci koelko !:loveu: Super allegro, miejmy nadzieje, ze bedzie odzew.:loveu:
Popraw prosze drugie zdanie, bo powieliłas mój bład z ogloszen dla Miki. Brakuje słowa oczy.:lol:

Kupiłam kiedys szablon ogłoszeniowy. Moze przesle Ci go ? Ja i tak nie potrafie go wykorzystac.

Posted

Nie wiem z jakiego ogłoszenia ale dzwonił dzisiaj do mnie jakiś Pan z Zielonej Góry, chciał Mikę adoptować do centrum miasta do bloku, bo wczoraj stracił poprzedniego psa pod kołami pociągu... No ale Mika i centrum miasta to raczej kiepski pomysł... Pan też dość dziwny szczerze mówiąc.
Ale odzew jakiś jest i to jest dobry znak :)

Posted

Czy Mika nie moglaby mieszkac w bloku ? To dosc wazna informacja, np. do ogloszen.
Ten Pan nie wzbudziłby we mnie zaufania. Dzien po smierci psa szuka juz kolejnego, a poza tym, jak mogł dopuscic do tego, aby pies wpadl pod pociag.:shake:

Posted

bela51 napisał(a):
Czy Mika nie moglaby mieszkac w bloku ? To dosc wazna informacja, np. do ogloszen.
Ten Pan nie wzbudziłby we mnie zaufania. Dzien po smierci psa szuka juz kolejnego, a poza tym, jak mogł dopuscic do tego, aby pies wpadl pod pociag.:shake:

zgadzam się! Nie powinno sie takiemu facetowi psa wydawać... ale masz rację Gabi, ważne, że jest jakiś odzew! Moim zdaniem Mika mogłaby iść do bloku, ja mieszkam z mamą i z 3 psami (red nose, husky i mieszaniec setera - wszystkie w typie) i codziennie minimum 3 godzinny spacerek całą sforą :) NIE LICZY SIĘ METRAŻ!!!!

Posted

dominikabankert napisał(a):
Faith to prawdziwy zwierzyniec:)

no, ja ważę 45 kg, a cały mój zwierzyniec i jeszcze raz tyle co ja i weź prowadź taką sforę... jak to by powiedział Cesar Millan "bądź asertywny" ;)

Posted

Faith, Mika nie powinna iść do bloku i nie chodzi o metraż tylko o Miki charakter, do nas jest już fajna, bardziej ufna, ale nie wyobrażam sobie Miki spacerującej po mieście, wśród ludzi i w ruchu ulicznym, po prostu by się wyrwała i taki byłby efekt. Mika jak się czegoś wystraszy to robi takie zrywy, ona powinna zamieszkać w domu z ogródkiem, żeby miała swoje podwórko.
Nie zawsze ale ma takie dni, że potrafi się wystraszyć np. przejeżdżającego samochodu i wpada w panikę, szarpie się i próbuje uciec.
Dla niej mieszkanie w centrum miasta i spacerowanie wśród tylu hałasów to byłby koszmar:shake: a chyba o jej dobro też nam chodzi?

Posted

[quote name='dominikabankert']no ja jestem w szoku ze tak dlugo Mikunia siedzi w hoteliku przeciez urody jest wielkiej :)
zgadzam się! :)
bela, jak będziesz wykupywała ogłoszenia dla Miki to dopisz tylko, że do domku z ogródkiem, ok? Żeby dzwonili ludzie, którzy nie mieszkają w bloku, tylko w domku ;) Dzięki. Trzeba pomyśleć nad bazarkiem....
[FONT=Century Gothic]Czy ktoś ma fanty dla Mikuni?[/FONT] :B-fly::B-fly::B-fly: