caha Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 na wczorajszej wystawie we Wrocławiu spotkało się 8 tybetków na 9 zgłoszonych pogoda mimo zapowiedzi dopisała (chociaż nie wiem jak już było na finałach), towarzystwo również, było nam bardzo miło poznać nowe osoby i tybetki, jak i również spotkać się z osobami i tybetkami już nam znanymi :lol: ze swej strony dziękujemy za miło spędzone chwile na ringu i przy kawce ;) Quote
caha Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 PSY klasa otwarta: A'Karu Kipu Khyim - CWC, res.CACIB Boss Subansuri - CWC, CACIB, BOS Fred lamleh Fluffy Dog - BDB klasa championów: C'Siddhi Kipu Khyim - CWC SUKI klasa młodzieży: Anette Adevebballen - nie pojawiła się Colette of Darkness - Zw. Młodzieży, Najlepszy Junior klasa pośrednia: Deeba Kipu Khyim - CWC, res.CACIB, klasa championów: Brooke Shields of Darknes - CWC, CACIB, BOS, BOB klasa weteranów: Ashar Yontan Najkosyva - Najlepszy Weteran mam nadzieję, że nic nie pomyliłam ;) Quote
caha Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 kl.otwarta A'Karu Boss Fred klasa championów: C'Siddhi Quote
caha Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 kl.młodzieży Colette kl.pośrednia Deeba kl.championów Brooke Shields kl.weteranów Ashar Quote
caha Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 na koniec wspólna fotka :) (brakuje tylko colette) Quote
caha Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 rodzinna fotka: od lewej: Boss - syn A'karu, wnuk Ashar A'karu - ojciec Bossa, syn Ashar Ashar - matka A'karu, babcia Bossa :lol: Quote
Ki-wi Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Gratulacje!!! No to synek pokonal tatusia! Super, ze mieliscie tak udana zabawe w milym towarzystwie. Quote
Kero Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Wielkie gratulacje :) Bossik przepiękny i jak widać na fotkach przepięknie się prezentuje. Miło było poznać zarówno pieska jak i właścicielki :) Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś będzie okazja do dłuższej pogawędki ;) Pozdrawiam serdecznie Quote
caha Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 dzięki dziewczyny :) a gratulacje należą się również wszystkim psiakom :lol: kero nam również było miło Was poznać, myślę, że jeszcze będzie nie jedna okazja do pogawędki :) Quote
Recommended Posts