Asiaczek Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Wstawiam stawkę i wyniki z wystawy CACIB-Tulln/AUT, 25.09.2010 r. PSY kl.mł. Kanibaru FROMAJE FRAIS - dosk.1, CAJC, Cruft's Nomination 2010, Mł.Zwycięzca Austrii 2010. kl.p FARAOLAND il Divo - bdb. (JASIRI-SUKARI JURI MAGUIRE x AMBIENT COLOUR LOANGO) kl.ch African Rainbow's ELEWA-EBO - dosk.1, CAC, CACIB, Cruft's Nomination 2010, Zwyc. Austrii 2010. JAZZY BOY Asiaczek FCI - dosk.1, r.CAC, r.CACIB. SUKI kl.mł. SHEN DE LUX YALOU ROZALIN - dosk.2 INKA BRAVO BASHIRA African Rainbow - dosk.1, CAJC, BOB, Cruft's Nomination 2010, Młodziezowy Zwycięzca Austrii 2010. kl.p SHEN DE LUX MY LOLLIPAP - dosk.1, CAC, r.CACIB kl.ch LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, CACIB, Cruft's Nomination 2010, Zwyc. Austrii 2010, nowy Champion Austrii. kl.w FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI - dosk.1, Best Veteran. Są zdjęcia. Pzdr. Quote
Nirse Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 O piękne wyniki, a gdzie konsekwencja w pochodzeniu wszystkich psów :) Quote
Asiaczek Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 ZAWSZE zaznaczam pochodzenie psów, które mają "coś" wspólnego z polskimi hodowlami, a rzadko pojawiają się w tym dziale. I tu jestem konsekwentna. Ale, oczywiście, nie wszyscy to zauwazyli... Pochodzenie moich psów - jest powszechnie znane, i nie widze potrzeby jeszcze i tutaj tego wpisywac. Nie mam na to czasu... Jezeli ktoś jest zainteresowany pochodzeniem konkretnego psa - proszę o sygnał, wpiszę. Pzdr. Quote
zielona Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 kl.ch African Rainbow's ELEWA-EBO - dosk.1, CAC, CACIB, Cruft's Nomination 2010, Zwyc. Austrii 2010. JAZZY BOY Asiaczek FCI - dosk.1, r.CAC, r.CACIB. tu znalazłam błąd(albo jest na stronie rodowodowej błąd) powinno być ELAWA. Resztę znalazłam w bazie. Quote
Asiaczek Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 zielona - taka pisownia imienia psa jest wpisana w katalogu: African Rainbow's ELEWA-EBO. Zatem tak wpisałam... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 Faraoland IL DIVO - pies, kl.pośrednia. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 African Rainbow's ELEWA-EBO, pies, kl.ch. Uploaded with ImageShack.us JAZZY BOY Asiaczek FCI - pies, kl.ch. Uploaded with ImageShack.us I oba championy razem:) Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 SHEN DE LUX YALOU ROZALIN, suka, kl.mł. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us INKA BRAVO BASHIRA African Raibow, suka, kl.mł. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us I obie suczki z kl.młodziezy razem. Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 SHEN DE LUX MY LOLLIPAP, suka, kl.p. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI, suka, kl.ch. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 I porównanie o CACIB (suka z kl.p + kl.ch). Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Pzdr. Quote
Darianna Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Asiaczku, czy mogłabyś w wolnej chwili wysłać mi na PW z katalogu stawkę seterów irlandzkich na tej wystawie? Z góry dziękuję :) Quote
Asiaczek Posted April 29, 2011 Author Posted April 29, 2011 [quote name='Darianna']Asiaczku, czy mogłabyś w wolnej chwili wysłać mi na PW z katalogu stawkę seterów irlandzkich na tej wystawie? Z góry dziękuję :)[/QUOTE] [B]Darianna,[/B] pewnie, że mogę, żaden problem. Tylko to jest wystawa z 2010 r. a nie z 2011 r. Nadal reflektujesz? Pzdr. Quote
Darianna Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Własnie znalazłam na ogólnym wątku tej wystawy że Shadow Dog podawała z wynikami, więc nie trzeba, dziękuję :) Własnie wiem, że z 2010 bo myślę, czy się w tym nie wybrać ;) Quote
Asiaczek Posted April 29, 2011 Author Posted April 29, 2011 OK, nie ma sprawy. W tym roku byłam w Wieselburgu. Tez Austria. Jak chcesz to mogę podać stawkę na wątku o tej wystawie... Pzdr. Quote
Darianna Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 o poproszę, możesz u mnie na wątku żeby bałaganu już tu nie robić :) Quote
Asiaczek Posted April 29, 2011 Author Posted April 29, 2011 OK, dzisiaj wieczorkiem zrobię skan i wstawię u Ciebie w Galerii:) Pzdr. Quote
Recommended Posts