Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wstawiam stawkę i wyniki z wystawy CACIB-Tulln/AUT, 25.09.2010 r.

PSY
kl.mł.
Kanibaru FROMAJE FRAIS - dosk.1, CAJC, Cruft's Nomination 2010, Mł.Zwycięzca Austrii 2010.

kl.p
FARAOLAND il Divo - bdb.
(JASIRI-SUKARI JURI MAGUIRE x AMBIENT COLOUR LOANGO)

kl.ch
African Rainbow's ELEWA-EBO - dosk.1, CAC, CACIB, Cruft's Nomination 2010, Zwyc. Austrii 2010.
JAZZY BOY Asiaczek FCI - dosk.1, r.CAC, r.CACIB.

SUKI
kl.mł.
SHEN DE LUX YALOU ROZALIN - dosk.2
INKA BRAVO BASHIRA African Rainbow - dosk.1, CAJC, BOB, Cruft's Nomination 2010, Młodziezowy Zwycięzca Austrii 2010.

kl.p
SHEN DE LUX MY LOLLIPAP - dosk.1, CAC, r.CACIB

kl.ch
LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, CACIB, Cruft's Nomination 2010, Zwyc. Austrii 2010, nowy Champion Austrii.

kl.w
FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI - dosk.1, Best Veteran.

Są zdjęcia.

Pzdr.

Posted

ZAWSZE zaznaczam pochodzenie psów, które mają "coś" wspólnego z polskimi hodowlami, a rzadko pojawiają się w tym dziale. I tu jestem konsekwentna. Ale, oczywiście, nie wszyscy to zauwazyli...
Pochodzenie moich psów - jest powszechnie znane, i nie widze potrzeby jeszcze i tutaj tego wpisywac. Nie mam na to czasu...
Jezeli ktoś jest zainteresowany pochodzeniem konkretnego psa - proszę o sygnał, wpiszę.

Pzdr.

Posted

kl.ch
African Rainbow's ELEWA-EBO - dosk.1, CAC, CACIB, Cruft's Nomination 2010, Zwyc. Austrii 2010.
JAZZY BOY Asiaczek FCI - dosk.1, r.CAC, r.CACIB.

tu znalazłam błąd(albo jest na stronie rodowodowej błąd)
powinno być ELAWA.
Resztę znalazłam w bazie.

• 2 weeks later...
  • 6 months later...
Posted

[quote name='Darianna']Asiaczku, czy mogłabyś w wolnej chwili wysłać mi na PW z katalogu stawkę seterów irlandzkich na tej wystawie? Z góry dziękuję :)[/QUOTE]
[B]Darianna,[/B] pewnie, że mogę, żaden problem. Tylko to jest wystawa z 2010 r. a nie z 2011 r.
Nadal reflektujesz?

Pzdr.

Posted

Własnie znalazłam na ogólnym wątku tej wystawy że Shadow Dog podawała z wynikami, więc nie trzeba, dziękuję :) Własnie wiem, że z 2010 bo myślę, czy się w tym nie wybrać ;)