Jump to content
Dogomania

2xCACIB - Wels/AUT, 3-4.12.2010 r.

Recommended Posts

Posted

Impresja napisał(a):
my tez jeszcze chwilę myslimy :P

Decyzję miałam podjąć PO Tulln i niby wszystko jasne - trzeba jechac, aby próbowac skóńczyć Serkowi Mł.CH.AT, ale jakoś mi się nie chce;) Muszę pogadać z zaprzyjaźnionymi handlerami, może ktoś będzie jechac z moich okolic i zabrałby Serka...

Pzdr.

Posted

[quote name='Pencia2']myślimy i raczej jesteśmy na tak,ale z Krakowa

dzieki :) ale do Krakowa to mam tyle km co do Wels ;)
ostatecznie moge jechac swoim autem i jakby ktos chcial sie zabrac to mam miejsce, nawet dwa, tak jak pisalam - wyjazd bylby z Legnicy

jednak sama w taką trase zimą to nie pojadę więc albo z kimś bym chciala, albo ktos ze mną ;)

Duzebzium a moze wy macie miejsce dla jednej osoby z małą, łysą grzywką?? :grins:

PS.
NA STRONIE SĄ STATYSTYKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SOBOTA http://www.hundeausstellungen.at/anmeldestatistik/index.php?ausstellung_id=2268

NIEDZIELA http://www.hundeausstellungen.at/anmeldestatistik/index.php?ausstellung_id=2269

• 2 weeks later...
Posted

W sumie czy za każdy dzień +10euro...
bee... ja przegapiłam pierwszy termin zgłoszeń więc i tak straciłam :-( Ale i tak się wybieram jak wszystko wypali i zima nie postraszy za bardzo.
Wspominam ostatnią wyprawę do Austrii, ale była zima!!! A nawigacja prowadziła jakimś "skrótem" :-P
No więc kto jeszcze jest chętny na zimową wystawę do Austrii?? (myślę,że mogę podać orientacyjne koszty jeśli pojadą ze mną 2osoby to będzie nie więcej niż 150zł od osoby -składka na paliwo, a nocleg w 4osobowym pokoju 21EURO/osoba - jak ktoś ma tańszy to proszę namiary :-))

• 3 weeks later...
Posted

indiana napisał(a):
Dzięki maluszki,zobaczymy co Sylwinka zdziała nie mamy jeszcze dyplomu Ch. więc idzie w otwartej .Kryśka w młodzieży startuje.Pozdrawiamy ,wymiziaj kuleczki.

Kuleczki wymiziane.

Posted

Niestety ja muszę zrezygnować ze swoich planów wystawowych. Szczeniaczki mam do wychowania - w sumie też się cieszę :-)
Na przyszły rok jednak nie ominę tej wystawy. Zresztą młodzież wejdzie mi do poważnej klasy więc będzie co pokazać!