Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tripti napisał(a):
czyli jest już jakaś mała nadzieja... oby się udało! ile on ma? ile waży na oko? urośnie jeszcze?

Maluch jest chudziutki, nie sięga do kolana, albo prawie. Ma kilka miesięcy, na pewno roku nie ma. Moim zdaniem dużo większy nie urośnie.

Posted

papryka napisał(a):
jak malec zachowuje sie w domu?

ja tak właśnie pomyślałam o tych ludziach, dla których szukasz szczeniaczka. Pewnie troszkę za duży, ale może mogłabyś podsunąć?

Posted

papryka napisał(a):
podsunac moge pewnie, ale prosze o kilka info jak malec zachowuje sie w domku, jak z czystoscia...:)

Dziewczyny dajcie znać, bo ja to nic o Nim nie wiem....tyle, że ładny i biedny. Może akruat się spodoba, tak średniaczek co prawda, ale to gwarancja tego, że nie będzie taki szczekiliwy jak te mniejsze :)

Posted

Anja2201 napisał(a):
On jest raczej mały nie średni , ja wiem może 7 kg waży ?? Jest podobno bardzo grzeczny , chodzi na smyczy w domu jest czysty, więcej wie chyba Ocelot .

Próbuję się do Pani dodzwonić, ale jej nie ma.

Posted

Anja2201 napisał(a):
On jest raczej mały nie średni , ja wiem może 7 kg waży ?? Jest podobno bardzo grzeczny , chodzi na smyczy w domu jest czysty, więcej wie chyba Ocelot .

papryczko to już cokolwiek wiadomo i to same pozytywy, to trzymam kcuki może się spodoba...

Posted

Dzisiaj byliśmy u weta, obcięliśmy pazurki. Żaden z niego maluch, ma ok. 2 lat. Apetyt mu powoli wraca. Lubi dzieci w każdym wieku, ale dorosłych mężczyzn toleruje tylko dwóch. Na każdego obcego dziamie, dopóki delikwent nie zniknie mu z oczu. Wygląda na zdrowego psiaka, biega, skacze, atakuje wszystko, co się rusza.

• 2 weeks later...
  • 5 months later...