Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Malucha szukało pół Tomaszowa. Szukaliśmy go tydzień. Spóźniliśmy się.
Został pobity, jest cały obolały.
W tej chwili przebywa na tymczasie, ale ma tylko kilka dni, potem nie wiem... nie mam pojęcia. Szukamy mu pilnie domu, lub chociaż DT.

Dwa tyg. temu w środę prowadziłam Stasia do przedszkola, biegł za nami cąły szczęśliwy, w podskokach, łapał mnie za rękę.
Miałam zostawić Stasia, złapać malca i dzwonić do schroniska.
Malucha już nie było.
I wyścig z czasem.
Szukała go Ania, Asia, Ola, moja córka z koleżankami i ja. Przeszliśmy osiedle wzdłuż i wszerz.
Ania go widziała skulonego pod szkołą, ale nie dał sobie obróżki założyć, Asia jak uciekł w krzaki.

W sobotę telefon do tomaszowskiej org. jest pobity i obolały. Jest u jednej Pani, która go dłużej niż kilka dni nie przetrzyma.

Oczywiście dzwoniłyśmy do schroniska, ale nasze schronisko jest wielce opieszałe. Zresztą kłamią, powiedzieli, że złapali go pod Biedronką.
Dlaczego więc nadal jest i jest pobity?

Posted

Matko, jakie piękne to maleństwo, tylko nie mam pojecia jak mozna mu pomoc :( szkoda, ze nie moze zostac u tej pani.
Ja moge wydrukowac i porozklejac ogloszenia w miescie..

Posted

Oczka_ napisał(a):
Matko, jakie piękne to maleństwo, tylko nie mam pojecia jak mozna mu pomoc :( szkoda, ze nie moze zostac u tej pani.
Ja moge wydrukowac i porozklejac ogloszenia w miescie..

O widzisz to jest pomysł...
Kto nam może zrobic plakaciki?

Posted

Ładny piesek, ludzie nie maja serca. Ja przygarnąłem małą suczkę białą w czarne plamki w takiej samej sytuacji i nie żałuję. Na pewno się znajdzie dobre serce.

Posted

Drzagodha napisał(a):
Na kogo kontakt do ogłoszeń?

tradycyjnie mogło by być na ocelot ale tym razem na lawinie ->506 410 930
....chociaż drugi tel też mógły być podany bo z dodzwonieniem się do lawini to różnie bywa, dla pewności mógłby być nr. na..... a zróbny na CiotkeE -> 512 150 028 ;)

Posted

KatiKorej napisał(a):
Cholera ja odkąd na NBR się odnalazł, to próbuję Bartka Mamę namówić, na DT chociaż, ale ona się boi, że tak jak u mnie z tymczasu się zrobi DS:lol:

Namawiaj:):):)Będziemy go ogłaszać.