rytka Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 Mika31 napisał(a):kocham cię Lodku ugryź Rytke bo za mało cię pokazuje:diabloti: nie podpuszczaj go narazie jeszcze ma czyste konto ale kto wie czy gdzieś, kiedys w koncu nie wytrzyma i nie dziabnie mnie choc teraz udaje takiego' nawróconego' moze chce uspic moja czujnosc i zaatakowac w nocy... Quote
Mika31 Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 a ja przeczytam w gazecie że jamnik zjadł swoją pańcie:diabloti: Quote
rytka Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 lodek na fotografi podczas zjazdu rodzinnego... na Atosowym lozku musze mu chyba takie kupic... Quote
rytka Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 Lodek by powiedział,ze z rodzina to tylko dobrze na zdjęciu;) prezesunio zrobil sie niesamowicie kochany moja siora stwierdzila,ze nie wiedziała,ze wyciecie jajek moze tak zmienic samca w łagodnego i posłusznego ...planuje cięcia w rodzine:) pozatym zdrow i zwawy Lodek wieczorami to troche stawy dokuczaja po calym dniu jak sie przeforsuje za dnia no i uszy wkołko nawracajace zapalenia.wczoraj byłam u weta kupilam mu znow krople posatex po nich powinien byc spokoj na dluzej.cale stado dostalo tez zabezpieczenia p.kleszczowe i odrobaczenia.Lulka chora znow mi chudła okazało sie zapalenie gardla i powiekszone węzły chłonne. Quote
Wisełka Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 rytka napisał(a):Lodek by powiedział,ze z rodzina to tylko dobrze na zdjęciu;) prezesunio zrobil sie niesamowicie kochany moja siora stwierdzila,ze nie wiedziała,ze wyciecie jajek moze tak zmienic samca w łagodnego i posłusznego ...planuje cięcia w rodzine:) . Ano planujemy cięcia jajeczne :roll: Mój młodszy to kurde ADHD, gwałci ludzi, czasem aż wpada w amok... wykończy siebie i jeszcze kogoś... ech... Dla jego dobra ciachniemy, ale jak kasę uzbieram bo na razie nie mam :shake: Quote
Mika31 Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 ja bym bardzo Pika chciała ale ma zbyt chore serce Quote
rytka Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 Mika31 napisał(a):ja bym bardzo Pika chciała ale ma zbyt chore serce siora to chciala by w ludzkiej czesci rodziny przeprowadzic ciecia jajeczne :)Atos jest bezpieczny;) Quote
rytka Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Lodek w kondycji jak jeszcze nigdy jakby odmłodniał znów o kilka lat pwenie to rzez towarzystwo dziewczyn i schudl troche wyglada jak szczeniaczek .troche rewolucji ma bo nie dosc,ze goscie sie zwalili w lidzbie nieprzyzwoitej to jego pan trafił do szpitala i nie ma z kim spac...wiec musialam mu kupic nowe lozko na pocieche. z dziewczynami... w kolejce... i bedzie jeszcze film jak sie mi wgra;) Quote
Wisełka Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Ajajajjjjjjjjjjj Lordziku Ty chłopie drugą młodość przeżywasz :loveu: Quote
Mika31 Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 zasłużył na drugą młodość Lodek cudowne legowisko masz Quote
rytka Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 no musiałam mu kupic co bedzie Atos go denerwował ..Atos ma a Lodek nie nie dopuscimy do tego .... obiecany filmik..Lodek pojawia sie w połowie akcji. [video=youtube;M2-8CfKjEK0]http://www.youtube.com/watch?v=M2-8CfKjEK0&feature=youtu.be[/video] Quote
Wisełka Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Ale fajowy filmik :loveu: Najbardziej mi się podoba jak to białe cudo kumpla łapę podgryza hahaha Quote
rytka Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 Wisełka napisał(a):Ale fajowy filmik :loveu: Najbardziej mi się podoba jak to białe cudo kumpla łapę podgryza hahaha kumpele ta mała czarna to ona tymczasowiczka;) Mika31 napisał(a):super film widać psie szczęście raczej psie robta co chceta.wydaje mi sie ,ze moje psy Lodek i tymaczasowiczka Hopi sa grzeczniejsze niz siory...Mela rozpieszczona halasliwa,Atos upierdliwy natretny i tez rozszczekany;) siedze teraz rano cichutko przy kompie siora zabronila mi sie odzywac bo pobudze psy...ja z nimi rano wychodze wiec jak sie odezwe to wstaja .Potem ja do lazienki one za mna ja kawe one za mna tuptaja robiac hałas siora sie smieje o idzie general i jej wojsko;)a szal juz calkowity jak zakladam spodnie .... Quote
Ajula Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 rytka napisał(a): ...ja z nimi rano wychodze wiec jak sie odezwe to wstaja .Potem ja do lazienki one za mna ja kawe one za mna tuptaja robiac hałas siora sie smieje o idzie general i jej wojsko;)a szal juz calkowity jak zakladam spodnie .... masz dla kogo żyć :D Quote
rytka Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 (edited) [quote name='Ajula']masz dla kogo żyć :D ciazy na mnie odpowiedzialnosc za cala armie.... rano budzisz sie a wojsko przy tobie tylko atos i w nogach reszta mikrusow wcisnie sie pod pache. nie wydaje sie Wam ,ze na tym zdjeciu Lodek jest podobny do tego zwierza z Epoki Lodowcowej zapomnialam jak mu tam... słodziaki... kto nam blyska po oczach... no to generał zwiał wojsko spi dalej.. Edited June 16, 2012 by rytka Quote
Mika31 Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 wygląda jak Sit z epoki rytka miło obudzić się w takim towarzystwie Quote
Recommended Posts