Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mika31 napisał(a):
kocham cię Lodku ugryź Rytke bo za mało cię pokazuje:diabloti:

nie podpuszczaj go narazie jeszcze ma czyste konto ale kto wie czy gdzieś, kiedys w koncu nie wytrzyma i nie dziabnie mnie choc teraz udaje takiego' nawróconego' moze chce uspic moja czujnosc i zaatakowac w nocy...

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 3 weeks later...
Posted

Lodek by powiedział,ze z rodzina to tylko dobrze na zdjęciu;)
prezesunio zrobil sie niesamowicie kochany moja siora stwierdzila,ze nie wiedziała,ze wyciecie jajek moze tak zmienic samca w łagodnego i posłusznego ...planuje cięcia w rodzine:)
pozatym zdrow i zwawy Lodek wieczorami to troche stawy dokuczaja po calym dniu jak sie przeforsuje za dnia no i uszy wkołko nawracajace zapalenia.wczoraj byłam u weta kupilam mu znow krople posatex po nich powinien byc spokoj na dluzej.cale stado dostalo tez zabezpieczenia p.kleszczowe i odrobaczenia.Lulka chora znow mi chudła okazało sie zapalenie gardla i powiekszone węzły chłonne.

Posted

rytka napisał(a):
Lodek by powiedział,ze z rodzina to tylko dobrze na zdjęciu;)
prezesunio zrobil sie niesamowicie kochany moja siora stwierdzila,ze nie wiedziała,ze wyciecie jajek moze tak zmienic samca w łagodnego i posłusznego ...planuje cięcia w rodzine:)
.

Ano planujemy cięcia jajeczne :roll: Mój młodszy to kurde ADHD, gwałci ludzi, czasem aż wpada w amok... wykończy siebie i jeszcze kogoś... ech... Dla jego dobra ciachniemy, ale jak kasę uzbieram bo na razie nie mam :shake:

Posted

Mika31 napisał(a):
ja bym bardzo Pika chciała ale ma zbyt chore serce

siora to chciala by w ludzkiej czesci rodziny przeprowadzic ciecia jajeczne :)Atos jest bezpieczny;)

• 3 weeks later...
Posted

Lodek w kondycji jak jeszcze nigdy jakby odmłodniał znów o kilka lat pwenie to rzez towarzystwo dziewczyn i schudl troche wyglada jak szczeniaczek .troche rewolucji ma bo nie dosc,ze goscie sie zwalili w lidzbie nieprzyzwoitej to jego pan trafił do szpitala i nie ma z kim spac...wiec musialam mu kupic nowe lozko na pocieche.

z dziewczynami...

w kolejce...

i bedzie jeszcze film jak sie mi wgra;)

Posted

no musiałam mu kupic co bedzie Atos go denerwował ..Atos ma a Lodek nie nie dopuscimy do tego ....

obiecany filmik..Lodek pojawia sie w połowie akcji.
[video=youtube;M2-8CfKjEK0]http://www.youtube.com/watch?v=M2-8CfKjEK0&feature=youtu.be[/video]

Posted

Wisełka napisał(a):
Ale fajowy filmik :loveu:
Najbardziej mi się podoba jak to białe cudo kumpla łapę podgryza hahaha

kumpele ta mała czarna to ona tymczasowiczka;)

Mika31 napisał(a):
super film widać psie szczęście

raczej psie robta co chceta.wydaje mi sie ,ze moje psy Lodek i tymaczasowiczka Hopi sa grzeczniejsze niz siory...Mela rozpieszczona halasliwa,Atos upierdliwy natretny i tez rozszczekany;)
siedze teraz rano cichutko przy kompie siora zabronila mi sie odzywac bo pobudze psy...ja z nimi rano wychodze wiec jak sie odezwe to wstaja .Potem ja do lazienki one za mna ja kawe one za mna tuptaja robiac hałas siora sie smieje o idzie general i jej wojsko;)a szal juz calkowity jak zakladam spodnie ....

Posted

rytka napisał(a):

...ja z nimi rano wychodze wiec jak sie odezwe to wstaja .Potem ja do lazienki one za mna ja kawe one za mna tuptaja robiac hałas siora sie smieje o idzie general i jej wojsko;)a szal juz calkowity jak zakladam spodnie ....

masz dla kogo żyć :D

Posted (edited)

[quote name='Ajula']masz dla kogo żyć :D

ciazy na mnie odpowiedzialnosc za cala armie....

rano budzisz sie a wojsko przy tobie tylko atos i w nogach reszta mikrusow wcisnie sie pod pache.

nie wydaje sie Wam ,ze na tym zdjeciu Lodek jest podobny do tego zwierza z Epoki Lodowcowej zapomnialam jak mu tam...

słodziaki...

kto nam blyska po oczach...

no to generał zwiał wojsko spi dalej..

Edited by rytka