Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To ja -Lodziu nie pisałem długo bo byłem zajęty ale musze opowiedziec jak doszło do tego,ze tu utkwiłem na dobre w tej dziurze...no cóz tak sobie pomyslałem wyszkolilem sobie rytke juz dobrze ,chodzi jak w zegarku ,robi co ja zechce a pozatym wiecie z tym szukaniem nowego domu marzyła mi sie piekna chata i sliczna pani ale...lepszy wróbel w garsci niz gołąb na dachu i przystapiłem do działania tj.zahipnotyzowalem rytke:evil_lol:
patrzyłem jej długo w oczy...

no kto by mi odmowił jak poprose ladnie;)

a wiecie jak sobie wszystkich tu wyszkoliłem...nawet babcie, teraz ona drepta na spacerku a ja jezdze tym wozem;)rytka nagrala film jak sie woze po wsi pozniej pokaze.

takze ciotki podjąłem decyzje- ja a nie rytka(bo was w błąd wprowadzila,ze ona) ;zostaje tutaj i dziekuje wszystkim za dotychczasowe wsparcie,jeszcze bede Was odwiedzał narazie pa.jade na spacer:evil_lol:

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

rytka napisał(a):

takze ciotki podjąłem decyzje- ja a nie rytka(bo was w błąd wprowadzila,ze ona) ;zostaje tutaj

gratulacje Lodziu!
tylko nie zapominaj, że masz na dogo wielbicielki, i pokaż się od czasu do czasu :)

Posted

lodziu pami ęta o ciociach zakochanych;)ale teraz ma nową milość;

szukamy domku dla kotecka Pikuś go gnebił znalazł na dzialkach mały darl sie w niebogłosy ciocia Gosia przyniosła do cioci rytki i został bo gdzie go odnieść na działki...

Posted

absolutnie rozkoszniak i mam nadzieje,ze szybko sie go pozbęde bo kogos zauroczy do tego niesamowity mądrala i oaza spokoju czuje sie jakby byl taki dorosły i wszystko juz widział na tym swiecie i wiedzial, niczego sie nie boi, niczemu nie dzwi ,niesamowity jest.lazi po domu i wraca do siebie, nie plaka ,nie skarzy na nic, nie szaleje ale zdrow jest to jego charakter taki;)po niedzieli ide a nim do weta na moje to ON kocur ale pewnosci nie mam jak sie upewnie to zaczne intensywie szukac domu dla rozkoszniaka fundacja Animali pomoze i umiesci go na swojej stronie:)

kilka fotek ..matko jak mu dac na imie ja w tym kiepska grzybowa bo zagrzybiona gufi bo gupi sajgon bo robi sajgon a ten tu taki grzeczny i madry jak go nazwać?

Posted

chcialam mu jakies fajne zdjecie do oggloszenia porobic ale nie wspólporacowal mył sie...

potem zrobil sie spiacy...

i kociec sesji..

rozkoszniak mowie Wam;)

Posted

Lodek nie było mnie parę tygodni (mój kręgosłup padł) i tak od tzrech dni odnawiam wąteczki. Doszłam do twojego i... moment stan zawałowy po przeczytaniu pierwszej częsci tytułu, rzucam wszystko, cocacola (piję ilości hurtowe bo wzmacnia działanie paracetamolu) na wszystkich ścianach, no i ufffffffff bo doczytaniu.

Przyznam zę jakoś tak ja nie widziałam innego rozwiązania. Lodeczku mam tylko jedną prośbę-błaganie pisz, błagam pisz nie opuszczaj wątku. Pomyslę nad jakimś newsikiem na SOS, tylko jeszcze trochę zaległości przerzucę.

Posted

o ciocia Isadora sie znalazla jeszcze ciocia Mika mam gdzies znikneła ale poszukamy;)absolutnie nie opuszcze Was bede donosil o kazdym waznym wydarzeniu w mem zyciu;)gdyby mnie rytka zaniedbywala natychmias bede sie skarzył;)
wiec juz moge zaczac zreszta sie skarzyc,ze:
1) nie zabiera mnie na spacery popołudniu bo babcia nie chce mnie juz wozic na kolanach a ja nie chce chodzic tak daleko pieszo-rozwiazaniem bylo by brac drugi wozek dla mnie ale nie lepiej Lodka zostawic w domu...
2)ciucka kotecka a mnie nie ...
3)slyszalem,ze Atos znow przyjezdza za miesiac bo nie moze opiekunki znalesc jego pani to skandal ja z nim nie wytrzymam nerwowo.
cdn.

Posted

Isadora7 napisał(a):
Świetny filmik, no i widzisz Lodziu Atos musi do ciebie przyjeżdżać na szkolenia. Nikt go tak porządnie nie nauczy jak ty.

no nagadalim mu z Pikusiem ale czy dotarło coś do niego...
jaki ten maly kot terrorysta goni nasza kotke na poczatku sie jej bał bo syczała ale teraz goni ją po domu a ona syczy a potem ucieka w panice jakby ją tygrs jaki gonił .Ja sie nie boje oczywiscie tylko brzydze sie kotecka bo nie lubie jak sie mnie zwierza dotyka jakies, jak sie o mnie ociera robie zdegustowana mine i elegancko sie wycofuje(nie uciekam) ..pare razy beszczelny brzdac zblizył sie do mojego legowiska to zęby pokazalem ale nastepny nie kumaty jak Atos nie jarzy,ze nie wolno....

Posted

Isadora7 napisał(a):
Lodziu ty to masz farta ciągle jakies niedouki wokoło

świeta racja niedouki wkoło z moja'pancia' na czele;) a co robic ucze, szkole ,wychowuje wkoncu 'zasady Lodka' są proste a nie każdy niestety rozumie. Tylko mordka mi siwieje coraz bardziej bo nerw czasem brak...

Posted

no co Wy nie jestem dziewczyna ani zaden metroseksualny i inne wymysły, nie bede sie pacykował...
Wiecie ile ja musze cierpliwosci do tego malca wykazać nie wiem czy mi starczy sił rano ktos go wypuscil z jego pokoju .Pani spi a on do mojego legowiska sie wpierniczył i lazi po mnie ,pani sie obudzila bo slszala jak bucze myslala,ze mi sie cos sni no ,zeby nie byl dzieckiem to bym inaczej z nim gadal ale ja moze buc ale dzieci nie bije...

Posted

Lodziu jakis nieswoj ,dzis ewidentnie zle sie czuje o czyym najlepiej swiadczy fakt ,ze nie chcial smakolykow.Zauwazylam,ze oczy ma juz nie te co kiedys tak sie zapadają spojrzenie szkliste...starosc?
zeby mu nie bylo przykro,ze kotecek tylko dostal ucho,nowa pilka ale nie cieszyl sie jak zawsze(normalnie sam z torby zakupy wyciagal i radocha niesamowita).

Posted

pewnie tez :)ale zeby nie zjesc ucha ..to musi byc jakas wieksza handra bo jeszcze mu sie nie zdarzyło ..owszem kiedys wioł je na 2 razy ale ,zeby odmowic..
nastroj do du..y..

jeszcze kot wkur..a..

załamac sie mozna...płakać sie chce...