Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przyznaje że jeśli ktoś dzwoni i obchodzi go tylko gdzie ma odebrać psa to nie traktuje takich tel serio.
Jeśli ludzie się odezwą to podaj nr tel do mnie a ja oczywiście porozmawiam ,ale nie wygląda to zachęcająco.

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

ale mi dzis odbiło kupilam paste do zebów i szczoteczke dla Lodka:hand: napweno sie przyda:diabloti:
a kłotkowi o mało nie kupiłam z lumpexie tunelu do zabawy fajowy usztywniany z wierzchu zamsz,długi i kilka wyjsc posiada:evil_lol:ale troche drogi 30zł. narazie niech sobie biega jak dotychczas pod dywanem tez fajnie:eviltong:apetytem kotka sie nie przejmuje stwierdziłam,ze rozwydrzyła sie a nie jest chora je jak ją zaniose do miski ,pomieszam karme(zeby swieza była) i musze stac przy niej bo jak odchodze to ona nie je..to zadna choroba nie jest:roll:

Posted

z niecierpliwością oczekuję na relację z mycia zębów :D
a że kotka sobie wymyśliła, że masz jej towarzyszyć w jedzeniu to wierzę - moja Hexi miała kiedyś taką manierę, że jadła tylko jak się jej podawało jedzenie na widelcu (nawet ja durna zakupiłam specjalnie taki plastikowy widelec z zaokrąglonymi zębami jak dla małych dzieci) aż w końcu powiedziałam dosyć tego, jak nie chce jeść sama, znaczy nie jest głodna, i się skończyło

Posted

[quote name='Mika31']:razz:zobaczcie co zwierzaki robią z dorosłymi ludzmi[/QUOTE]

tresują, tresują sobie ludzi podatnych na tersure...

ps.frytka tez z widelaca jadala ale tak delikatnie,ze widelca nie musnela a zarcie wzieła.

Posted

lodku ma wygodniejsze spanie niz moje lóżko wiec nie spi ze mna przychodzi tylko rano sie pomyziac,zimą kiedy w nocy tep.spadala bo wygasalo w piecu to sie pakowal do mnie...

żebracy..jak jem to Lodek robi slodkie oczy, biedne takie ale nie jest nachalny za to kotka zawsze jest nachalna. ledwo lodowke uslyszy pedzi ,jak jem drze sie ,dapie mnie jakby byla smiertelnie głodna ale chrupki ble ,puszki ble ,wędliny posredniej jakosci ble..znalazla sie księżniczka ze smietnika...

Posted

nawet nie spróbowałm jeszcze. szkoda tych zębów tak zachodza szybko kamieniem spowrotem ale nie mam odwagi jakos zabrac sie za szczotkowanie.kropiłam go fiprexem na karku to mruczał na mnie i zeby szczezył a przeciez to nie boli an nie jest jakos nie przyjemnie!chyba mu sie z szczepieniem skojarzylo czy cus ale on chyba poprostu nie lubi nowych 'dziwnych' rzeczy jak sie przy nim robi bo nie pozwalal sie przesuwac ,lapac za obrozebrac,brac na rece ,ubierac w kubraczek,zakraplac uszu a teraz nie mam z tym problemu moze i do szczotkowania by sie przekonal;)

Posted

Lolitowi zafundowano kiedys Orozyme ( pasta) czy jakos tak. Bez szczotki tylko na palec i po zębach.
Jak dostawał, to było jako tako a po odstawieniu kamień wrócił.
Niestety pasta droga piekielnie. Niewielka tubka 45 zł !!!!

Posted

Pozdrowionka dla Lorda :loveu:

A poza tym....

Zapraszam na bazarek ogłoszeniowy - dochód przeznaczony będzie na Ekg i leki dla Dyziulka oraz leczenie Mishki:

Posted

zaraz wpadne na bazarek :)

Lodek sie na mnie obraził bo pojechalam bez niego do miasta i dlugo mnie nie było i ucha nie przywiozlam...poszedl sobie do kuchni i tam spi.

Posted

od jakiegos czasu znów sie nudze tj.mam za duzo czasu wolnego,mama poczuła sie lepiej je samodzielnie, nie ma klopotow z przełykaniem,noce ładnie przesypia a w dzien jest spokojna nachodzi mnie ochota na jeszcze jednego tymczasa ale to malo rozsądne bo niewadomo jak dlugo bedzie tak dobrze.

Posted

[quote name='Mika31']ciociu polecam książki ja się tym trzymam przy życiu[/QUOTE]

polec jakies tytuły bo ja mam wypozyczone i zaczynam czytac i....co za brednie i nastepna...i tak samo.nie moge zadnej doczytac do konca .kiedys czytalam z 5-10 ksiazek miesiecznie i wszytstkie lykalam teraz ze wzg.na wiek chyba juz nie wszystko mi podchodzi.

Posted

jak lubisz sensacje i przygode to polecam Cliva Cusslera np.Sahara jak romans z sensacją to polecam książki Nory Roberts np.Słodka Zemsta jak lubisz kryminał to polecam Kathy Reichs troche naukowe ale niezłe przeczytaj MAGICZNY OGRÓD Sarah Addison Allen bardzo pocieszna książka ja ostatnio przerobiłam sage Zmierzch ze zgrzytaniem zębami wole wampiry Rice np.Wywiad z wampirem polecam też WODNY LaBIRYNT Erica Frattiniego super sensacja plus dużo historii wypraw krzyżowych lub krwawo-sensacyjnie Tess Gerritsen np.Autopsja lub Klub Mefista ja zawsze czytam o książkach tu http://www.biblionetka.pl/

Posted

no to sie wybiore do biblioteki naszej;)wampiry jak najbardziej uwielbiam i historyczne, romanse tez ale takie z humorem i zawsze dobrym zakonczeniem jak u S.E Phillips polecam wszystkie jej ksiazki.lubie tez M.Nurowską (tez wszystkie)i wszelką klasyke,ktora czytalam 'za młodu 'bo wtedy repertuar wybierala mi bibliotekarka pozniej juz mi sie gust spaczył.

ps.myslalam czy by nie odpiac od lancucha(tu u mnie na wsi) jednego psa i nie chodzic z nim na dlugie spacery bo z łodkiem to nie za bardzo moge pospacerowac co najwyzej polezakowac i to nie za dlugo bo za goraco .

Posted

[quote name='Mika31']obie uwielbiam polece ci jeszcze Joy Fielding Pierwszy raz ryczysz non stop ale pouczające

czytałam z 2 ksiazki tej autorki ale jakos nie zapamietałam tytułów wiem,ze styl pisania mi dpowiadał .

ciotki myslicie,ze takie kubki z jamikami beda miały wziecia na bazarku,sa tez z spanielami.te z jamnikami sa lepsze bo lekki te ze spanielami jakies ciezkie:)

Posted

tylko troche wspomnialam ,ze mam ostatnio więcej czasu i wykrakałam.siora będzie miec chyba operacje więc swoich podopiecznych mi przywiezie na czas zabiegu i rekonwalescencji tj.ojca i mopikowa. bedzie fajnie pełna chata znow;)u nas leje wiec Lodek kuleje...

Posted

wchodze do kuchni a tam sjesta.., zrobiłam mu te fotke a potem nakreciłam krótki film jak próbowałam mu przerwać te sjeste i jakie spojrzena mi rzucał z cyklu'ale mam gupią panią"...zaraz wstawie.