Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

i zdjecia...
Lodek to niespotykanie spokojny czlowiek...ja sobie robie jaja z niego a on ani drgnie,udaje,ze nadal spi...nawet jak kotka zaczela obgryzac oprawki to tylko zamruczal i nie drgnął...

Lodek to Ty?kurcze rytka nie che dac sie pobawic swoimi brylami a Tobie dała...

wyglada jak profesor..

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Lodek idol kotki nasladuje nawet sposob spania Lodkowy...

widac co mu sie sni wczorajszy koszmar...moja pilka(w łapach) moja kosc(pod glowa)Lodziu nigdy sie nie bawi zabawkami on lubi je MIEC.

a tak sie konczy zabierania Lodkowi legowiska ..taka madra bylam to teraz rytka robi za legowisko:evil_lol:

Posted

model tylko mu modelki brak dzisiaj sie zakochałam w psinie- jeszcze nie spotkałam tak slicznej ,madrej suni to sczeniak a ma tak mądre spojrzenie, nie broi tylko ładnie delikatnie sie bawi ,nie podryza ma 2 miesiace a wola na siku:crazyeye:a tak patrzy w oczy... ja chce suke mam dosc samców egoistów chce sunie!!!

ps.a zem wykurzona dzis bo dostałam 100zł.(wiecie ile to smaczków dla Lodzia) mandatu a jazde bez pasów:shake:zazwyczaj zapinam ale jak robie rajd po sklepach nie zpinam gdy 300metrow do przejechania od sklepu do sklepu niestety droga publiczną a za mna nieoznakowany szpicel mnie nagrywa:mad:

edit.mam nadzieje,ze ciotki nacieszyły oczy zdjeciami bo jakis czas nie bedzie wypozyczam aparat:)ale zawsze moge film jakis nagrac:eviltong:

Posted

:shake::crazyeye:ciocia rytka ja byłam dziś z Pikiem u weta i poszło 150zł u nas szczepienie kosztuje 60 nie wiem skąd biorą te ceny i doszłam do bankructwa Pik zjadł moją rente a chciałam Maksiowi kupić na stawy ale musi poczekać do 1-go szaleństwo z tymi psami

Posted

.mam nadzieje,ze ciotki nacieszyły oczy zdjeciami bo jakis czas nie bedzie wypozyczam aparat

Nooo...Nie wiem rytka, nie wiem...?:roll:
Chyba Ci ten numer nie przejdzie..:cool3:.Pozbawić nas fotorelacji Lodkowych ?
Mowy nie ma !!!

Posted

Lodziu od wczoraj bierze takie cus na stawy a do tego witaminki na wiosne;)

za tydz.bede tez odrobaczac oboje a za 2-3 tyg. zapodam na kleszcze bo, ciepło idzie.
w uchu juz nie chlupie i nie capi.. (edytuje;godz.pozniej Lodek sie drapie sprawdzam wkladam paluch do ucha wyciągam czarny,znów brudno i chlupie chyba za wczesnie zaprzestalam podawania kropli no nic bede negocjowac podawanie jeszcze z Lodkiem troche moze sie zgodzi..)

moze rozlicze sie troche;)
dochód z bazarków
143zł(123 Bazarek Mika31 i 20 BeaBono)
wydatki
139zł.karma regal
13,65 zł.glukozamnia Ambio
7zł.wiatminy
37zł. krople do ufa(wczesniej miał preparat do czyszczenia oti free teraz posiada krople tyz) 14złodrobaczacz 2 dawki
16zł.odpchlacz i odkleszczacz

wiekszosc wydatków pokryły bazarki reszta to moj wkład w Lodzia, smaczków nie liczem bo te ida w duzych ilosciach i stale;)

ps.Maksiu sliczny ładniejszy od Pika:diabloti:ja sie boje zaadoptowac Lodzia bo mój zasilek to 520zł.i co ja zrobie jak sie pochoruje Lodek:shake:ze te psy nie maja swojego nfz...

Posted

Mika31 napisał(a):
:shake:moja renta 589zł psy od kwietnia leczą moi rodzice:diabloti:psy tzw.dobro wspólne niestety koszty wetów są straszne

moi juz mnie nie moga za wiele wspomoc sami potrzebuja(obłoznie chorzy)zesz...ja zdrowa baba bede musiała dupe do roboty ruszyc:evil_lol:

a Lodziu dzis wstał jak skowronek szlał, latał po domu więc poszłam na spacer z nim i ludzie on potrafi na zawołanie turlac sie (robi 1 turlniecie i czeka na pochwały) zrobic tak 3 razy dlla mnie i potem 3 razy dla kolezanki...ktos go uczył kiedys tego i teraz sie mu diecinstwo przypomniał a turlanie tylko na trawie...w domu nie:)ewidentnie robił to na polecenie nie przypadkowo skubany..

Posted

mój tata pracuje mama jest na przed emerytalnym na szczęście są zdrowi z dziadkami swoje przeszłam mój Maksiu szyjke podsuwa do całowania

Posted

[quote name='rytka']oto pies z którego została sama skóra i kości....wyglada jak w trumnie.

Biedaczysko ,chudziutki się robi ,skóra na nim wisi
oj chyba przyjadę na kontrolę :mad: i sprawdzę co się dzieję z moim podopiecznym :diabloti:

Posted

ciapuś napisał(a):
Biedaczysko ,chudziutki się robi ,skóra na nim wisi
oj chyba przyjadę na kontrolę :mad: i sprawdzę co się dzieję z moim podopiecznym :diabloti:

no co nie widac co sie dzieje zagłodzony(zdjecie),torturowany psychicznie(przez celowe psocenie sie)i fizycznie (patrz.post wczesniejsze; zabranie legowiska i zabawek)nie ma sie wesoło oj nie....

Posted

[quote name='togaa']rytka, co zrobilas z zawartością Lordzika.? Sama skóra....!

Lodzika czesciowo 'wchłonełam' i teraz ja mam kolejne kilka kilo wiecej:eviltong: no przepraszam ale jak on chce teraz ,zeby go na rączkach nosic to musiał jeszcze zrzucic ...teraz tak mysle pewnie z głodu słabo mu sie robi i dlatego woła na rączki:ices_bla:

Posted

serio to musze go zwazyc juutro go zabiore do miasta wejde do gabinetu go zwazyc.jak co to dostanie z 5 chrupek wiecej:eviltong: chudy głodny ale kupy ma coraz wieksze:angryy:ale za to 2 razy dziennie a ja latam z szufla :roll:

Posted

Mika31 napisał(a):
moje robia trzy dziennie po dwie na spacerze w południe i jedną wieczorem

a moja kotka i Lodek obojetnie czy rano wyjde o 6.oo czy o 10.00 tej z nimi wala kupe natychmiast po wyjsciu na podworku i to jest wkurzajace...:angryy:

a kotka dzis mnie rozwaliła rano Lodek jak zwykle brzuch wystawia a kotka podchoodzi do niego i zainteresowala sie co to na brzuszku takie wystawa(siusiak)i smyra łapką go:evil_lol:Lodek nic udaje,ze go to nie rusza:diabloti: dopiero jak 2 lapami skoczyła mu na brzuch to ja przegonił:evil_lol:

Posted

Lodek zwazony na 100%( bo stał grzecznie na wadze)wazy 12,5 kg.czyli schudł od kastracji ok 1,5 kg.zwiekszam porcje karmy ale na puszki czy gotowane to tylko od swieta nadal.Pani pomocnik weta powiedziala ,ze dobrze wygląda nie jest chudy a nawet moze jeszcze zrzucic:eviltong:Beda juz u weta weszłam ,zeby kuknął w ucho zurzył z 10 pałeczek do czyszczenia powiedzial,ze raz za wszesnie przestałam surolan stosowac dwa napewno nie czysciłam dokładnie ucha przed zakropleniem,dał cos innego do czyszczenie niz oti frre mam wlewac sporo i masowac a potem krople za wizyte zaspiewaal 50zł.:shake::angryy: