rytka Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 lodziu zaliczył dzis wizyte ucho ok tylko bardzo brudne,woskowina kurz-dla niedotykalskiego zamiast czyszczenia dostał płyn,który mam mu wlewac i ucho sie samo czysci.sisuiak tez ok.plamienie tłumaczył mi co to moze byc i dlaczego ale nie pamietam w kazdym razie taka jego uroda.Ogolnie chłopak grzeczny(nie rzucal sie tylko piszczał i pomocy u mnie szukał) w czasie wizyty a bylo strasznie bo czyszczenie uszu ,badanie prostaty(palec w d..e)wyciskanie gruczolów (duzo czarnego brzydactwa) został obmacany(wezły,brzuch) i długo sluchał serca doktor i serce jak dzwon:)nie ma co sie czaic wiec zapisałam gada na zabieg skoro tak dobrze sie trzyma bedzie kastracja(moze nie uzywa juz i jedno jadro juz w zaniku ma;)ale skolei w tym wieku zagrozony rakiem jadra )i czyszczenie zębow w czwartek.Dostał juz antybiotyk i jeszcze jakis lek osłonowo mam mu jutro zaczać dawac. Quote
Mika31 Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 super że serducho w porządku mój senior ma chore i nie możemy wyczyścić zębów a ma takie brzydkie:shake:mój Pik też miał badanie rektalne u weta wczoraj był raczej wstrząśnięty tym doświadczeniem;) Quote
E-S Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Lord jest na fb : http://www.facebook.com/photo.php?fbid=103751399701460&set=a.103744363035497.5703.103640539712546 Quote
rytka Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 za wizyte dzisiejsza i zabieg zaplaci ciapus a kiedy wreszcie znajde czas na robienie bazarkow to wpłace-caipus na jedzenie nie potrzebuje lodziu ma glodowe porce wiec spokojnie moge go sama wyzywic;)wazy teraz 10,4 kg.wet.pytał jak go odchudzalam a ja normalnie głodówka:eviltong:wyjasnil mi tez ,ze to ze lodziu robi 3-4 kupy (piekne kupy)dziennie to przez karme light jaka je... ps.przepraszam wszystkich za błedy ort.i inne jakie robie ale ja wychodze z zalozenia jak w tym demotywatorze..http://www.najlepsze-demotywatory.pl/demotywatory/4408/ Quote
Mika31 Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 mój Maks robi 3 do 4 a Pik 3!!ale moje jedzą normalną karme Quote
rytka Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 dawno nie pokazywalam gada...z kotem zaciesniaja więzi caly czas.. naprawde dobrze sie rozumieja kota wie kiedy sie zmyc i przestac sie psocic Lodek wie kiedy podarowac kotkowi bo mlody i gupi... dzis nocuje u mnie dziecie i Lodziu kotkiem kochaja dzieci;) lodziu uwaza ,ze sa pyszne... widac woli coraz młodsze dziewczyny ta stara juz ma dosc ble.. Quote
Borówka16 Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Ajula napisał(a):a ja w niedzielę odwiedzę Lodzia :multi: Zazdroszczę spotkania z tym cudakiem :) Quote
rytka Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 [quote name='Mika31']mój Maks robi 3 do 4 a Pik 3!!ale moje jedzą normalną karme ale Lodziu zjada mniej niz wydala-cuda jakieś? [quote name='Ajula']a ja w niedzielę odwiedzę Lodzia :multi: nareszcie;)Lodziu będzie miał jeszcze jedną dziewczyne wykonczy sie...juz cwiczy słupkowanie na powitanie a ten jezor to na mnie wywala. cwaniaczek wczoraj w zoologu pan zawiecił mu latarka i myslał ,ze Lodziu bedzie gonic swiatełko a Lodziu na światełko zerknął i na niego sie patrzy.. prosto w oczy facetowi sie gupio zrobilo i mówi a pani patrzy(i swieci na akwarium) rybki lataja za swiatełkiem... Quote
Mika31 Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 uwielbiam go zazdroszcze wizyty u Lodka.a facet może sam by za światełkiem pobiegał Quote
rytka Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Mika31 napisał(a):uwielbiam go zazdroszcze wizyty u Lodka. nie zazdroscic tylko przyjechac;)zapraszamy wczoraj zapomniałam dodac ,ze wizyta kosztowała 90zł.w tym oprucz badania Lodek dostał -carprodyl 5 tabl.synulox 5 tabl. i otifee do czyszczenia uszu. przewidywana cena kastracji plus zęby 150zł.-200zł. zalezy ile bedzie roboty przy zebach bo zebow lodkowi wet. nie oglądał-wiadomo dlaczego:) Quote
Isadora7 Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Padłam i leżę Lordzik wymiata. Kradne to zdjęcie do allegro. I dostawie je na stronie SOS DLA JAMNIKÓW Quote
Mika31 Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 :placz:dzięki za zaproszenie niestety przez moje choróbsko nie ma możliwości Quote
rytka Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Lodziu wymienił buziaki z Ajula ale troche skrępowany był bo jakis facet z nia przyjechał ...pierwsze słowa Ajuli chudzinka(nie do mnie niestety to było:( za to kota sie schowała bo ona sie boi obcych,wogole to nie wiem jak ten kot przezył rok na dworze teraz nie chce wychodzic ewentualnie z nami bo ona sie boi wszystkiego ,na dworze jest stale czujna ,oczy wielkie jakby stale walczyła o przezycie w domu za to coraz smielsza i bardzo przytulasna. Quote
Mika31 Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 ciocia nie przejmuj się ja od jutra mam ścisło diete muszę stracić 5 kg okropność.biedna kicia Quote
Ajula Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Lodziu jest absolutnie słodki, uroczy i kochany :loveu: w głowie mi się nie mieści, jak ktoś mógł się pozbyć takiego cudownego pieska nie podoba mi się ten facet, co się na mnie gapi i robi mi zdjęcia Quote
Mika31 Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 uwielbiam Lordzika a ludzie są bez sumienia Quote
YxNinaxY Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Lodzik podbił moje serca, naprawdę go uwielbiam :D Quote
rytka Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Mika31 napisał(a):.biedna kicia z jednej strony to dobrze,ze taka bojazliwa,ostrozna nie boje sie,ze jej sie cos stanie na dworze nie da sie zlapac,uwaza na ludzi psy samochody te odwazne i ufne żle koncza ... YxNinaxY napisał(a):Lodzik podbił moje serca, naprawdę go uwielbiam :D moje serce nie zgrozone polubilam gnide ale po smierci Fryty obiecałam,ze nie pozwole sobie na takie 'zaangazowanie'uczuciowe ws.do psa i dobrze mi idzie narazie;) mozna polubic,przyzwyczaic sie i jednoczesnie zachowac dystans ale boje sie czy Lodek ten dystans zachowuje on nie wie,ze to tymczas,zeby ten ds sie pojawił .Lodku odchudzony,wkrotce wykastrowany,zęby wypicowane 'wszystko 'o nim wiadomo co lubi czego nie czyli gotow w pełni do adopcji ... Quote
Isadora7 Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 eeee to czeka mnie całkowita przeróbka jego allegro, super fotencje Quote
rytka Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 [quote name='Isadora7']eeee to czeka mnie całkowita przeróbka jego allegro, super fotencje ale czemu?ze Lodek po liftingu? zasmiece troche i pokaze kota ,patrzcie na czym ja przylapałam dzis ...podpala sobie jak nit nie widzi:mad: dawaj ognia... Lodek bardzo madry pies wszystko rozumie...musiał cos uslyszec ,ze jajeczek planuja go pozbawic bo kotke probowal dzis zgwałcic tak jakby sobie przypomnial do czego sluza i ostati raz jeszcze pouzywac:evil_lol:jeszcze raz sobie popatrze na nie zegnajcie kochane... Quote
Mika31 Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 uwielbia was rytka powinnaś pisać książke lub blog moje życie z Lodkiem.Dziś czytałam o pijanej sowie więc czemu nie palący kot Quote
Recommended Posts