Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

miałam dziś tel. o Lodzia pani brzmiała bardzo obiecująco :razz:opowiedziałam co nieco o Lodku(,ze jest ideałem z chumorami a pani na to jamniki tak mają:evil_lol:) i podałam tel.po dalsze instrukcje ws.wizyty przedadopcyjnej do ciapuś ...

ps.dzis wrescie udało mi sie kupic mu szelki co przy jego 'figurze' nie było łatwe zmierzylismy kilkanascie sztuk i Lodek grzeczny a w domu mu zakladam burczy-bubek poprostu mocny w gebie jest tylko w domu jak czuje sie pewnie:mad:

Posted

Lodzik ok.szykujemy sie do swiatecznego wyjazdu-czeka nas 400km. przy tym stanie dróg to jak 800...

zauwazyłam,ze Lodziu lubi spac na pufie(a ledwo sie na niej miesci)wiec przytachałam mu łózko,ktore moj brat zrobił z resztek (starych desek i kawalka materaca)dla mojej tymczasowiczki Sabci i spodobało sie Lodziowi...tak teraz spa..

a szeleczki na podróz długa,zeby był bezpiecznie przewozony takie..

ładnie lezą..

ps.a kotecek tez robi surykatki :pwczoraj na spacerze chyba z 2 minuty surykatkował tylko patrzec jak zacznie szczekac i piłki nosic ,narazie nosi lyzeczki paczki z husteczkami ,dlugopisy ladowarke od telefonu wszystko bierze do pyszczka i roznosi po calym domu a ja potem szukam:)

Posted

Ajula napisał(a):
Lordzio na własnym tronie :D
jak tam domek? nadal aktualny i zainteresowany?

nie dzwonił :shake:a pani wydawała sie taka rozsadna i zdecydwana ,miała zadzwonic do ciapus ws.wizyty i ew. transportu gdyby wizyta wypadła pomyślnie bo pani była z Łodzi...dziwne:roll:

Posted

Zdaje sie że dzisiaj wracają......!:multi:
Ryteczko, rozsiadamy sie wygodnie przed monitorkiem i czekamy na Twoje relacje,foto i filmiki....:lol: