rytka Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 ciesząc sie jak dziecko z nowo nabytej umiejetnosci nagrywania i wstawiania filmow:eviltong: nagrałam jeszcze dwa ale to juz narazie ostatnie bo ryzyko utraty palców duze ale jeszcze wieksze ryzyko utraty zaufania Lodka,ktory naprawde pozwala mi na coraz wiecej i nie chce narazie przeginac zobaczymy za jakis czas czy bedzie mi pileczki do raczki przynosił:evil_lol::evil_lol: zwracam uwage ,ze na kazdym filmie widac jedna z zasad Lodkowych jak mam cos w rece to moje jak Lodek ma to Lodka-zasada ja nie zabiore Ty mi nie zabieraj:razz: a na drugim filmie widac ,ze Lodek umie liczyc -wyraznie rachuje piłki raz dwa trzy czwartej brakuje:diabloti: [video=youtube;xHp7_sD1vJY]http://www.youtube.com/watch?v=xHp7_sD1vJY[/video] [video=youtube;ywlHaYtSPGs]http://www.youtube.com/watch?v=ywlHaYtSPGs[/video] Quote
YxNinaxY Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Ależ to mały szajbus :lol: Faktycznie ma bzika na punkcie piłeczek:evil_lol: Quote
Mika31 Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 moje mają to samo z pluszakami!!!cudowny Lordziu jak on ma u ciebie dobrze Quote
rytka Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 pilnowanie jest bardzo męczące jestem w raju... Quote
rytka Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 znow jestem pupilkiem mojej ukochanej dropiaty narozrabiał i za kare został sam w domu a ja mam ukochana dla siebie;) znow jest trzymanie za raczki... wiedzialem,ze do mnie wroci one zawsze wracają,moj urok działa.. bardzo lubie jak mi robia zdjecia bo ladny jestem nie dziwie sie im;) Lodek piekny jest i tyle.. Quote
rytka Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Ajula napisał(a):jestem jego fanką :loveu: ma dziewczyne i fanki przystojniak;) YxNinaxY obgladnełam 'szczurnieci'ale ten Twoj z kocykiem to prawdziwy mistrz Lodek jak chce sie w nocy przykryc to wali mnie pyskiem w plecy... Quote
YxNinaxY Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 rytka napisał(a):ma dziewczyne i fanki przystojniak;) YxNinaxY obgladnełam 'szczurnieci'ale ten Twoj z kocykiem to prawdziwy mistrz Lodek jak chce sie w nocy przykryc to wali mnie pyskiem w plecy... Oj tak, jest mistrzem:evil_lol: Jak jeszcze spał razem ze mną w pościeli (już jest oduczony, bo mieliśmy niemiły incydent-klapnął mnie zębami jak chciałam go wziąć spać :shake::evil_lol:) to często to jego mistrzostwo bardzo przeszkadzało. Zdarzało się bowiem, że zamiast włazić pod kołdrę, właził pod poszewkę i wyleźć nie mógł. I w środku nocy musiałam szamotać się żeby go wydostać:evil_lol: I przyznaję, że też jestem fanką Lodka:cool3: Quote
Mika31 Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 mój Maks jamnik dziś o 2.50 w nocy wlazł na poduszke w łóżku moich rodziców {zawsze śpi w nogach} i zaczął wkładać nos w oko żeby obudzić tate.obudził go tylko po to żeby wypuścił go na dwór bo chciał sobie poszczekać. Quote
YxNinaxY Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Mika31 napisał(a):mój Maks jamnik dziś o 2.50 w nocy wlazł na poduszke w łóżku moich rodziców {zawsze śpi w nogach} i zaczął wkładać nos w oko żeby obudzić tate.obudził go tylko po to żeby wypuścił go na dwór bo chciał sobie poszczekać. :roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
Mika31 Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 on tak często robi a tata normalnie wstaje o 4.00 więc Maksiu nie mógł wytrzymać Quote
togaa Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 To absolutnie nie jest aluzja do Lodzia i Jego Dziewczyny....tak sobie po prostu wstawiłam...:razz: http://www.youtube.com/watch?v=8x0KmK5A_zE&feature=fvw Quote
Mika31 Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 ciocie okaleczony jamnik pomocy http://www.dogomania.pl/threads/198258-staruszek-jamniczek-ma-wr%C3%B3ci%C4%87-do-schronu Quote
rytka Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 togaa nie kumam aluzji ,nie widze podobenstw:evil_lol: incydent,ze jamol mnie ugryzł:diabloti:po miesiacu znałam go juz na tyle ,zeby przewidziec dokładnie co sie wydarzy ,czytam w nim jak w ksiazce i on we mnie tez widze ,ze wie co ja planuje i ja wiem co mu sie w gowie rodzi zanim to zrobi-trza znac sie dobrze i szanowac nawzajem i miec refleks w razie czego:evil_lol: Quote
Isadora7 Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Musze te sceny łóżkowe wstawić na stronę Quote
YxNinaxY Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 rytka napisał(a): incydent,ze jamol mnie ugryzł:diabloti:po miesiacu znałam go juz na tyle ,zeby przewidziec dokładnie co sie wydarzy ,czytam w nim jak w ksiazce i on we mnie tez widze ,ze wie co ja planuje i ja wiem co mu sie w gowie rodzi zanim to zrobi-trza znac sie dobrze i szanowac nawzajem i miec refleks w razie czego:evil_lol: W moim przypadku Chrustian dawał bardzo wyraźne znaki, że wcale nie chce opuszczać miejsca w fotelu u boku mamy.. Ale ja byłam śpiąca i już :D I to mojej "już" zakończyło się dyndającym (zahaczonym zębami) na mojej piżamie jamnikiem:evil_lol: Quote
rytka Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 YxNinaxY napisał(a):W moim przypadku Chrustian dawał bardzo wyraźne znaki, że wcale nie chce opuszczać miejsca w fotelu u boku mamy.. Ale ja byłam śpiąca i już :D I to mojej "już" zakończyło się dyndającym (zahaczonym zębami) na mojej piżamie jamnikiem:evil_lol: czyli wyraznie Twoja wina:evil_lol: jedziemy na swieta do siostry na Slask(no chyba ,ze jakas straszna zamiec wyniknie w wigilie (bo w wigilie wyjazd planuje gdyz chce w domu popiec ciasta jeszcze) a tam na Lodka czeka sliczna panna ciekawe czy przypadna sobie do gustu:razz:jak nie to za płotem u sasiad jamniczka tak starusia jak on i podobnie zwariowana na punkcie pileczek-co zreszta u niej zle sie skonczyło bo choroba gardła i zakazem zabaw piłkami piszczacymi:shake: Quote
YxNinaxY Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 A no moja:oops: No ciekawe czy Lodziu się dogada z koleżankami :) Quote
togaa Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Nie sądzę by sie Lodziowi taka stara baba podobała...;) Quote
rytka Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 [quote name='togaa']Nie sądzę by sie Lodziowi taka stara baba podobała...;) no co Ty Lodziu na specyficzny gust jak zauwazylaś;)a z jamniczka maja wspólna pasje-piłeczki wiec nie wiadomo czy u serce nie zabije szybciej niz do mopowej bo ona nie traktuje dobrze tymczasow i mało subtelna jest(dzikuska w zabawie)moze nie byc w Lodzia guscie.. Quote
rytka Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 ja Cie ale dzis przemarzłam i jamik tez bo zabrałam go z soba do miasta, zeby kupic mu szelki na podróż zatrzymałam sie przed sklepem wracam i centralny zamek nie dziala, nie moge wejsc do auta a w srodku Lodziu...wlazłam przez bagaznik.Samochod nie odpala pradu brak(swiatła zostawiłam właczone)pomocny człek wkoncu zlitował sie nad nami odpalił od swojego samochodu ..dotarlismy do domu.w garazu podłączam prostownik ,plus i mimus sie pokszaniły i przepalilam bezpiecznik ... Quote
Mika31 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 jak pech to pech a Lordziu nie przeziębiliście się Quote
rytka Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 weszłam z Lodziem do sklepu,zeby sie ogrzał wszyscy widzieli jak mu nozki sie trzęsą-kazdy myslał,ze z zimna a jemu zawsze tak latają;) Quote
Recommended Posts