Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

rytka napisał(a):
przez kazda zaspe musialam go przenosic-tez nie protesowal jak go biora na raczki wrecz ogladal sie -dalej Lodziu w snieg nie wejdzie:roll:masakra ten pies....:evil_lol:

- Janie przysuń fortepian...
- Pan Hrabia będzie grał?
- Nie, chcę się napić wina, które stoi na fortepianie :D

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

dobre...dobre....! Cała prawda o Jaśnie Panu...

Lodziu w snieg nie wejdzie

Niskopodłogowce tak mają. I nie ma się im co dziwić.;)

Posted

dobre Ajula dobre:)

Mopik tez niskopodłogowiec a specjalnie w zaspy włazi z tym,ze ona kudłata i zahartowana od dziecinstwa pierwsze dwa lata zycia na podwórku spedzila.

a propo zasp :razz:mam zawsze uchylony bud gosp. nocuja tam czasem koty dzikawe , dzis nawiało sniegu tak ze szok,zeby dostac sie do tego budynku po drewno na opał brnełam w sniegu po pas, wejscie do budynku jest miedzy dwoma garazami wiec pulapka taka...otwieram dzwi a tam przerazony kot jak nie wypadł i prosto w te zaspy(innej drogi ucieczki nie było)....wypadł i zniknął:crazyeye: ,czekam minute kot sie nie wynurza, wkładm rece namacałam kota ale przerazony mnie drapie puszczam -znika znow ,mysle udusi sie do wyjscia ze 3 metry nawet jak w sniegu droge obierze dobra9na wprost) udusi sie, biore łopate do odsiezania namacałam kota i katapultowalam go w bezpieczne miejsce...
zastanawiam sie czy gdybym nie poszla po drewno to siedział by tam az do roztopów bo widac probował wczesniej wyjsc bo slady były ale nie dawal rady...

Posted

na zimowo...

ale grubo wyszedł na tych zimowych zdjeciach:roll: wkleje sprzed tygodnia zanim zaczął wcinac kocia karme byl szczuplejszy:mad:

a taka gruba warstwe kamienia ma na ząbkach...

Posted

Śliczne ubranka na komórki - idealne na prezent

[url]http://www.dogomania.pl/threads/197656-Cieplutkie-ubranka-na-kom%C3%B3rki-doch%C3%B3d-dla-*FPR-ZwP*-do-12.12-godz-20.00[/url]

Posted

KB dla Gufa zawsze wszystko co bede mogła pamiętaj on w 1% moj na zawsze:)

ciapuś moja kicia ładniejsza;)jest cwaniara , stwierdzam ,ze ostrozna bardziej niz lekliwa jednak ,bardzo grzeczna .Lodziu traktuje ja jak powietrze kicia troche sie podwala do niego ...
[IMG]http://images43.fotosik.pl/441/e7d62f35a2b8d838med.jpg[/IMG]

ładna bestyjka ,oczka ma troszku po mamie ale mama jej miala duzo bardziej zielone oczy, soczysto zielone niezwykłe i niezwykł charakter. nigdy sobie nie daruje ,ze nie' wziełam' sie i nie zadbalam o jej matke .mialam ją wysterylizowac i byc moze dac jej dom ,jak by chciała, czulam ,ze dluzej nie pociagnie jak ktos sie nia nie zajmnie ale zawsze cos.. i teraz zapózno juz:(chociaz jedna z jej corek moglam sie zając w zamian..
[IMG]http://images49.fotosik.pl/441/048526c80a7feb8emed.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Mika31']czasami się nie udaje mimo prób:-([/QUOTE]

wiem i z tymi mozna sie prędzej pogodzic ,gorzej jak sie nie spróbowało-odwlekalam bez konca decyzje o sterylce tej kotki i zaopiekowaniu sie nia wydawalo mi sie ,ze skoro tak dluga dała rade to jeszcze troche wytrzyma:(

Posted

faktycznie podobni;)

Lodziu ostatnio kiepsko z dieta bo raz ,ze podjada kocie ,dwa jak tu spacerowac w takie zimno.schudły bardziej gdyby miał kolezanke bo na widok suczek zachowuje sie jak dzieciak.lodziek pcha sie do auta jak gdzies jedziemy . jak jestem w miescie mame i lodzia zostawiam u rodziny i ide na zakupy .Lodziu zawsze patrzy na mnie z byka potem bo czuje sie porzucony co nie przeszkadza mu zebrac w tym czasie o zarcie-a oni karmia bo on tak ladnie prosi.najlepiej jednego razu nie chcial wyjsc z auta a mlodziez szkolnna patrzy sie i sie smieje -jeden chłopak mowi pociagnac go za obroze -ja mu sam pociagni jak Ci zycie nie miłe -on no to wypchnac go z drugiej strony-sam se wypychaj prosze bardzo.ogolnie na miescie ogladaja sie za Lodziem podoba sie-kilka osob ale słodziak wolało na jego widok bo on tak cudnie kica ale z ogloszen nikt nie dzwoni.

Posted

Niestety adopcje stanęły zupełnie

Gdybyśmy myślały o zdjęciu kamienia to za jednym zamachem trzeba też wykastrować kawalera.Ja zwlekam z tą decyzją bo trochę obawiam się o jego serce ,ale tak jak pisałam wcześniej jeśli jest gdzieś możliwość zrobienia w narkozie wziewnej to trzeba się za to zabrać.

Posted

Cioteczki, Dodek tez ma serduszko chore ( dostaje na nie Digoxin ) a wet stwierdził, że można go kastrować i wyczyścić zębole. Najlepiej jakby go zbadał wet i ocenił chłopaka czy może byc zabieg kastracji i wyczyszczenie ząbków. Pogadam z BB i może zrobimy bazarek na Lodziia.