rytka Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 smiejcie sie ze mnie;)znowu sie smieja... pisac bloga z ta ort. a zdjecia fajne czasmai wyjda bo zwierzaki fajne, jak model jest hym... taki jak Pikus to zdjecia nie bardzo:) ale,ze mnie latwo podpuscic to dzis rano znow polowalam na sexi sceny kotko_lodka a nawet wziełam aparat na spacer i zdrętwialymi palcami ptrykalam na tym mrozie;)lodek jak jest zimno czuje sie swietnie dzis bil rekordy szybkosci zasuwal jak torpeda, praktycznie nie chodzil caly czas biegał.dziadek-to nie pasuje do Lodka on weczsnie posiwiał. chodz mala poprzytulasz sie do dziadzia Lodzia:razz::evil_lol: zesz wczoraj sie lasila a dzis nie ma ochoty ale tak tez mi sie podoba taka wladcza:p Quote
rytka Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 na spacerze latał po zachowaniu i wigorze wiek mozna ocenic na 2 lata;) prosiaczek... co on tam znalazł... Quote
Isadora7 Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Rytka możęsz pisac jako pies tego bloga i wtedy wiadomo nawet orty przejdą Quote
rytka Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Isadora7 napisał(a):Rytka możęsz pisac jako pies tego bloga i wtedy wiadomo nawet orty przejdą zesz rozszyfrowalaś mnie Izadora to ja Lodzu pisze tu o sobie same dobre rzeczy:evil_lol: błedy mnie bardzo denerwuja jak czytam jak pisze nie:roll::diabloti: Quote
togaa Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 A gdzie kubraczek ? Rytka, jakby Ciebie goluśką na taki mróz wystawili to też byś tak ganiała....:evil_lol: Quote
Mika31 Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 rytka jestem dyslektykiem błedy da się przeżyć jak tu taka treść Quote
rytka Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 [quote name='togaa']A gdzie kubraczek ? Rytka, jakby Ciebie goluśką na taki mróz wystawili to też byś tak ganiała....:evil_lol: tez tak podejzewalam,ze to moze byc powód tego galopu:evil_lol: dodam,ze moze nie golusienka bylam ale tez niewlasciwie odziana krotka bluzka jak sie pochylalam gole plecy bylo ponoc widac:evil_lol:nie ganialam bo nie mam kondycji wiec zmarzlam jak diabli a spacer byl 15 min. a i drugi mozliwy powod Lodek rywalizuje z kolega,wiec nie mogl odstawac za bardzo;) a co gupki znalazly dzis...kolezanka mowi do mnie to sarna z kłami?:roll: Quote
rytka Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Ciapuś ty mi napisz tu wyraznie:diabloti: jak nie chcesz tych pieniadzy z bazarku 123zł ostatni i 20 zl.poprzedni razem 143zł. TO NIE BEDE NA SIŁE WCISKAĆ:evil_lol:jak mam wplacic to prosze o podaj nr.konta fundacji . PS.W KORESPONDENCJI NA PW CIOTKA CIAPUS KAZAŁA KUPIC COS lODKOWI za zebrane pieniazki-JESLI TAK TO JESTEM ZA PREPARATEM NA STAWY JAKIMS . Quote
ciapuś Posted February 26, 2011 Author Posted February 26, 2011 Oczywiście piszę WYRAŹNIE :evil_lol: Pieniążki z bazarku proszę przeznaczyć na zakup preparatu na stawy dla Lordzika i jeśli coś zostanie to na kupno smakołyków dla niego On ostatnio tak zmizerniał :eviltong: Quote
rytka Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 ciapuś napisał(a):Oczywiście piszę WYRAŹNIE :evil_lol: to na kupno smakołyków dla niego On ostatnio tak zmizerniał :eviltong: To ja pisze Lodziu cieszę się,że wreszcie ktoś zauważył jak zle mnie tu traktuja ,głodza wręcz- a ja się pręże, pozuje chudy brzuch pokazuje;) smakołyki ,smakołyki kupmy za wszystko smakołyki, przeczytałem wyraznie;)wczoraj zjadłem paczke płucek suszonych-jedna wyrwałem kotu z pyska bo to nie dla kota przysmaki były jeszcze by mu zaszkodziły. Quote
togaa Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 [QUOTE kupmy za wszystko smakołyki][/QUOTE] I tak trzymać.....! Quote
rytka Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 och ten Lodek pisze sie kupimy a nie kupmy:evil_lol:juz mu nie pozwole więcej pisać:diabloti: ws.suplementow i karmy zasięgłam(zasięgnełam:roll:)opini kogos doswiadczonego,zeby nie kupic czegos glupiego i nie przepłacic okazuje sie,ze za niska cene Lodek bedzie miał glukozamine,witaminki więc zostanie duzo na smakołyki:diabloti: Quote
Goldulka Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 O znalazłam Lordzika,bo mi gdzieś link zagubił i nie mogłam się sobie poczytać :)). Fajnie Rytka piszesz. Quote
Mika31 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 ciocie przepraszam że śmiece ale tu jest jamnicza tragedia http://www.dogomania.pl/threads/202847-STARY-JAMNIK-z-chorym-sercem-bez-szans-na-adopcje-a-mo%C5%BCe-i-na-%C5%BCycie...-POM%C3%93%C5%BB Quote
rytka Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Mika31 masz pełna skrzynka a ja che Ci pw wyslac;) Quote
Isadora7 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 [quote name='rytka']och ten Lodek pisze sie kupimy a nie kupmy:evil_lol:juz mu nie pozwole więcej pisać:diabloti: Kategorycznie protestuję przeciw temu zakazowi Quote
rytka Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Tu lodziu ,nic sie nie martwić rytka to mi moze skoczyc..co ona mi moze zakazać i nie,ze ja bym chciał rzadzic ,kicham kto rzadzi dokiedy jest jak ja chce;) Togaa znow goły biegałem;)mam boskie , umięsnione, aletyczne ciało co bede skrywał pod jakimis ciuchami ... choc trudno mi się nie zgodzic z ciapus,ze zamarniałem ach to zarcie w schronie jak ja za nim tesknie....całe wiadro smakowitosci tylko dla mnie...tera snieg podjadam... Quote
rytka Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 zreszta ciuchy tylko przeszkadzaja gdybym sie nie zachaczył o te krzaki to bym kotke zlapal a tak ja pod drzewem, zaklinowany a ona... co mi tu bedzie szpanowac jakas gimnastyka...po ziemi sie chodzi.. ale ale skoro kot moze na stole to znaczy Lodziu tez moze -akurat słoneczko tylko stół oswietlalo a po tych charcach nagrzewanie stawów konieczne..co było robic.. pa kochane..bede czesciej przemawial do Was -wasz Lodziu z dt a tak wygladam jak szykuje sie do przemowienia siostra rytki mowiła do mnie uwaga prezydent chyba bedzie przemawiał;) Quote
togaa Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Prezydent z siurakiem na wierzchu...No pięknie.! Quote
Isadora7 Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 umarłam, leżę i nie wiem kiedy wstanę. Nic biore się za aukcje w formie komiksu. Monitor mam zapluty komu fakturę za czyszczenie? Quote
Mika31 Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 ale on jest cudowny!!!!!!!!!!nie wiem czy można płakać ze śmiechu? Quote
Ajula Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 nie mogę, no padnę zaraz jak Isadora :megagrin::megagrin: ja nie proszę - ja żądam BLOGA!! jeśli Rytka martwisz się o orty, to ja się zgłaszam na ochotnika jako korektor Quote
Isadora7 Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 [FONT=Arial Black]Kategorycznie żądamy bloga[/FONT][FONT=Arial Black]![/FONT] Ajula orty muszą być w tym blogu, zobacz jak pisze ryho emirowy, to ma właśnie smak, to pisze pies - on nie zna ortografii http://emir.eev.pl/viewtopic.php?t=59 :cool1: Quote
Recommended Posts