Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

smiejcie sie ze mnie;)znowu sie smieja...

pisac bloga z ta ort. a zdjecia fajne czasmai wyjda bo zwierzaki fajne, jak model jest hym... taki jak Pikus to zdjecia nie bardzo:)
ale,ze mnie latwo podpuscic to dzis rano znow polowalam na sexi sceny kotko_lodka a nawet wziełam aparat na spacer i zdrętwialymi palcami ptrykalam na tym mrozie;)lodek jak jest zimno czuje sie swietnie dzis bil rekordy szybkosci zasuwal jak torpeda, praktycznie nie chodzil caly czas biegał.dziadek-to nie pasuje do Lodka on weczsnie posiwiał.

chodz mala poprzytulasz sie do dziadzia Lodzia:razz::evil_lol:

zesz wczoraj sie lasila a dzis nie ma ochoty ale tak tez mi sie podoba taka wladcza:p

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Isadora7 napisał(a):
Rytka możęsz pisac jako pies tego bloga i wtedy wiadomo nawet orty przejdą

zesz rozszyfrowalaś mnie Izadora to ja Lodzu pisze tu o sobie same dobre rzeczy:evil_lol:
błedy mnie bardzo denerwuja jak czytam jak pisze nie:roll::diabloti:

Posted

[quote name='togaa']A gdzie kubraczek ?

Rytka, jakby Ciebie goluśką na taki mróz wystawili to też byś tak ganiała....:evil_lol:

tez tak podejzewalam,ze to moze byc powód tego galopu:evil_lol:
dodam,ze moze nie golusienka bylam ale tez niewlasciwie odziana krotka bluzka jak sie pochylalam gole plecy bylo ponoc widac:evil_lol:nie ganialam bo nie mam kondycji wiec zmarzlam jak diabli a spacer byl 15 min.

a i drugi mozliwy powod Lodek rywalizuje z kolega,wiec nie mogl odstawac za bardzo;)

a co gupki znalazly dzis...kolezanka mowi do mnie to sarna z kłami?:roll:

Posted

Ciapuś ty mi napisz tu wyraznie:diabloti: jak nie chcesz tych pieniadzy z bazarku 123zł ostatni i 20 zl.poprzedni razem 143zł. TO NIE BEDE NA SIŁE WCISKAĆ:evil_lol:jak mam wplacic to prosze o podaj nr.konta fundacji .

PS.W KORESPONDENCJI NA PW CIOTKA CIAPUS KAZAŁA KUPIC COS lODKOWI za zebrane pieniazki-JESLI TAK TO JESTEM ZA PREPARATEM NA STAWY JAKIMS .

Posted

Oczywiście piszę WYRAŹNIE :evil_lol:
Pieniążki z bazarku proszę przeznaczyć na zakup preparatu na stawy dla Lordzika i jeśli coś zostanie to na kupno smakołyków dla niego
On ostatnio tak zmizerniał :eviltong:

Posted

ciapuś napisał(a):
Oczywiście piszę WYRAŹNIE :evil_lol:
to na kupno smakołyków dla niego
On ostatnio tak zmizerniał :eviltong:

To ja pisze Lodziu cieszę się,że wreszcie ktoś zauważył jak zle mnie tu traktuja ,głodza wręcz- a ja się pręże, pozuje chudy brzuch pokazuje;)
smakołyki ,smakołyki kupmy za wszystko smakołyki, przeczytałem wyraznie;)wczoraj zjadłem paczke płucek suszonych-jedna wyrwałem kotu z pyska bo to nie dla kota przysmaki były jeszcze by mu zaszkodziły.

Posted

och ten Lodek pisze sie kupimy a nie kupmy:evil_lol:juz mu nie pozwole więcej pisać:diabloti:

ws.suplementow i karmy zasięgłam(zasięgnełam:roll:)opini kogos doswiadczonego,zeby nie kupic czegos glupiego i nie przepłacic okazuje sie,ze za niska cene Lodek bedzie miał glukozamine,witaminki więc zostanie duzo na smakołyki:diabloti:

Posted

Tu lodziu ,nic sie nie martwić rytka to mi moze skoczyc..co ona mi moze zakazać i nie,ze ja bym chciał rzadzic ,kicham kto rzadzi dokiedy jest jak ja chce;)
Togaa znow goły biegałem;)mam boskie , umięsnione, aletyczne ciało co bede skrywał pod jakimis ciuchami ...

choc trudno mi się nie zgodzic z ciapus,ze zamarniałem ach to zarcie w schronie jak ja za nim tesknie....całe wiadro smakowitosci tylko dla mnie...tera snieg podjadam...

Posted

zreszta ciuchy tylko przeszkadzaja gdybym sie nie zachaczył o te krzaki to bym kotke zlapal a tak ja pod drzewem, zaklinowany a ona...

co mi tu bedzie szpanowac jakas gimnastyka...po ziemi sie chodzi..

ale ale skoro kot moze na stole to znaczy Lodziu tez moze -akurat słoneczko tylko stół oswietlalo a po tych charcach nagrzewanie stawów konieczne..co było robic..

pa kochane..bede czesciej przemawial do Was -wasz Lodziu z dt a tak wygladam jak szykuje sie do przemowienia siostra rytki mowiła do mnie uwaga prezydent chyba bedzie przemawiał;)

Posted

nie mogę, no padnę zaraz jak Isadora :megagrin::megagrin:
ja nie proszę - ja żądam BLOGA!!
jeśli Rytka martwisz się o orty, to ja się zgłaszam na ochotnika jako korektor