Mika31 Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 ogromną konkurencje Lordek miłość mojego życia Quote
rytka Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 ciotki pilnowac bazarku bo ja teraz tylko nocna pora zaglądne,mama w szpitalu wiec w dzien bede u niej.Lodku troszku samotny bedzie(jak mnie dzis witał-nareszcie radosnie i długo jakby mnie lubił jednak:)ale ma mojego brata do towarzystwa(troszku małomowny i nieruchliwy ;)ale czlowiek w domu jest!ma kota a na spacery i siku bedzie chodził z Pikusiem-wszystko opanowane a ciocie przypinuja bazar i git;) Quote
rytka Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 wyrzucili mnie z szpitala:evil_lol:epidemia grypy jelitowej zakaz bezwzgledny odwiedzin wiec wracam do kompa i do dogo:eviltong:zaraz biore sie za paczki z bazarku.dochod wyniósł 123zł:multi:a wkrotce nastepny:razz:. Quote
rytka Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 dla swoich wielbicielek dzisiejsza sesja Lodkowa;) najpierw pokazywał jezora potem slicznie sie usmiechał-troche niewyrazne bo mi reka zadrżała(psosilam mu sie dmuchałam na niego ):evil_lol: jak sie popatrzy tak mądrze na mnie jak mu sie psoce to mi wstyd. kocha ta kobiete;)łepek na cycek lapa na raczke ulubiona poza Lodka;) Quote
Mika31 Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 nadaje się na plakat reklamowy!!!!!!!!!! Quote
rytka Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 a tu sie chwali czystymi zębami;) w czapce Quote
Ajula Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 rytka napisał(a): kocha ta kobiete;)łepek na cycek lapa na raczke ulubiona poza Lodka;) Pikuś chyba tego nie widział, bo by Lodka zjadł :evil_lol: Quote
togaa Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Jak On sie zawsze ustawi jak trzeba. I te pozy..! Urodzony model ! Quote
rytka Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 kilka dni mnie nie było w domu(mama dostała izolatke w szpitalu byłam z nia 24h co by szpital ocalał a mama nie musiala byc na 'srodkach')juz jestem w domu ogarnełam domowe obowiązki i wszystko wraca do normy czyli slodkie lenistwo;) Lodziu podczas mej niobecnosc był pod opieka niezastapionej cioci Gosi wyprowadzala, karmila, paliła w piecu. Lodek zaciesnil wiezi z Pikusiem zachodze do Goski a lodek na tapczanie a Pikus w kagancu ale sie skarzył mi;)na spacerach sie kochaja w domu zazdrosniki pokłóciliby sie o byle co a my nadopiekuncze mamuski nie pozwalamy ,zeby chlopaki sie biły;) Quote
Ajula Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 super :) to teraz nadrabiaj fotki :evil_lol: mama też wróciła do domu? Quote
rytka Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 sie nadrobi i pikusia sie pstryknie;)juz nagrałam filmik z Lodziem nawet fajny, smieszny ale ja smieszniejsza na tym filmie gadam glupoty i zem rozczochrama jak wiedzma wiec nie opublikuje-a z reszta nie wiem czy w koncu uda sie mi zalogowac na Yt. ps.mama tez w domu;) Quote
rytka Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 ładuje baterie Pikus przychodzi,Goska wyprawia impreze a Pikus niewychowany sępi przy stole nieziemsko wiec posiedzi z nami;)nieraz wypominam Gosce,ze mogła mieć Lodzia tak sie wahała czekała ,zastanawiała i za kare ma Pikusia. Quote
Ajula Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 hahaha bardzo sie ciesze, że ma Pikusia :D to czekam na fotki Quote
rytka Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 nie zrobiłam zdjęc bo ten Twój Pikuś ucieka od aparatu odwrotnosć Lodzia,ktory natychmiast pozuje jak widzi,ze robia zdjęcia;) Pikula jak go mama zostawiła w płacz taki uderzył,beksa czały czas piszczał. W pierwszej chwili Lodek pilował wszystkiego- mnie, spania, misek ale potem tak mu sie szkoda Pikusia zrobiło ,ze zaczął z nim płakac-on taki wspołczujacy ten Lodek nie kaze mi krzyczec na kota jak rozrabia,rozpacza z Pikusiem a kiedy ten sie juz uspokoił troche był dla niego mega miły i goscinny tj.ani razu nie zawarczał na Pikusia, pozwalał mu spac z mami razem itp.szok jaki ten Lodziu kochany,madry i bardzo dobrze wychowany.a Pikus bez mamy nie taki cwany i tez nie odwazył sie pyskowac Lodkowi:evil_lol: pikus wierny jak przysłowiowy pies a Lodziu Ajula wysle Ci film(bo wstawic nie moge) jaki jest wierny Lodziu jak Goska przyjdzie to mi nie wolno sie zblizyc bo ma "ją" wiec ja juz sie nie licze:shake::mad: Quote
Mika31 Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 ale numer z Lorda dobrze że taki współczujący jest Quote
Ajula Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Lodziu jest po prostu wspaniałym pieskiem :loveu: jak fajnie, że był gościnny dla "mojego" Pikusia :D Quote
rytka Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Ajula napisał(a):Lodziu jest po prostu wspaniałym pieskiem :loveu: jak fajnie, że był gościnny dla "mojego" Pikusia :D Twój "Twój";)odwdzięczył sie dzis przyszedl z Pania zajął fotel Lodzia i jeszcze rzucał sie na niego kazał mu leżeć pod stołem ,nawet mi na kolana nie wolno mu było wchodzic, gupek z tego Pikusia a ukochanemu panu znow zrobil kuku z rączke rowydrzony gówniarz ja bym go wychowala na ludzi:diabloti: jeszcze mam troche roboty ale w przyszlym tyg.zrobie sesje obu panom i wezme sie za nastepny bazar:) Quote
Ajula Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 ten filmik co go przyslałas musi wstawić Krzysiek, bo ja nie umiem jutro to zrobi Quote
rytka Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 przyłapani dzis rano ,ja nie wiem co sie w nocy dzieje ale z rana sie tula do siebie a wieczorem fukaja na siebie(tj.ona delikatnie go po pysku on na nia zęby czasem wystawi nigdy jednoczesnie tj jak ona zla to on zmyka jak on zły to ona zchodzi mu z oczu.A rano zawsze jak dwa gołabki raczej ona do niego sie przytula on to raczej robi sobie z niej poduszke,zeby bylo wygodnie...no czasem ja polize po pysku;) no Lodziu kochasz ty mnie czy nie? i tak Cie pocałuje;) oj kocham ją kocham wszyskie was kocham dziewczynki:) Quote
Ajula Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 oj można sobie na tym wątku humor poprawić :) Żanetka, Ty masz prawdziwy talent reporterski - te Twoje fotki są superanckie może pozbieramy je w album i będziemy wydawać? i zarobimy oczywiście :D Quote
Isadora7 Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 o matko tego mi było potrzeba... mam pomysła :) Quote
Mika31 Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 super rytka pisz bloga był by bardzo popularny Quote
Recommended Posts