Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

ciotki pilnowac bazarku bo ja teraz tylko nocna pora zaglądne,mama w szpitalu wiec w dzien bede u niej.Lodku troszku samotny bedzie(jak mnie dzis witał-nareszcie radosnie i długo jakby mnie lubił jednak:)ale ma mojego brata do towarzystwa(troszku małomowny i nieruchliwy ;)ale czlowiek w domu jest!ma kota a na spacery i siku bedzie chodził z Pikusiem-wszystko opanowane a ciocie przypinuja bazar i git;)

Posted

wyrzucili mnie z szpitala:evil_lol:epidemia grypy jelitowej zakaz bezwzgledny odwiedzin wiec wracam do kompa i do dogo:eviltong:zaraz biore sie za paczki z bazarku.dochod wyniósł 123zł:multi:a wkrotce nastepny:razz:.

Posted

dla swoich wielbicielek dzisiejsza sesja Lodkowa;)
najpierw pokazywał jezora

potem slicznie sie usmiechał-troche niewyrazne bo mi reka zadrżała(psosilam mu sie dmuchałam na niego ):evil_lol:

jak sie popatrzy tak mądrze na mnie jak mu sie psoce to mi wstyd.

kocha ta kobiete;)łepek na cycek lapa na raczke ulubiona poza Lodka;)

Posted

kilka dni mnie nie było w domu(mama dostała izolatke w szpitalu byłam z nia 24h co by szpital ocalał a mama nie musiala byc na 'srodkach')juz jestem w domu ogarnełam domowe obowiązki i wszystko wraca do normy czyli slodkie lenistwo;)
Lodziu podczas mej niobecnosc był pod opieka niezastapionej cioci Gosi wyprowadzala, karmila, paliła w piecu.
Lodek zaciesnil wiezi z Pikusiem zachodze do Goski a lodek na tapczanie a Pikus w kagancu ale sie skarzył mi;)na spacerach sie kochaja w domu zazdrosniki pokłóciliby sie o byle co a my nadopiekuncze mamuski nie pozwalamy ,zeby chlopaki sie biły;)

Posted

sie nadrobi i pikusia sie pstryknie;)juz nagrałam filmik z Lodziem nawet fajny, smieszny ale ja smieszniejsza na tym filmie gadam glupoty i zem rozczochrama jak wiedzma wiec nie opublikuje-a z reszta nie wiem czy w koncu uda sie mi zalogowac na Yt.

ps.mama tez w domu;)

Posted

ładuje baterie Pikus przychodzi,Goska wyprawia impreze a Pikus niewychowany sępi przy stole nieziemsko wiec posiedzi z nami;)nieraz wypominam Gosce,ze mogła mieć Lodzia tak sie wahała czekała ,zastanawiała i za kare ma Pikusia.

Posted

nie zrobiłam zdjęc bo ten Twój Pikuś ucieka od aparatu odwrotnosć Lodzia,ktory natychmiast pozuje jak widzi,ze robia zdjęcia;)
Pikula jak go mama zostawiła w płacz taki uderzył,beksa czały czas piszczał. W pierwszej chwili Lodek pilował wszystkiego- mnie, spania, misek ale potem tak mu sie szkoda Pikusia zrobiło ,ze zaczął z nim płakac-on taki wspołczujacy ten Lodek nie kaze mi krzyczec na kota jak rozrabia,rozpacza z Pikusiem a kiedy ten sie juz uspokoił troche był dla niego mega miły i goscinny tj.ani razu nie zawarczał na Pikusia, pozwalał mu spac z mami razem itp.szok jaki ten Lodziu kochany,madry i bardzo dobrze wychowany.a Pikus bez mamy nie taki cwany i tez nie odwazył sie pyskowac Lodkowi:evil_lol:

pikus wierny jak przysłowiowy pies a Lodziu Ajula wysle Ci film(bo wstawic nie moge) jaki jest wierny Lodziu jak Goska przyjdzie to mi nie wolno sie zblizyc bo ma "ją" wiec ja juz sie nie licze:shake::mad:

Posted

Ajula napisał(a):
Lodziu jest po prostu wspaniałym pieskiem :loveu:
jak fajnie, że był gościnny dla "mojego" Pikusia :D

Twój "Twój";)odwdzięczył sie dzis przyszedl z Pania zajął fotel Lodzia i jeszcze rzucał sie na niego kazał mu leżeć pod stołem ,nawet mi na kolana nie wolno mu było wchodzic, gupek z tego Pikusia a ukochanemu panu znow zrobil kuku z rączke rowydrzony gówniarz ja bym go wychowala na ludzi:diabloti:

jeszcze mam troche roboty ale w przyszlym tyg.zrobie sesje obu panom i wezme sie za nastepny bazar:)

Posted

przyłapani dzis rano ,ja nie wiem co sie w nocy dzieje ale z rana sie tula do siebie a wieczorem fukaja na siebie(tj.ona delikatnie go po pysku on na nia zęby czasem wystawi nigdy jednoczesnie tj jak ona zla to on zmyka jak on zły to ona zchodzi mu z oczu.A rano zawsze jak dwa gołabki

raczej ona do niego sie przytula on to raczej robi sobie z niej poduszke,zeby bylo wygodnie...no czasem ja polize po pysku;)
no Lodziu kochasz ty mnie czy nie?

i tak Cie pocałuje;)

oj kocham ją kocham wszyskie was kocham dziewczynki:)

Posted

oj można sobie na tym wątku humor poprawić :)
Żanetka, Ty masz prawdziwy talent reporterski - te Twoje fotki są superanckie
może pozbieramy je w album i będziemy wydawać? i zarobimy oczywiście :D