Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ciesząc sie jak dziecko z nowo nabytej umiejetnosci nagrywania i wstawiania filmow:eviltong: nagrałam jeszcze dwa ale to juz narazie ostatnie bo ryzyko utraty palców duze ale jeszcze wieksze ryzyko utraty zaufania Lodka,ktory naprawde pozwala mi na coraz wiecej i nie chce narazie przeginac zobaczymy za jakis czas czy bedzie mi pileczki do raczki przynosił:evil_lol::evil_lol:
zwracam uwage ,ze na kazdym filmie widac jedna z zasad Lodkowych jak mam cos w rece to moje jak Lodek ma to Lodka-zasada ja nie zabiore Ty mi nie zabieraj:razz:
a na drugim filmie widac ,ze Lodek umie liczyc -wyraznie rachuje piłki raz dwa trzy czwartej brakuje:diabloti:
[video=youtube;xHp7_sD1vJY]http://www.youtube.com/watch?v=xHp7_sD1vJY[/video]
[video=youtube;ywlHaYtSPGs]http://www.youtube.com/watch?v=ywlHaYtSPGs[/video]

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

znow jestem pupilkiem mojej ukochanej dropiaty narozrabiał i za kare został sam w domu a ja mam ukochana dla siebie;)

znow jest trzymanie za raczki...

wiedzialem,ze do mnie wroci one zawsze wracają,moj urok działa..

bardzo lubie jak mi robia zdjecia bo ladny jestem nie dziwie sie im;)

Lodek piekny jest i tyle..

Posted

Ajula napisał(a):
jestem jego fanką :loveu:

ma dziewczyne i fanki przystojniak;)
YxNinaxY obgladnełam 'szczurnieci'ale ten Twoj z kocykiem to prawdziwy mistrz Lodek jak chce sie w nocy przykryc to wali mnie pyskiem w plecy...

Posted

rytka napisał(a):
ma dziewczyne i fanki przystojniak;)
YxNinaxY obgladnełam 'szczurnieci'ale ten Twoj z kocykiem to prawdziwy mistrz Lodek jak chce sie w nocy przykryc to wali mnie pyskiem w plecy...

Oj tak, jest mistrzem:evil_lol: Jak jeszcze spał razem ze mną w pościeli (już jest oduczony, bo mieliśmy niemiły incydent-klapnął mnie zębami jak chciałam go wziąć spać :shake::evil_lol:) to często to jego mistrzostwo bardzo przeszkadzało. Zdarzało się bowiem, że zamiast włazić pod kołdrę, właził pod poszewkę i wyleźć nie mógł. I w środku nocy musiałam szamotać się żeby go wydostać:evil_lol:

I przyznaję, że też jestem fanką Lodka:cool3:

Posted

mój Maks jamnik dziś o 2.50 w nocy wlazł na poduszke w łóżku moich rodziców {zawsze śpi w nogach} i zaczął wkładać nos w oko żeby obudzić tate.obudził go tylko po to żeby wypuścił go na dwór bo chciał sobie poszczekać.

Posted

Mika31 napisał(a):
mój Maks jamnik dziś o 2.50 w nocy wlazł na poduszke w łóżku moich rodziców {zawsze śpi w nogach} i zaczął wkładać nos w oko żeby obudzić tate.obudził go tylko po to żeby wypuścił go na dwór bo chciał sobie poszczekać.

:roflt::roflt::roflt::roflt:

Posted

togaa nie kumam aluzji ,nie widze podobenstw:evil_lol:

incydent,ze jamol mnie ugryzł:diabloti:po miesiacu znałam go juz na tyle ,zeby przewidziec dokładnie co sie wydarzy ,czytam w nim jak w ksiazce i on we mnie tez widze ,ze wie co ja planuje i ja wiem co mu sie w gowie rodzi zanim to zrobi-trza znac sie dobrze i szanowac nawzajem i miec refleks w razie czego:evil_lol:

Posted

rytka napisał(a):

incydent,ze jamol mnie ugryzł:diabloti:po miesiacu znałam go juz na tyle ,zeby przewidziec dokładnie co sie wydarzy ,czytam w nim jak w ksiazce i on we mnie tez widze ,ze wie co ja planuje i ja wiem co mu sie w gowie rodzi zanim to zrobi-trza znac sie dobrze i szanowac nawzajem i miec refleks w razie czego:evil_lol:

W moim przypadku Chrustian dawał bardzo wyraźne znaki, że wcale nie chce opuszczać miejsca w fotelu u boku mamy.. Ale ja byłam śpiąca i już :D I to mojej "już" zakończyło się dyndającym (zahaczonym zębami) na mojej piżamie jamnikiem:evil_lol:

Posted

YxNinaxY napisał(a):
W moim przypadku Chrustian dawał bardzo wyraźne znaki, że wcale nie chce opuszczać miejsca w fotelu u boku mamy.. Ale ja byłam śpiąca i już :D I to mojej "już" zakończyło się dyndającym (zahaczonym zębami) na mojej piżamie jamnikiem:evil_lol:

czyli wyraznie Twoja wina:evil_lol:

jedziemy na swieta do siostry na Slask(no chyba ,ze jakas straszna zamiec wyniknie w wigilie (bo w wigilie wyjazd planuje gdyz chce w domu popiec ciasta jeszcze) a tam na Lodka czeka sliczna panna ciekawe czy przypadna sobie do gustu:razz:jak nie to za płotem u sasiad jamniczka tak starusia jak on i podobnie zwariowana na punkcie pileczek-co zreszta u niej zle sie skonczyło bo choroba gardła i zakazem zabaw piłkami piszczacymi:shake:

Posted

[quote name='togaa']Nie sądzę by sie Lodziowi taka stara baba podobała...;)

no co Ty Lodziu na specyficzny gust jak zauwazylaś;)a z jamniczka maja wspólna pasje-piłeczki wiec nie wiadomo czy u serce nie zabije szybciej niz do mopowej bo ona nie traktuje dobrze tymczasow i mało subtelna jest(dzikuska w zabawie)moze nie byc w Lodzia guscie..

Posted

ja Cie ale dzis przemarzłam i jamik tez bo zabrałam go z soba do miasta, zeby kupic mu szelki na podróż zatrzymałam sie przed sklepem wracam i centralny zamek nie dziala, nie moge wejsc do auta a w srodku Lodziu...wlazłam przez bagaznik.Samochod nie odpala pradu brak(swiatła zostawiłam właczone)pomocny człek wkoncu zlitował sie nad nami odpalił od swojego samochodu ..dotarlismy do domu.w garazu podłączam prostownik ,plus i mimus sie pokszaniły i przepalilam bezpiecznik ...