Ajula Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 rytka napisał(a): zaczynam sie podkochiwac w tym psie... bo on inteligentny jest, a Ty takich lubisz :D Quote
Ajula Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 rytka napisał(a): popatrzcie jak sie nie zabujac w takim stworku cudo:loveu: on też chyba należy do rasy gremlinów :evil_lol: Quote
ciapuś Posted November 17, 2010 Author Posted November 17, 2010 Nie no ,ten "uśmiech" może powalić chyba wszystkich :roflt::roflt::roflt: tylko nie wiem czy nie warto zainwestować w aparacik na ząbki ,najlepiej taki z diamencikami :evil_lol: Quote
Mika31 Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 rytka kochaj go on taki słodki a ja tu codziennie zaglądam nie zawsze pisze ale codziennie czytam wiesz Lordzik bardzo się zadomowił a domownika ciężko się pozbyć:evil_lol: Quote
Wisełka Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Ale zdjęcie śmieszne - groźny Lord :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
rytka Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 ja sobie wyobrazilam ten tekst z allegro o Lordzie pisza tam psiak jest' przesympatyczny,bardzo uczuciowy i ma poczucie humoru' i to zdjecie powyzej ,potem pisze 'dostarczy nam wielu niezapomnianych chwil i obdarzy cała swoja jamnicza miłoscia' i kolejne zdjecie moze by komus sie spodobał:grin::grin::grin: mnie fascynuje bo jesli takie sa jamniki to powiem Wam ,ze to jakis odrebny gatunek niz pozostałe psy:roll:nie miałam jeszcze tak swiadomego samego siebie psa,on nie chce rzadzic ,dominowac jak kiedys moj Dzeki,ktory mial sie za przywódce stada Lord nas szanuje i wymaga od nas szacunku do swojej osoby,typowe relacje pan -pies to nie zagra w przypadku Lorda on widzi nasze wady nie ma nas za Boga tylko za rownego sobie zadziwia mnie ,zadziwia:diabloti: Quote
Borówka16 Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Zajebiste to zdjęcie ! :grin::megagrin::roflt: <sorry za słownictwo ,ale inaczej nie umiem napisać ! :)> Quote
togaa Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Potwierdzam, to najbardziej uczłowieczona rasa. Quote
KateBono Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 rytka napisał(a): Powaliło mnie. Jęzor jak u żyrafy tylko krótszy:evil_lol: Quote
rytka Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 fanatyk piiłeczek dawaj.. wszystkie moje... Quote
rytka Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 najwazniejsza jest wygoda JEGO LORDOWSKIEJ MOSCI,swoja dziewczyne traktuje jak podpore czy poduszeczke:evil_lol: Quote
ciapuś Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 Widać że Lordzik bardzo lubi tą swoją dziewczynę ,może to będzie odwzajemniona miłość :oops: i Lordzik znajdzie dom :oops::oops::oops: Quote
Ajula Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 on jest niemożliwy :loveu: pozuje jak modelka! Quote
Mika31 Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 on by się nadawał na bazarek fotograficzny na pewno by wygrał Quote
rytka Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 ciapuś napisał(a):Widać że Lordzik bardzo lubi tą swoją dziewczynę ,może to będzie odwzajemniona miłość :oops: i Lordzik znajdzie dom :oops::oops::oops: Lodzik lubi wyszystkie dziewczyny ;)dziewczyna zdradziła Lodzia i wzieła na dt psiaka,ktory cos mi wyglada,ze on moze u niej zostac na ds .Lordzik sie nie martwi i nie narzeka bo narazie ma gdzie mieszkac ...jak nikt nie bedzie go chciał to zostanie na dozywotnim dt i tyle. Quote
Ajula Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 rytka napisał(a):jak nikt nie bedzie go chciał to zostanie na dozywotnim dt i tyle. dobry pomysł, przynajmniej już zawsze będziemy mogli się cieszyć tymi czadowymi zdjęciami Lordzika :loveu: Quote
togaa Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Tu, to mu tylko pilota od telewizora w łapsku brakuje.... Quote
rytka Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 miłość kwitnie... patrzenie w oczka... buziaki... cycuszek;) pieszczoszek ... i patrzcie na te paluszki prawdziwy Lord... Quote
rytka Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 słucham najdrozsza co do mnie mowisz? a ty gosciu na podlodze patrz kogo kocha pani bardziej?jezyk ci pokaze.. oblesniak sie pakuje na trzeciego... no pskuda ,jak on smie jestem oburzony... moja d..a podeptana ,moja godnosc tez,serce zlamane..szukam innej dziewczyny od dzis... Quote
rytka Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 to była krotka historia o milosci i zdradzie... dziewczyny Lodzik jest wolny;) Quote
Ajula Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 jest niemożliwy :D Rytka ja Cię proszę Ty go nie oddawaj nikomu a dropiaty jaki zazdrośnik :evil_lol: Quote
szczecinianka Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Jamniczy senior z Gorzowa Wielkopolskiego mieszkający w schroniskowej budzie błaga o pomoc! http://www.dogomania.pl/threads/196845-Zima-w-budzie-Biedny-stary-JAMNIK-z-poranionym-pyskiem...?p=15781017#post15781017 Quote
rytka Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 szczecinianka napisał(a):Jamniczy senior z Gorzowa Wielkopolskiego mieszkający w schroniskowej budzie błaga o pomoc! http://www.dogomania.pl/threads/196845-Zima-w-budzie-Biedny-stary-JAMNIK-z-poranionym-pyskiem...?p=15781017#post15781017 jaki podobny do Lodzia i z zachowania zdaje sie tez bo Lodziu tez lubi psy ale nie lubi naruszania przestrzeni osobistej przez nie i ludzi lubi ale nie na chama z smycza itp.Wiekowo tez podobni ten 5 lat Lodziu 7 ;)moja siostra siwiala juz mocno w wieku 20 lat po 30 całkiem siwa ...napewno maja po 5-7 lat;):evil_lol: Quote
rytka Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 togaa napisał(a):Potwierdzam, to najbardziej uczłowieczona rasa. tylko czy to zaleta czy wada?dziad sie gniewna na mnie o kota a konkretnie o kocie zarcie,kot dostaje puszke a on nie...przed chwilką nadąsał sie strasznie i poszedł spac do kuchni ()wołam go do spania nic zero reakcji głuchy jak pien.Ide do niego wołam Lodziu chodz,patrzy z byka,wyciagam reke do niego a on chaps mnie w reke bez szczezenia zebów, bez burczenia miałam sie domyslic jak bardzo jest zły dla jasnosci po chapsnieciu pokazywał wzrokiem na kota.dupek kotu sie sie boi postawic i mnie ugryzł... Quote
Recommended Posts