Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Nie no ,ten "uśmiech" może powalić chyba wszystkich :roflt::roflt::roflt:
tylko nie wiem czy nie warto zainwestować w aparacik na ząbki ,najlepiej taki z diamencikami :evil_lol:

Posted

rytka kochaj go on taki słodki a ja tu codziennie zaglądam nie zawsze pisze ale codziennie czytam wiesz Lordzik bardzo się zadomowił a domownika ciężko się pozbyć:evil_lol:

Posted

ja sobie wyobrazilam ten tekst z allegro o Lordzie pisza tam psiak jest' przesympatyczny,bardzo uczuciowy i ma poczucie humoru' i to zdjecie powyzej ,potem pisze 'dostarczy nam wielu niezapomnianych chwil i obdarzy cała swoja jamnicza miłoscia' i kolejne zdjecie

moze by komus sie spodobał:grin::grin::grin:

mnie fascynuje bo jesli takie sa jamniki to powiem Wam ,ze to jakis odrebny gatunek niz pozostałe psy:roll:nie miałam jeszcze tak swiadomego samego siebie psa,on nie chce rzadzic ,dominowac jak kiedys moj Dzeki,ktory mial sie za przywódce stada Lord nas szanuje i wymaga od nas szacunku do swojej osoby,typowe relacje pan -pies to nie zagra w przypadku Lorda on widzi nasze wady nie ma nas za Boga tylko za rownego sobie zadziwia mnie ,zadziwia:diabloti:

Posted

ciapuś napisał(a):
Widać że Lordzik bardzo lubi tą swoją dziewczynę ,może to będzie odwzajemniona miłość :oops: i Lordzik znajdzie dom :oops::oops::oops:

Lodzik lubi wyszystkie dziewczyny ;)dziewczyna zdradziła Lodzia i wzieła na dt psiaka,ktory cos mi wyglada,ze on moze u niej zostac na ds .Lordzik sie nie martwi i nie narzeka bo narazie ma gdzie mieszkac ...jak nikt nie bedzie go chciał to zostanie na dozywotnim dt i tyle.

Posted

rytka napisał(a):
jak nikt nie bedzie go chciał to zostanie na dozywotnim dt i tyle.

dobry pomysł, przynajmniej już zawsze będziemy mogli się cieszyć tymi czadowymi zdjęciami Lordzika :loveu:

Posted

słucham najdrozsza co do mnie mowisz?

a ty gosciu na podlodze patrz kogo kocha pani bardziej?jezyk ci pokaze..

oblesniak sie pakuje na trzeciego...

no pskuda ,jak on smie jestem oburzony...

moja d..a podeptana ,moja godnosc tez,serce zlamane..szukam innej dziewczyny od dzis...

Posted

szczecinianka napisał(a):
Jamniczy senior z Gorzowa Wielkopolskiego mieszkający w schroniskowej budzie błaga o pomoc!
http://www.dogomania.pl/threads/196845-Zima-w-budzie-Biedny-stary-JAMNIK-z-poranionym-pyskiem...?p=15781017#post15781017

jaki podobny do Lodzia i z zachowania zdaje sie tez bo Lodziu tez lubi psy ale nie lubi naruszania przestrzeni osobistej przez nie i ludzi lubi ale nie na chama z smycza itp.Wiekowo tez podobni ten 5 lat Lodziu 7 ;)moja siostra siwiala juz mocno w wieku 20 lat po 30 całkiem siwa ...napewno maja po 5-7 lat;):evil_lol:

Posted

togaa napisał(a):
Potwierdzam, to najbardziej uczłowieczona rasa.

tylko czy to zaleta czy wada?dziad sie gniewna na mnie o kota a konkretnie o kocie zarcie,kot dostaje puszke a on nie...przed chwilką nadąsał sie strasznie i poszedł spac do kuchni ()wołam go do spania nic zero reakcji głuchy jak pien.Ide do niego wołam Lodziu chodz,patrzy z byka,wyciagam reke do niego a on chaps mnie w reke bez szczezenia zebów, bez burczenia miałam sie domyslic jak bardzo jest zły dla jasnosci po chapsnieciu pokazywał wzrokiem na kota.dupek kotu sie sie boi postawic i mnie ugryzł...