Ajula Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 rytka napisał(a):a ha na Mazurach czy w jakim kurorcie,ja tez chce taka praca... na Mazurach i nad morzem harowałam w czerwcu :eviltong: teraz były Wrocław, Łódź, Kraków, Karkonosze :p Quote
rytka Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Ajula napisał(a):na Mazurach i nad morzem harowałam w czerwcu :eviltong: teraz były Wrocław, Łódź, Kraków, Karkonosze :p w Karkonoszach to faktycznie harówka mogła byc;) Quote
rytka Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Lord wasnie na spacerze zezarl dwie zywe zaby nie gryzl polknal w calosci.bzydal dyis wzjatkwo brak zynakow polskich to wina kota nie moja ynow yostawilam wlacyony laptop i wsyylam a informatzk dyialal Quote
rytka Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Mika31 napisał(a):ciocia a teraz będzie kumkać a nie szczekać nie wiem ale mozliwe,ze bedzie rzygać...prosiak nie nazarty jak to sie rzucało na te zaby... ps.nie było rzyganka byla srakusia w nocy... prawdopodobnie jesli uda sie przesunac szwagrowi urlop po jutrze zacznie sie cyrk; zjerzdza Atos i Mela mieli przyjechhac za dwa tyg. na wesele a przyjezdzaja juz na pogrzeb(ojciec szwagra) ....bede zadko na dogo;) Quote
rytka Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 zdaje sie ,ze Lodek cos juz przeczuwa bo dzis koniecznie za sąsiadami chodził wpakowywal sie do 3 domow...szuka domu bez zwierzat,maly kt daje mu sie ze znaki a jeszcze Atos:) kilka slow od kotka Pita; hej to ja mały kotek chciałem powiedzieć,ze Lodek jest fajny;) bawie sie jego ogonem a on zawsze sie usmiecha wtedy do mnie i to tak serdecznie cała buzia a raz mnie tak mocno pocalował ,ze mi poleciala krew z nosa..no guptas tez go kocham mocno i sciskam nieraz ale on to juz przesadza;)kotka starsza tez mnie lubi bawimy sie w chowanego ona sie chowa i ucieka ja ją gonie a potem ona piszczy pod dzwiami i wraca dopiero pózno wieczorem jak mi sie chce spać... Quote
danka1234 Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 co słychac u Lodzia bo dawno sie nie odzywał. Quote
togaa Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Lord wasnie na spacerze zezarl dwie zywe zaby nie gryzl polknal w calosci.bzydal Brzydki chłopak, jamnior sasiadów robił to nagminnie... Boli mnie to szczególnie ( patrz avatarek);) Quote
Mika31 Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 ja też uwielbiam żaby co u Lodka ciocie podpiszcie proszę http://www.dogomania.pl/threads/205620-Niedobita-Psotka-%C5%BCyje!-PODPISUJCIE-NOW%C4%84-PETYCJ%C4%98-DO-S%C4%84DU-ODWO%C5%81AWCZEGO Quote
rytka Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Lodziu cierpi.... niewiele go widuje.Od kiedy przyjechal 3 tyg.temu Atos to Lodek zaszył sie u brata w pokoju i wychodzi tylko na siku .Drzwi są otwarte od wszystkich pomieszczen w domu ale na mocy jakiejs' umowy 'zawartej między psami Atos nie wchodzi do pokoju Lodka a Lodek nie przychodzi do nas i nie o to chodzi ,ze sie gryza chłopcy bo praktycznie jak przyjehchal Atos tym razem(czyli juz sie znali)to nie bylo spięc, poprostu Lodek nie moze patrzec na niego- nawet juz zebów nie pokazuje jak go Atos dotyka ale woli siedziec sam w pokoju niz przebywac z Atosem.tłumacze Lodzoiwi jeszcze troche i wszystko znow bedzie twoje ,wytrzymaj jeszcze;) Quote
KateBono Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Jednym słowem Lodka dopadła deprecha - nie załamuj się Lodziu "intruz" niedługo pojedzie do swojego domku. Quote
togaa Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Na pewno cierpi. Takich rzeczy staremu jamniorowi się nie robi....:shake: Quote
Kar0la Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Lodek już chyba wolał opcję z upierdliwym kotkiem. :evil_lol: Quote
rytka Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 zadecydowanie wolał kociaka.wychodzi troche z pokoju brata kiedy mu sie zabierze pilki wtedy nie ma tam czego pilnowac... jutro wyjezdzają:) to łóżko znow bedzie moje,moje,wszystko będzie moje, tylko moje..... zaraz wrzuce filmy dwa; pierwszy pt.Lodek spryciarz i łakomczuch.... [video=youtube;FyrwHmjoPsA]http://www.youtube.com/watch?v=FyrwHmjoPsA[/video] drugi Lodek nienawidzi Atosa-grozny atak, wojna dziadkow... ps.drugiego filmu wojna dziadkow nie bedzie niechcący skasowalam;(a szkoda Lodek buczał, jeczał ,stekał na widok Atosa ...siora nazywa go Lodek jąkała... Quote
rytka Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Lodek jak Lodek ale jak ja to przetrwałam ....jestem wykonczona bede lezec tydzien w łóżku z ksiazką;)jestem odludek jak Lodek spokoj sobie cenie;) jestem tak zdesperowana,zeby juz jechali ,ze jak im sie auto zepsulo(najpierw nie mialo oc teraz zesute!) to oddaje-pozyczam im wlasne (nowsze w b.dobrym stanie)byle juz jechali.... Quote
rytka Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 pojechali !!!!jaka cisza,wraca moj zwyczaj poranna kawka przy kompie w łozeczku jeszcze oj bede odsypiac:sleep2:Lodziu pierwszy wpakowal sie do auta ulozył na legowisku i koniec nie wyjdzie, szwagier chciał o wyrzucic to go upierniczył na pozegnanie:) myslał ,ze jak ja juz robie co chce z psem kto kazdemu wolno Lodka szturchac:diabloti:Antoni podobno przez pół godz.plakal w drodze a meela tez nie miała zadowolonej miny-szkoda im było odjezdzac czy to reakcja po podaniu zmulacza?nic to skoro oni zabrali moje auto bede musiała jechac im odwiesc ich auto jak bedzie naprawione wiec szykuje sie szybka rewizyta:evil_lol: Quote
danka1234 Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 to Lodziu odetchnał po wyjeżdzie gości ,ma wszystko dla siebie. Quote
togaa Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 ....jestem wykonczona bede lezec tydzien w łóżku z ksiazką rytka dalej z książką w łóżku ?;) Quote
rytka Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 danka1234 napisał(a):to Lodziu odetchnał po wyjeżdzie gości ,ma wszystko dla siebie. koleżanka mówi,ze posiwiał znów...w naszej rodzinie to normalka wszyscy szybko siwiejemy:roll: togaa napisał(a):rytka dalej z książką w łóżku ?;) yyyyhmmm.....:lol: Quote
rytka Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 chyba smierdze bo Lodek nie chce ze mna spać ba nawet nie chce spac w moim pokoju...bym powiedziała,ze cos mu odbija ale kotka to samo czyli to moja wina musze smierdziec albo co? Quote
Recommended Posts