Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

zdjęcia będa 'robia sie'..
do czego zdolny facet ,zeby kobiecie zaimponować :Pikus gonil Julke(kotke)to Lodek ignorowal lub bronil kotki a kiedy Mela goni Lodek z nia na calego zdrajca goni kota. Julka przychodzi tylko poznym wieczorem i rano czmycha.Wczoraj Mela podeszla do psa mlodego i zaczela sie z nim bawic Lodek jak ruszyl na niego to tuman kurzu i torpeda z tym,ze jak juz dobiegł to nie wiedzial co dalej bo pewnie sobie wyobrazal,ze jak go takiego rozpedzonego i wscieklego tamten zobaczy to ucieknie a on stal dalej...

a na psacerach to Lodek i Mela wracaja wykoncznie na kolanach na wozkach z dziadkami a Atos pełen sił...podobno najbardziej chory.

lodek tam piluje swego 'dorobku'...

kólko graniaste...

Posted

Lodek wkrotce zmieni status z poszukujacego na majacego dom-znalazła sie idiotka co chce go adoptowac .Ja mam zastrzezenia czy jest 'normalna' do tego bez kasy ale ciapus sie zgodzila oddac jej Lodka wiec trudno;)

Lodek wykonczony po gościach wpoczywa...

niewinny psiaczek...

Posted

togaa napisał(a):
Prosimy o foty tego jamniczego oddziału geriatrycznego ...;)

togaa oddział geriatrczny zachowuje sie tak ,ze im osobnik starszy tym żwawszy:)bardziej na oddział psychiatryczny pasują;)
[video=youtube;FQo_aL2We0M]http://www.youtube.com/watch?v=FQo_aL2We0M&feature=player_embedded[/video]

Posted

rytka napisał(a):
Lodek wkrotce zmieni status z poszukujacego na majacego dom-znalazła sie idiotka co chce go adoptowac .Ja mam zastrzezenia czy jest 'normalna' do tego bez kasy ale ciapus sie zgodzila oddac jej Lodka wiec trudno;)

Lodek wykonczony po gościach wpoczywa...

niewinny psiaczek...

czyżby DT zmienił się w DS?:)

Posted

rytka napisał(a):
Lodek wkrotce zmieni status z poszukujacego na majacego dom-znalazła sie idiotka co chce go adoptowac .

YxNinaxY napisał(a):
czyżby DT zmienił się w DS?:)

no tak napisałam idiotka i kazdy wie o kogo chodzi;)

ciapuś napisał(a):
Na to wygląda
Przyznaję że troszkę na to liczyłam i bardzo się z tego ciesze

no juz nie wyobrazam sobie rozstac sie z Lodkiem mimo,ze nie ma kolejki chetnych po niego nie bede udawac ,ze jest do adpcji bo juz nie jest...moj Ci on, tak go sobie wychowałam ładnie na aniołka i nie oddam.

ps.wczesniej kilka dni temu napisalam post(ale ggo skasowalam bo najpierw chcialam pojść do weta),ze Lodek ma guzka na brzuchu dzis bylam u weta i guzek jest dosc duzy ale podobno nie jest na narzadach wew.jest luzny(nie przytwerdzony) i wet stwierdził,ze to blizna po kastracji prawdopodobnie-kazał obserwowac ale raczej to nie jest nic groznego.badania krwi miał niedawno i ok wiec chyba nie ma sie co martwic.

Posted

Ciekawe kto, kogo uszczesliwił tą decyzją ....?;)

Ja też czułam że Lodzio juz nie da sie oddać. Tez gad jest absolutnie wyjątkowy....
Bardzo sie cieszę,ryteczko:loveu:

A filmik z niskopiennymi, cudny...:multi:

Posted

poprostu Lodek dla mnie idealny ws.wymagań bo on nie ma zadnych wymagań;) jest absolutnie niewymagajacym pieskiem ,zero kłopotu .pozatym ten charakterek:loveu:

chyba ja bardziej chciałam go niz on mnie:eviltong:

Posted

danka1234 napisał(a):
to dopiero wiesci,niech sie Wam razem jak najdłuzej i jak najlepiej zyje .

żyli dlugo i szczęśliwie....koniec;)

ps.zaaferowana tym guzkiem zapomnialam dodać ,ze ucho nadal zapaprane chciałam,zeby przepisal jakis inny antybiotyk niz surolan ale wet sie uparł,ze przeciez działa bo jak stosuje jest poprawa jak odstawiam nawrót.tym razem mam stosowac 2 x dziennie przez miesiac.

Posted

ciapus to wyslalaś mi ta umowe adopcyjną?mysle,ze mozesz zmienic ten tytuł bo nie szuka nie szuka na np.kochajacego domku nie znalazł trudno- w takim razie zostaje w dt;)
a swoja drogą niech załuja ludzie bo powaznie mowie takiego bezproblemowego psa nie miałam nigdy :loveu:ich starata moj zysk;)

Posted

rytka napisał(a):
Tytul zastraszajacy nie doczekał sie domu...;)

Ano właśnie.
Lordowi trafił się super domek :multi: Gdzie by mu było lepiej?
Lordzik, gratulacje, udało Ci chłopaku zdobyć serducho rytki :loveu:

Posted

Ja jużod dawna czułam, że Lodziu zostanie.
Charakterek ma zbiloży do Chrustkowego więc "idiotką", jak to ujęłaś Rytko, byłabyś oddając Go komuś hihi :D
Gratuluję decyzji :D ii życzę szczęścia na wieki :)

Posted

dokładnie Lodkowi nie robi robi róznicy ;)i to nie tak,ze zdobył moje serducho(nikomu juz nie oddam)ale on pierwszy tymczas co sie zasiedział (stazowe odrobił) ,stary jest mocno i nie ma przeciwskazan ,zeby go zatrzymać tj . moge pozwolic sobie na luksus posiadania Go.Dom dla niego musiał by by ekstra a czytajac dogo nawet ekstra domu czasmi rozczarowuja i nie sa takie jak sie wydawało...adopcje to wielkie ryzyko w przypadku Lodzia nie bede ryzykować oddawania go w obce rece;)

Posted

ciotki Mika nie ma ostatnio u Lodka...mam nadzieje,ze sie nie pogniewa jak z reszty jej fantów wystawie bazarek dla Oriona.

ps. aparat sie rozkwasił .