ciapuś Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 Przyznaje że jeśli ktoś dzwoni i obchodzi go tylko gdzie ma odebrać psa to nie traktuje takich tel serio. Jeśli ludzie się odezwą to podaj nr tel do mnie a ja oczywiście porozmawiam ,ale nie wygląda to zachęcająco. Quote
rytka Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 ale mi dzis odbiło kupilam paste do zebów i szczoteczke dla Lodka:hand: napweno sie przyda:diabloti: a kłotkowi o mało nie kupiłam z lumpexie tunelu do zabawy fajowy usztywniany z wierzchu zamsz,długi i kilka wyjsc posiada:evil_lol:ale troche drogi 30zł. narazie niech sobie biega jak dotychczas pod dywanem tez fajnie:eviltong:apetytem kotka sie nie przejmuje stwierdziłam,ze rozwydrzyła sie a nie jest chora je jak ją zaniose do miski ,pomieszam karme(zeby swieza była) i musze stac przy niej bo jak odchodze to ona nie je..to zadna choroba nie jest:roll: Quote
Ajula Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 z niecierpliwością oczekuję na relację z mycia zębów :D a że kotka sobie wymyśliła, że masz jej towarzyszyć w jedzeniu to wierzę - moja Hexi miała kiedyś taką manierę, że jadła tylko jak się jej podawało jedzenie na widelcu (nawet ja durna zakupiłam specjalnie taki plastikowy widelec z zaokrąglonymi zębami jak dla małych dzieci) aż w końcu powiedziałam dosyć tego, jak nie chce jeść sama, znaczy nie jest głodna, i się skończyło Quote
Mika31 Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 :razz:zobaczcie co zwierzaki robią z dorosłymi ludzmi Quote
rytka Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='Mika31']:razz:zobaczcie co zwierzaki robią z dorosłymi ludzmi[/QUOTE] tresują, tresują sobie ludzi podatnych na tersure... ps.frytka tez z widelaca jadala ale tak delikatnie,ze widelca nie musnela a zarcie wzieła. Quote
rytka Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 lodku ma wygodniejsze spanie niz moje lóżko wiec nie spi ze mna przychodzi tylko rano sie pomyziac,zimą kiedy w nocy tep.spadala bo wygasalo w piecu to sie pakowal do mnie... żebracy..jak jem to Lodek robi slodkie oczy, biedne takie ale nie jest nachalny za to kotka zawsze jest nachalna. ledwo lodowke uslyszy pedzi ,jak jem drze sie ,dapie mnie jakby byla smiertelnie głodna ale chrupki ble ,puszki ble ,wędliny posredniej jakosci ble..znalazla sie księżniczka ze smietnika... Quote
Mika31 Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 te ze śmietnika zawsze mają fanaberie super zdjęcia a jak Lodkowe zęby? Quote
rytka Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 nawet nie spróbowałm jeszcze. szkoda tych zębów tak zachodza szybko kamieniem spowrotem ale nie mam odwagi jakos zabrac sie za szczotkowanie.kropiłam go fiprexem na karku to mruczał na mnie i zeby szczezył a przeciez to nie boli an nie jest jakos nie przyjemnie!chyba mu sie z szczepieniem skojarzylo czy cus ale on chyba poprostu nie lubi nowych 'dziwnych' rzeczy jak sie przy nim robi bo nie pozwalal sie przesuwac ,lapac za obrozebrac,brac na rece ,ubierac w kubraczek,zakraplac uszu a teraz nie mam z tym problemu moze i do szczotkowania by sie przekonal;) Quote
togaa Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Lolitowi zafundowano kiedys Orozyme ( pasta) czy jakos tak. Bez szczotki tylko na palec i po zębach. Jak dostawał, to było jako tako a po odstawieniu kamień wrócił. Niestety pasta droga piekielnie. Niewielka tubka 45 zł !!!! Quote
rytka Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 togaa ja kupiłam taki zestaw 2 szt. szczoteczek na paluch zakladane jedna długa dwustronna i pasta duza tubka 100g,niecale 15zł.sama pasta do kupienia za 8zł. zestaw http://sklep.apet.pl/shop,show,64 sama psta http://www.ara.bydgoszcz.pl/trixie-pasta-zebow-kota-100g-tx2549-p-1380.html Quote
BeaBono Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Pozdrowionka dla Lorda :loveu: A poza tym.... Zapraszam na bazarek ogłoszeniowy - dochód przeznaczony będzie na Ekg i leki dla Dyziulka oraz leczenie Mishki: Quote
rytka Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 zaraz wpadne na bazarek :) Lodek sie na mnie obraził bo pojechalam bez niego do miasta i dlugo mnie nie było i ucha nie przywiozlam...poszedl sobie do kuchni i tam spi. Quote
rytka Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 od jakiegos czasu znów sie nudze tj.mam za duzo czasu wolnego,mama poczuła sie lepiej je samodzielnie, nie ma klopotow z przełykaniem,noce ładnie przesypia a w dzien jest spokojna nachodzi mnie ochota na jeszcze jednego tymczasa ale to malo rozsądne bo niewadomo jak dlugo bedzie tak dobrze. Quote
Mika31 Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 ciociu polecam książki ja się tym trzymam przy życiu Quote
rytka Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 [quote name='Mika31']ciociu polecam książki ja się tym trzymam przy życiu[/QUOTE] polec jakies tytuły bo ja mam wypozyczone i zaczynam czytac i....co za brednie i nastepna...i tak samo.nie moge zadnej doczytac do konca .kiedys czytalam z 5-10 ksiazek miesiecznie i wszytstkie lykalam teraz ze wzg.na wiek chyba juz nie wszystko mi podchodzi. Quote
Mika31 Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 jak lubisz sensacje i przygode to polecam Cliva Cusslera np.Sahara jak romans z sensacją to polecam książki Nory Roberts np.Słodka Zemsta jak lubisz kryminał to polecam Kathy Reichs troche naukowe ale niezłe przeczytaj MAGICZNY OGRÓD Sarah Addison Allen bardzo pocieszna książka ja ostatnio przerobiłam sage Zmierzch ze zgrzytaniem zębami wole wampiry Rice np.Wywiad z wampirem polecam też WODNY LaBIRYNT Erica Frattiniego super sensacja plus dużo historii wypraw krzyżowych lub krwawo-sensacyjnie Tess Gerritsen np.Autopsja lub Klub Mefista ja zawsze czytam o książkach tu http://www.biblionetka.pl/ Quote
rytka Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 no to sie wybiore do biblioteki naszej;)wampiry jak najbardziej uwielbiam i historyczne, romanse tez ale takie z humorem i zawsze dobrym zakonczeniem jak u S.E Phillips polecam wszystkie jej ksiazki.lubie tez M.Nurowską (tez wszystkie)i wszelką klasyke,ktora czytalam 'za młodu 'bo wtedy repertuar wybierala mi bibliotekarka pozniej juz mi sie gust spaczył. ps.myslalam czy by nie odpiac od lancucha(tu u mnie na wsi) jednego psa i nie chodzic z nim na dlugie spacery bo z łodkiem to nie za bardzo moge pospacerowac co najwyzej polezakowac i to nie za dlugo bo za goraco . Quote
Mika31 Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 obie uwielbiam polece ci jeszcze Joy Fielding Pierwszy raz ryczysz non stop ale pouczające Quote
rytka Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 [quote name='Mika31']obie uwielbiam polece ci jeszcze Joy Fielding Pierwszy raz ryczysz non stop ale pouczające czytałam z 2 ksiazki tej autorki ale jakos nie zapamietałam tytułów wiem,ze styl pisania mi dpowiadał . ciotki myslicie,ze takie kubki z jamikami beda miały wziecia na bazarku,sa tez z spanielami.te z jamnikami sa lepsze bo lekki te ze spanielami jakies ciezkie:) Quote
rytka Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 tylko troche wspomnialam ,ze mam ostatnio więcej czasu i wykrakałam.siora będzie miec chyba operacje więc swoich podopiecznych mi przywiezie na czas zabiegu i rekonwalescencji tj.ojca i mopikowa. bedzie fajnie pełna chata znow;)u nas leje wiec Lodek kuleje... Quote
YxNinaxY Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Oj jaka morducha uśmiechnięta:loveu: Śliczny Lodziu, śliczny:cool3: Quote
danka1234 Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 widac Lodziu bardzo zadowolony,z jakiegoż to powodu ta radośc? moze już wie ze Mopikowa przyjedzie. Quote
rytka Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Lodziu to kocha byc jedynakiem -wszystko jego;)pychol otwary na spacerach bo gorąco,parno w prawdziwe upały to sie z domu nie ruszy chyba. Quote
rytka Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 wchodze do kuchni a tam sjesta.., zrobiłam mu te fotke a potem nakreciłam krótki film jak próbowałam mu przerwać te sjeste i jakie spojrzena mi rzucał z cyklu'ale mam gupią panią"...zaraz wstawie. Quote
Recommended Posts