Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lord ma szanse po roku opuścić schronisko ,potrzebuje jedynie transportu na trasie Łódź - Gniezno i wsparcia na karmę

na szczęście nie doczekał się domu ;-) zostaje w dt

Lord jest starszym i bardzo sympatycznym jamnikiem. Był zachipowany, ale jego właściciel zmienił adres, co uniemożliwia kontakt z nim. Dlatego też jamniś od ponad roku siedzi w schronisku i wypatruje domu

22.01.2010. Lord zadomowił się w pokoju wolontariuszy ;) jest świetnym psiakiem, którego zachowanie często rozczula i rozśmiesza jednocześnie. Lord potrafi stawać słupka prosząc o trochę zainteresowania, często też wyleguje się na pleckach wystawiając spory, najedzony brzuszek. Psiak jest przesympatyczny, bardzo uczuciowy i ma poczucie humoru. Lord jest gotowy do adopcji, jego poprzedniego właściciela nie udało się odnaleźć. Polecamy tego niezwykłego psiaka, który na pewno dostarczy wielu niezapomnianych chwil, a nową rodzinę pokocha całą swoją jamniczą miłością.

numer: 79
numer chip: 9851010200057497
imię: Lord
wielkość: mala
rasa: mix jamnika
data przyjęcia: 2009-09-14
przebywa w boksie: pokój wolontariuszy

792-061-133 Agnieszka

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

ciapuś napisał(a):
Ja być może będę miała transport za zwrot kosztów

Jakie to byłyby koszty? jest mozliwosc wsparcie kosztów transportu z Jamniczej Skarpety ale na jedzonko trzeba bedzie zbierac.

Posted

jamniki do domów!mam nadzieje, ze nie zasiedzi sie na wieki u mnie-wolalabym, zeby to nie było dozywocie bo jest powod dla ,ktorego nie decyduje sie na psa na ds tylko na dt.Postaram sie zadbac o niego jak najlepiej ale pliss warunek pomoc w postaci karmy i ew. kosztów weta oraz ogłaszania az do bólu.

Posted

zuzka napisał(a):
Ale słodzik z tego jamnisia.

juz sie nie moge doczekać go bo faktycznie słodziak:) narazie mam puste posłanie w pokoju,miski w przedpokoju a brak psa i głupio to wyglada.

Posted

rytka napisał(a):
juz sie nie moge doczekać go bo faktycznie słodziak:)

ja też się już nie mogę doczekać, kiedy u Ciebie będzie następny tymczas :evil_lol:

Posted

rytka napisał(a):
juz sie nie moge doczekać go bo faktycznie słodziak:) narazie mam puste posłanie w pokoju,miski w przedpokoju a brak psa i głupio to wyglada.

Super, super, się rozkręcasz Ryciu. :-) Ciapuś, jeśli to nie papatkiole miałaś na myśli a propos transportu (a ów transport by nie wypalił) napisz może i do niego.

Posted

majqa napisał(a):
Super, super, się rozkręcasz Ryciu. :-)

zebym tylko nie poszalala za bardzo ;)do tej pory mialam same aniolki na dt i szybko szły do ds nawet kreyzol Tiger juz miesiac temu odszedł do ds .I sama powiedz mam siedziec jak kołek bez psa?

Posted

Transport zaklepany na środę-czwartek (Jak zawsze niezastąpiona Reno2001 dała się namówić :loveu::loveu::loveu:)

Bardzo prosimy choćby o maleńkie wpłaty na paliwo bo same nie podołamy opłacić całej trasy.
Chętnie weźmiemy jeszcze jakiegoś pasażera na trasie Łódź - Gniezno

Posted

rytka napisał(a):
zebym tylko nie poszalala za bardzo ;)do tej pory mialam same aniolki na dt i szybko szły do ds nawet kreyzol Tiger juz miesiac temu odszedł do ds .I sama powiedz mam siedziec jak kołek bez psa?

Ryciu , a szalej sobie dziewczyno :eviltong:
Bez tymczasów to tak w chałupie dziwnie jakoś ,nie ? ;)

ciapuś napisał(a):
Transport zaklepany na środę-czwartek (Jak zawsze niezastąpiona Reno2001 dała się namówić :loveu::loveu::loveu:)

Bardzo prosimy choćby o maleńkie wpłaty na paliwo bo same nie podołamy opłacić całej trasy.
Chętnie weźmiemy jeszcze jakiegoś pasażera na trasie Łódź - Gniezno

Super :loveu:
Szkoda ,że nie Łódź-Wawa ,bo szukam transportu dla kotki co jest u mnie na DT.
Jak byście słyszały ,że ktoś jedzie to bardzo proszę o PW.