Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 149
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Iza i Fidel']Agnes,trzymam kciuki za kicie !! Fajnie,za objelas ja opieka:) Zrobilam przelew na 15zl.Jak bede jeszcze miala jakas kase to jeszcze wysle.Strasznie drogie te plastry :(

Granuflex- takie, jakie się stosuje u ludzi przy głębokich oparzeniach czy odleżynach.

Dziekujemy kochanym Ciociom:buzi:
Dziś się rzuciliśmy na suche jedzonko, Duża mnie odciągała i odciągała, a to tak cuuuudnie pachnie:sabber:

Posted

Agnes trzymam kciuki naprawdę mocno, mocno, mocno. Koty mają wielka siłę życia. Jak ona się nie poddała, to będzie dobrze.
Koty to odrębna forma życia i inteligencji i nie poddają się medycznym formułom.

Posted

ja jutro z koleżanką wpłacimy 50zł na leczenie kici.
bedzie dobrze!
nie poddawajcie sie ,kotek ma silna wole zycia a przede wszystkim silny organizm, jeszcze dobre leczenie i musi sie udac!

Posted

Przed chwilą rozmawialam z Agnes.
Na razie nic nowego u Czekoladki - rutynowe zabiegi, masaże, nauka chodzenia. Czekoladka zmęczona upałem i tym garnkiem na łebku wiekszosć czasu przesypia. Czekamy do piątku- to kolejny termin operacji.

Jak skonczy zabiegi (ma jeszcze jednego kotka z usztywniona nózką i swojego kiciusia po zabiegu kastracji) to sie tu pojawi i napisze.

Posted

Sie meldujemy:lol:
Właśnie skończyliśmy zabiegi i trochę odżyliśmy po całodziennym upale. A nawet zdążyliśmy zrobić małą sesję zdjęciową dla kochanych Cioteczek:loveu:

Czeko ma dość garnka:

Czeko ma dość upału:

Czeko ma dość tej wścibskiej Queenie:

Tym razem 1:0 dla Czeko

No i kto tu rządzi?!

Jednak chodzenie sprawia czeko dużą trudność: łapka zupełnie bezwładna, Czeloladka się o nią często przewraca. Czasem zapomina się i chce wskoczyć na kanapę lub krzesło. Kończy sie to boleśnie.

Posted

Nowa powalająca wiadomość: ponoć Czekoladka leżała na tej drodze ok. 4 godziny, zanim ją ten chłopak zauważył I jej "opiekunowie" wiedzieli, że tam leży Dzika furia mnie ogarnia, jak sobie pomyslę, że gdyby jej natychmiast udzielono pomocy, to nie byłoby obumarłej wargi, nie byłoby martwej łapki
Sprawa się ewidentnie kwalifikuje do prpkuratury, ale....... obawiam się, ze nie będzie świadków- stosunki sąsiedzkie

Posted

Alez biednie wyglada w tym rynsztunku :(

Tym ludziom faktycznie przydalaby sie nauczka,ale wlasnie "stosunki sasiedzkie" :angryy:
Biedna Czekoladka....Jaka ona ma wole zycia !!
Trzymaj sie sliczna!!

Posted

Zła energia wraca, więc podejrzewam, że i dla "właścicieli" (tfu!) Czekoladki też ktoś kiedyś nie będzie miał czasu i zostawi ich na pastwę zimna lub upału, bólu i rozpaczy.

Posted

agnes_czy napisał(a):
Łoj:oops: :oops: :oops:
Dziś mielismy nieładne rozwolnienie:oops:
A Czekoladka nie bardzo zna się na qwetce. Było ciut nieprzyjemnie. Ale chyba już przeszło.

Mam nadzieje,ze juz po.Moglo to byc po lekach? Nie zajarzyla od drugiego kota gdzie sie robi qpe?

Posted

Iza i Fidel napisał(a):
Mam nadzieje,ze juz po.Moglo to byc po lekach? Nie zajarzyla od drugiego kota gdzie sie robi qpe?

No! Chyba już zajarzyła :lol: Sytuacja pod kontrolą.
Tylko coś malutka słaba, nie ma ochoty chodzić i ćwiczyć łapki, zaszywa się w spokojnym kąciku i śpi.

Posted

agnes_czy napisał(a):
Łoj:oops: :oops: :oops:
Dziś mielismy nieładne rozwolnienie:oops:
A Czekoladka nie bardzo zna się na qwetce. Było ciut nieprzyjemnie. Ale chyba już przeszło.

Ałć! To przeżyłaś lekki koszmar! Współczuję, bo wiem, jak to jest. Jak czasami wejdę do łazienki tuż po "poważnej" wizycie Kapucyny w kuwecie, padam trupem w progu!