sleepingbyday Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Aga, ile on wazy? a ile powinien? szukam jasnego, kudłatego p=bądx półkudłatego, kilkulatka, spokojnego, dla babci 9ale sikac musi umiec na dworzu i dzieci znosić) Quote
ostatniaszansa Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 SBD, Prosiaczek to tak na oko, porownujac do Quennie 22-25kg wazy. Powinien jakies 15 (to moje "fachowe" zdanie). Jest spokojny, opanowany, raczej nie da sobie wejsc na glowe, jak ma dosyc miziania to sobie idzie, bardzo inteligentny. Jest z grupy psow Agaty, one nie siusiaja w pomieszczeniach. Sliczny jest ;) /Agnieszka Quote
ostatniaszansa Posted March 5, 2011 Author Posted March 5, 2011 Prosiaczek ma mine pt "Skoro mnie nie chcecie, to sie goncie" :) Reklamowalam go wczoraj namietnie Susi z Niemiec, ktora nas odwiedzila, zabierajac przy okazji trzy psy dla Brigitte ze Szwajcarii i 3 psy dla Gitty w Rokitnie. Psiaki dojechaly ladnie do Rokitna, jutro ruszaja w dalsza droge.../Agnieszka Quote
mgie Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Reklamujcie jak najbardziej. Tutaj zero zainteresowania Prosiaczkiem. :shake: Może macie zdjęcia psów, które wyjechały? Quote
ostatniaszansa Posted March 5, 2011 Author Posted March 5, 2011 Oczywiście, że mamy ; Żabka, Rudka-Pepsi, Hekcia, Łatek, Baryła ( zdenerwowana i obrażona ) , Śnieżynka ( ta była najmniej zachwycona pokazywała żąbki ) . Z czterech różnych grup. Zdjęcia Mgie prześle Aga, teraz kuje do egzaminu na jutro. więc pewnie wieczorem w niedzielę. Wszystkie j już szczęśliwie dojechały do Rokitna a jutro 3 -jka ; Żabka, Rudka-Pepsi i Łatek ruszają w dalszą drogę do Szwajcarii. Ewa Quote
ostatniaszansa Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 Ha, egzamin poszedl na PIEC...majac na uwadze, ze byla to cholerna logika po angielsku, (ktorej nie rozumiem ni w zab i nie mialam za bardzo kiedy sie uczyc, oprowadzajac Susi po zakatkach schroniska), jestem zachwycona :) Prosiecie nasze reklamuje sie intensywnie, mocno go wciskalam rowniez Susi (ma 8 psow, z tego 3 od nas), ale ma juz upatrzone dwa nasze psy, z tego jeden zdecydowanie biedny i powinien wyjechac, wiec nie bede robic konkurencji Prosiaczkiem... /Agnieszka Quote
ostatniaszansa Posted June 13, 2011 Author Posted June 13, 2011 TADAM!!! Wszem i wobec pragne oglosic, ze Prosiaczek od niedzieli grzeje tyleczek w domku w Niemczech!!! Zdjecia przesle do Mgie z ogromnym wyszczerzem, aby tu wkleila, Prosiatko oczywiscie wzbudzilo entuzjazm jesli chodzi o swoja wage...trzy dziewczyny musialy go wkladac do samochodu we Frankfurcie :):):) Troche nam to zajelo, ale dzieki pomocy ogromu osob, Prosiaczek ma nowy dom!!!!!!!! Strasznie sie ciesze, to byl jeden z moich ulubiencow :) No i mamy zaproszenie do odwiedzin naszego Malucha :)/Agnieszka Quote
ostatniaszansa Posted June 13, 2011 Author Posted June 13, 2011 zapomnialam, ze w pracy dzialaja mi rozne programy, ktore nie odpalaja w domu: PROSIACZEK Nasze slicznosci :):):) /Agnieszka Quote
jola_li Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Cudny, przemiły i nareszcie "dojechany" :-)!!! Quote
ostatniaszansa Posted June 13, 2011 Author Posted June 13, 2011 Matko ile to zajelo... Ale pierwsze zdjecie mnie rozczulilo - nawet do michy nie chcialo sie leniwcowi wstac! No i wicherek na czolku na ostatniej fotce - moj kochany Prosiaczek :):):) /Agnieszka Quote
sleepingbyday Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 a ciaputka? też szukała domu "latami". czekam na foty odchudzonego prosięcia ;-) Quote
mgie Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 http://img193.imageshack.us/img193/3/7360802ppp.jpg haha jakbym swoje widziała. Quote
ostatniaszansa Posted June 13, 2011 Author Posted June 13, 2011 Kurcze, moja Quennie zarlokiem byla nieziemskim, ale nigdy nie jadla lezac... co juz przegiecie! /Agnieszka Quote
ostatniaszansa Posted June 13, 2011 Author Posted June 13, 2011 :):):) odchudzony Prosiaczek to juz nie bedzie to samo.... /Agnieszka Quote
mgie Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 [quote name='sleepingbyday']nie to samo, ale lepiej! Jeszcze lepiej, bo Prosiaczek był u fryzjera. Było tak : Quote
jola_li Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Cudne Prosię :-)!!! Ten negliż na upały bardzo wskazany! A jakie cudne kropeczki się ujawniły ;-). Quote
ostatniaszansa Posted June 28, 2011 Author Posted June 28, 2011 i troche schudl... Prosiaczek nie mial gigantycznego futra, widac ze na diecie. Pieknie mu uszka wymodelowali :):):) /Agnieszka Quote
Recommended Posts