ostatniaszansa Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Czesc, Nazywam sie Prosiaczek. Mam 5 lat. Do schroniska w Boguszycach trafilem 3 lata temu, zapakowany w plastikowy worek, podduszony i przerazony. Dwa miesiace lezalem w kacie na tym worku, balem sie do kogokolwiek podejsc, wszedzie bylo glosno, mnostwo psow... strasznie... Zdziwiony wyraz pyszczka zostal mi do dzisiaj. Ostatnio zainteresowala sie mna pani ze Szwajcarii odwiedzajaca schronisko, niestety nie mam duzej czesci ogonka, dlatego nie mogla zabrac mnie do siebie. A ja tak chetnie bym pojechal! Jestem spokojnym pieskiem, troszeczke puszystym, ale nad tym drobiazgiem moge popracowac. Mam rozowy nosek :), w schronisku zostalem wykastrowany. Nie zaczepiam innych psow, zyje z nimi w zgodzie. Bardzo chcialbym znalezc domek. Taki wlasny. W ktorym nikt nie zapakuje mnie w plastikowy worek i nie wyrzuci jak niepotrzebna rzecz ... :( PROSIACZEK http://img46.imageshack.us/img46/7572/prosiaczek1.jpg Quote
auraa Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 A dlaczego brak kawałka ogonka przeszkadzał w adopcji?:crazyeye: Quote
ostatniaszansa Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 do Swajcarii nie mozna przywozic psow, ktore nie maja ogonka :( takie przepisy :( a to naprawde nie jest prosiaczkowa wina /Agnieszka Quote
mgie Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Ehh ....że też ogon, a właściwie jego brak może stać na przeszkodzie do nowego domu :-( Prosiaczek do najchudszych nie należy z tego co widzę Quote
ostatniaszansa Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 Prosiaczek jest "dobrze odzywiony" i ma "mocne podstawy" :):):)/Agnieszka Quote
mgie Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Imię ma dobrane, nie powiem :evil_lol: Quote
ostatniaszansa Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 Prosiaczek mowi "dzien dobry" i przypomina sie z rana... /Agnieszka Quote
ostatniaszansa Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 a taki sliczny i grzeczny :(:(:( /Agnieszka Quote
mgie Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Tylko auraa odwiedza Prosiaczka ? co jest .... Quote
ostatniaszansa Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 no wlasnie CO JEST??? Takie cudo tu wkleilam i gucio??? /Agnieszka Quote
auraa Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 dobry wieczór prosiaczku! On wygląda tak ciepło! Quote
ostatniaszansa Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 bo on jest taki cieplutki i papusny, zawsze jak go widze, mam ochote go mocno wysciskac:):):) /Agnieszka Quote
ostatniaszansa Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 nie ma, bo nie wiem za bardzo gdzie :( dopiero sie nauczylam jak sie wstawia zdjecia na Dogo i Prosiaczek to moj drugi watek... kazda pomoc, podpowiedz mile widziana :) / przeciez takie slicznosci nie moze siedziec w schronisku! Agnieszka Quote
auraa Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Wykup pakiet ogłoszeń na bazarku. Moje podnoszenie nic nie pomoże:shake: Ja też nie jestem ogłoszeniowa. Proszę o pomoc inne ciotki. Zmień tytuł na bardziej dramatyczny i poproś w nim o pomoc w ogłoszeniach. Quote
sleepingbyday Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 to już dawno nie jest prosiak, tylko bekon :diabloti: Quote
ostatniaszansa Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 SBD czekaj, powiem Prosiaczkowi jak sie z niego nabijasz! :) A tak w ogole, to go nie wymiziam w ten weekend, bo nie moge jechac, chliiiiiiip :( /Agnieszka Quote
auraa Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 dzień dobry prosiaczku. Nikt cię nie odwiedza. Quote
ostatniaszansa Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 Prosiaczek jest na facebooku :):):) /Agnieszka Quote
sleepingbyday Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 a jutro post: prosiaczek jest w stumilowym lesie :-) Quote
Genowefa666 Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 piękny jest bardzo bym chciała zabrać wszystkie niechciane psiaki ale mam 28m tak mi przykro Quote
Recommended Posts