Caragh Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='Ingrid44']Rufusek w gore :)[/QUOTE] Na samiusienka :thumbs: Quote
rotek_ Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 widzę zagorzały fanclub rufuska chłopak ma się dobrze, ostatnio udało mi się go odchudzić bo wstyd się przyznać, ale go spaśliśmy:D był telefon w sprawie ramsia, ale nic powaznego...chyba nawet tej osobie byśmy nie wydali psa Quote
Caragh Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Moze ten telefon zapoczatkuje takie calkiem powazne oferty :thumbs: Jejku, ale bym skakala z radosci, jakby znalazl swoj domek i swojego ludzia... Fanclub jak najbardziej :razz: Dobranoc Rufusiu :loveu: Quote
Ingrid44 Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 No jasne ze Rufus ma fanclub:loveu::lol::loveu::lol: Quote
Caragh Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Dobranoc Rufusku :loveu: Spij dobrze Skarbie :loveu: Quote
Caragh Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Nowy Dzien, nowa szansa :thumbs: Moze dzis Cie ktos wypatrzy kochanie :thumbs: Tymczasem milego dzionka Ci zycze, Rufusiu :loveu: Quote
Caragh Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 [quote name='Ingrid44']Ciekawe co tam slychac u Rufcia ?[/QUOTE] O wlasnie. Mam nadzieje, ze wszystko dobrze :thumbs: Quote
Caragh Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Czesc Rufusiu :loveu: Ciotka z nadzieja zaglada, ze jakis telefon dla Ciebie byl... Quote
rotek_ Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 a no dobre wieści. Rufus dzięki ogłoszeniu w Internecie znalazł domek za Bolesławcem. Domek fajny, mieli podobnego psa i jak tylko zobaczyli Rufusa decyzja od razu zapadła. Domek fajny, ale Rufus musi dostosować się do niego. Na terenie ogrodu właściciele Rufusa prowadzą własną działalność gospodarczą. Więc z psem cały czas ktoś będzie. Brama cały czas się otwera, wjeżdzają klienci, wchodzą pracownicy. Jedyny warunek jest taki, żeby Rufus nie uciekał. Zobaczymy jak potoczy się sytuacja, ale wiem, że to ogromna szansa dla Rufusa. Zimy nie przetrwałby w schronisku Quote
fiorsteinbock Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 To super dobre wiesci!!!! I jemu sie udalo, to najwazniejsze :) Quote
Caragh Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 [quote name='rotek_']a no dobre wieści. Rufus dzięki ogłoszeniu w Internecie znalazł domek za Bolesławcem. Domek fajny, mieli podobnego psa i jak tylko zobaczyli Rufusa decyzja od razu zapadła. Domek fajny, ale Rufus musi dostosować się do niego. Na terenie ogrodu właściciele Rufusa prowadzą własną działalność gospodarczą. Więc z psem cały czas ktoś będzie. Brama cały czas się otwera, wjeżdzają klienci, wchodzą pracownicy. Jedyny warunek jest taki, żeby Rufus nie uciekał. Zobaczymy jak potoczy się sytuacja, ale wiem, że to ogromna szansa dla Rufusa. Zimy nie przetrwałby w schronisku Jezu, trzymajcie mnie, bo zemdleje :mdleje: Rufusku, czyzby pojawila sie dla Ciebie szansa? Prosze, nie uciekaj, spelnij ten warunek i smigaj do lepszego zycia :thumbs: [size="1"]Rotku, a wiesz z ktorego konkretnie ogloszenia? Tak dla mojego rozeznania tylko, skad odzew dobry :) Quote
rotek_ Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 nie zapytałam. Pan mówił tylko o tym jak zobaczył zdjęcia Rufusa w Internecie. Byłam tak zaaferowana adopcją, że zapomniałam spytać Quote
Caragh Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 [quote name='rotek_']nie zapytałam. Pan mówił tylko o tym jak zobaczył zdjęcia Rufusa w Internecie. Byłam tak zaaferowana adopcją, że zapomniałam spytać[/QUOTE] Nie ma sprawy :thumbs: Specjalnie pytac przeciez nie musisz :) Az tak wazne, to to nie jest Rufusku, mocne kciuki za Ciebie trzymam :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
zdrojka Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 No właśnie, jak tam senior w nowym domku? Quote
Recommended Posts