Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

widzę zagorzały fanclub rufuska
chłopak ma się dobrze, ostatnio udało mi się go odchudzić bo wstyd się przyznać, ale go spaśliśmy:D
był telefon w sprawie ramsia, ale nic powaznego...chyba nawet tej osobie byśmy nie wydali psa

Posted

Moze ten telefon zapoczatkuje takie calkiem powazne oferty :thumbs: Jejku, ale bym skakala z radosci, jakby znalazl swoj domek i swojego ludzia...
Fanclub jak najbardziej :razz:

Dobranoc Rufusiu :loveu:

Posted

a no dobre wieści. Rufus dzięki ogłoszeniu w Internecie znalazł domek za Bolesławcem. Domek fajny, mieli podobnego psa i jak tylko zobaczyli Rufusa decyzja od razu zapadła.
Domek fajny, ale Rufus musi dostosować się do niego. Na terenie ogrodu właściciele Rufusa prowadzą własną działalność gospodarczą. Więc z psem cały czas ktoś będzie. Brama cały czas się otwera, wjeżdzają klienci, wchodzą pracownicy. Jedyny warunek jest taki, żeby Rufus nie uciekał.
Zobaczymy jak potoczy się sytuacja, ale wiem, że to ogromna szansa dla Rufusa. Zimy nie przetrwałby w schronisku

Posted

[quote name='rotek_']a no dobre wieści. Rufus dzięki ogłoszeniu w Internecie znalazł domek za Bolesławcem. Domek fajny, mieli podobnego psa i jak tylko zobaczyli Rufusa decyzja od razu zapadła.
Domek fajny, ale Rufus musi dostosować się do niego. Na terenie ogrodu właściciele Rufusa prowadzą własną działalność gospodarczą. Więc z psem cały czas ktoś będzie. Brama cały czas się otwera, wjeżdzają klienci, wchodzą pracownicy. Jedyny warunek jest taki, żeby Rufus nie uciekał.
Zobaczymy jak potoczy się sytuacja, ale wiem, że to ogromna szansa dla Rufusa. Zimy nie przetrwałby w schronisku

Jezu, trzymajcie mnie, bo zemdleje :mdleje: Rufusku, czyzby pojawila sie dla Ciebie szansa? Prosze, nie uciekaj, spelnij ten warunek i smigaj do lepszego zycia :thumbs:

[size="1"]Rotku, a wiesz z ktorego konkretnie ogloszenia? Tak dla mojego rozeznania tylko, skad odzew dobry :)

Posted

[quote name='rotek_']nie zapytałam. Pan mówił tylko o tym jak zobaczył zdjęcia Rufusa w Internecie. Byłam tak zaaferowana adopcją, że zapomniałam spytać[/QUOTE]
Nie ma sprawy :thumbs: Specjalnie pytac przeciez nie musisz :) Az tak wazne, to to nie jest

Rufusku, mocne kciuki za Ciebie trzymam :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: