rotek_ Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Rufus-Ma za sobą 10 lat, które spędził żyjąc na przekór wszelkim przeciwnościom, jakie zgotował mu los. Czekał na cud więc cud nadszedł choć boleśnie okrężną drogą. RUFUS, o którym tu mowa, trafił do miejsca w które nie powinien trafić żaden pies. Schronisko okazało się ostoją spokoju dla zmęczonego życiem psa. Liczne blizny na pysku świadczą jedynie o długiej tułaczce po lesie, gdyż tam został znaleziony. O takich jak on mówi się "pies, którego nie ma", z jego obecnością bowiem nie wiążą się żadne problemy.RUFUS pragnie tylko bliskości człowieka, ciepła jego głosu i delikatności pieszczoty. To tak niewiele. Pragniemy wierzyć, że ten czarujący psiak nie będzie musiał czekać "na wieczne nigdy"! Można go miziać, tarmosić, wywracać, a on cały czas jest zadowolony. Jednak i my i on zdajemy sobie sprawę że adopcję starszych onków to wielka rzadkość w schronisku. Zbliża się zima, a to najgorszy czas dla starych kości Niuńka.Błagam o pomoc w znalezieniu Domu. Quote
rotek_ Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 moje ulubione zdjęcie...proszę o pomoc w ogłoszeniach Quote
Paula03 Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Melduję się na wątku, na razie nie mogę pomóc, ale będę zaglądać ;) Quote
rotek_ Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 dzięki, zwabię tutaj jeszcze ogonka, Rufus jest jej ulubieńcem nr 1. psiak przed zimą szuka pilnie domu, jego stare kości nie wytrzymają spadku temperatury Quote
Ingrid44 Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Jestem, trzeba chyba zbierac deklaracje i szukac DT . Najlepiej takie jak u Kikou - tylko dla staruszkow. Quote
fiorsteinbock Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Zapisuje sie :) Ogonku - nie drecz zwierzat! Quote
rotek_ Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 za każdym razem jak ktoś wchodzi na halę, Do boksu wbiega zadowolony Rufus i to zawsze trzyma w pysku wielką zieloną piłkę....wygląda przekomicznie, niestety 9 lat to wyrok...a ta zima może mu tylko pogorszyć stan zdrowia, to duży onek i na starość mogą się odezwać problemy stawowe..myślę że jeśli nie uda nam się znaleźć DS będziemy szukać DT i to koniecznie...wstawię link do ogłoszenia będzie można go powielać...tylko odświeżę allegro Quote
rotek_ Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 http://allegro.pl/show_item.php?item=1260755722 allegro rufcia Quote
Ingrid44 Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Piekne allegro . Trzymam kciuki zeby ktos go zauwazyl i sie w nim zakochal. Quote
Caragh Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Jejku, jak ja kocham ONki :loveu: To zdjecie z tymi uszami - zabojcze :loveu: Rotku, podeslij mi tekst + zdjecia + dane kontaktowe na maila caragh85@yahoo.de, zrobie mu pakiecik ogloszen (ok 65 wyjdzie) Quote
fiorsteinbock Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Super! Ja tam wierze, ze i jemu ktos odda serce :) Quote
zdrojka Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Graszka, jesteś wielka! A Rufusek prześliczny, oby stał się cud! Quote
graszka_gn Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Banerek (250x100px) [quote name='kod banerka'][noparse][/noparse] (162x100) [noparse][/noparse] [SIZE="1"]Uwaga! Poprzedni post z tej stronymusiałam usunąć, ponieważ nie mogłam edytować, a chciałam tam dopisać mniejszy baner. Przeglądarka sygnalizuje "Błąd na stronie". Quote
fiorsteinbock Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Pikne bannerki, czestujcie sie cioteczki! Quote
Ingrid44 Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 [quote name='Caragh']Jejku, jak ja kocham ONki :loveu: To zdjecie z tymi uszami - zabojcze :loveu: Rotku, podeslij mi tekst + zdjecia + dane kontaktowe na maila caragh85@yahoo.de, zrobie mu pakiecik ogloszen (ok 65 wyjdzie)Wiem ze rotek jest bardzo zajeta wiec osmielam sie podpowiedziec ze mozna sciagnac tekst i zdjecia Rufcia z allegro - strona 1 ,post nr.8 :) :) :) Quote
Caragh Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Ingrid44 napisał(a):Wiem ze rotek jest bardzo zajeta wiec osmielam sie podpowiedziec ze mozna sciagnac tekst i zdjecia Rufcia z allegro - strona 1 ,post nr.8 :) :) :) A jam slepa, nie widzialam tego linka. Dziekuje, skorzystam :) No to zabieram sie za oglaszanie :thumbs: Quote
Ingrid44 Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Caragh napisał(a):A jam slepa, nie widzialam tego linka. Dziekuje, skorzystam :) No to zabieram sie za oglaszanie :thumbs: Prosze bardzo i Pieknie Dziekujemy za ogloszenia :) :) :) Quote
Caragh Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Ufff, skonczylam :) Wyszlo rowniuskie 70 ogloszen :) Oby przyniosly Rufuskowi domek :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
Ingrid44 Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Caragh napisał(a):Ufff, skonczylam :) Wyszlo rowniuskie 70 ogloszen :) Oby przyniosly Rufuskowi domek :thumbs: :thumbs: :thumbs: Trzymam mocno kciuki :) Quote
Caragh Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Ojjj Rufusku, a do Ciebie nikt nie zaglada? Hop do gory :) Quote
rotek_ Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 ogłoszeń jest spoooro! zaraz wkleję linki....Caragh jeszcze raz ogromnie dziękuję. Może i rufusa wyciągnę na kolejną sesję zdjęciową Quote
Recommended Posts