Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rufus-Ma za sobą 10 lat, które spędził żyjąc na przekór wszelkim przeciwnościom, jakie zgotował mu los. Czekał na cud więc cud nadszedł choć boleśnie okrężną drogą. RUFUS, o którym tu mowa, trafił do miejsca w które nie powinien trafić żaden pies. Schronisko okazało się ostoją spokoju dla zmęczonego życiem psa. Liczne blizny na pysku świadczą jedynie o długiej tułaczce po lesie, gdyż tam został znaleziony.

O takich jak on mówi się "pies, którego nie ma", z jego obecnością bowiem nie wiążą się żadne problemy.RUFUS pragnie tylko bliskości człowieka, ciepła jego głosu i delikatności pieszczoty. To tak niewiele. Pragniemy wierzyć, że ten czarujący psiak nie będzie musiał czekać "na wieczne nigdy"!

Można go miziać, tarmosić, wywracać, a on cały czas jest zadowolony. Jednak i my i on zdajemy sobie sprawę że adopcję starszych onków to wielka rzadkość w schronisku. Zbliża się zima, a to najgorszy czas dla starych kości Niuńka.Błagam o pomoc w znalezieniu Domu.

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzięki, zwabię tutaj jeszcze ogonka, Rufus jest jej ulubieńcem nr 1.
psiak przed zimą szuka pilnie domu, jego stare kości nie wytrzymają spadku temperatury

Posted

za każdym razem jak ktoś wchodzi na halę, Do boksu wbiega zadowolony Rufus i to zawsze trzyma w pysku wielką zieloną piłkę....wygląda przekomicznie, niestety 9 lat to wyrok...a ta zima może mu tylko pogorszyć stan zdrowia, to duży onek i na starość mogą się odezwać problemy stawowe..myślę że jeśli nie uda nam się znaleźć DS będziemy szukać DT i to koniecznie...wstawię link do ogłoszenia będzie można go powielać...tylko odświeżę allegro

Posted

Banerek
(250x100px)
[quote name='kod banerka'][noparse][/noparse]

(162x100)

[noparse][/noparse]

[SIZE="1"]Uwaga! Poprzedni post z tej stronymusiałam usunąć, ponieważ nie mogłam edytować, a chciałam tam dopisać mniejszy baner. Przeglądarka sygnalizuje "Błąd na stronie".

Posted

[quote name='Caragh']Jejku, jak ja kocham ONki :loveu: To zdjecie z tymi uszami - zabojcze :loveu:

Rotku, podeslij mi tekst + zdjecia + dane kontaktowe na maila caragh85@yahoo.de, zrobie mu pakiecik ogloszen (ok 65 wyjdzie)Wiem ze rotek jest bardzo zajeta wiec osmielam sie podpowiedziec ze mozna sciagnac tekst i zdjecia Rufcia z allegro - strona 1 ,post nr.8 :) :) :)

Posted

Ingrid44 napisał(a):
Wiem ze rotek jest bardzo zajeta wiec osmielam sie podpowiedziec ze mozna sciagnac tekst i zdjecia Rufcia z allegro - strona 1 ,post nr.8 :) :) :)

A jam slepa, nie widzialam tego linka. Dziekuje, skorzystam :) No to zabieram sie za oglaszanie :thumbs:

Posted

Caragh napisał(a):
A jam slepa, nie widzialam tego linka. Dziekuje, skorzystam :) No to zabieram sie za oglaszanie :thumbs:

Prosze bardzo i Pieknie Dziekujemy za ogloszenia :) :) :)

Posted

ogłoszeń jest spoooro! zaraz wkleję linki....Caragh jeszcze raz ogromnie dziękuję.
Może i rufusa wyciągnę na kolejną sesję zdjęciową