paulinken Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Isadora7 napisał(a):Ja dodaję do swojego profilu i juz parokrotnie przyznam miało to dobry skutek. Tylko jak znaleźć Twój profil?:roll: Quote
Lulka Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 zdjecia z dzisiejszych odwiedzin ;-) sunia juz smiga jak ta lala, ranki ładnie sie goją:) Quote
Lulka Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 byli dzis panstwo z marek ze swoja jamniczką, nasza sunia zignorowala te drugą, czyli nie jest zle tak wiec ludki maja sie zastanowic czy chca nasza sunie i dac znac ;-) Quote
tanitka Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 nad czy się tu zastanawiać, ona taki słodziaczek, że tylko brać! :) Quote
Lulka Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 panstwo maja swoja suke niewysterylizowana i padl tekst ze boja sie ze stanie sie krzywda. oczywiscie warunkiem adopcji niuni jest sterylka, umowa itd. wiec maja sie zastanowic i dac znac ;-) Quote
paulinken Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Lulka napisał(a):panstwo maja swoja suke niewysterylizowana i padl tekst ze boja sie ze stanie sie krzywda. oczywiscie warunkiem adopcji niuni jest sterylka, umowa itd. wiec maja sie zastanowic i dac znac ;-) Niech wysterylizują swoją suczkę też :diabloti: Quote
malagos Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Po takią sliczną i miłą suczkę powinna sie kolejka ustawic...... ;) Quote
Lulka Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 wszystko ustalone, przemyslane i jamnisia jedzie do domku w piatek ;-) mam nadzieje, ze bedzie ok z rezydentką na jej terenie Quote
Kava Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 odnosnie sterylizacji: mojej starenkiej jamnisi podaje antykoncepcje. Jedna tabletka albo zastrzyk na trzy miesiace, potem nastepna ktorej czas dzialania automatycznie sie przedluza itd. Quote
Lulka Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 niestety jest to bardzo niezdrowe i nie chroni przed ropomaciczem i nowotworami, a sterylka przeprowadzona jak najwczesniej eliminuje ropomacicze i obniza ryzyko wystapienia nowotworow ;-) Quote
Recommended Posts