Scheila Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Panna Lola jest już po sterylizacji. Quote
muka1 Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Myślę ,że dobrze ,już odzyskała apetyt i wykłada się kołami do góry!Ja dawno nie spotkałam tak wdzięcznego,przemiłego psa !Naprawdę !Po dumnych ,wyniosłych chowkach to jakiś ewenement ! Quote
martynka1978 Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 mocne ściskania dla Lolki i chowków Quote
Laleczkachucky Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Śliczna suczka ze wspaniałym charakterem, po sterylizacji prosi o domek. Quote
muka1 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Nowy dzień ,nowe nadzieje na wspaniały domek....Może być malutki tak jak Lola ,ale musi być kochający....!!!! Quote
Pysioo Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Były jakieś telefony w sprawie suni? Quote
muka1 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Nie ani jednego....Tak trudno dzisiaj o dom... Quote
muka1 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Już nikt do Loli nie zajrzy ?,nie podbije ?Lola wczoraj póżno wieczorem wyszła na spacerek....z kotem,który jest karmiony pod moim domem.Najpierw położyła mu łapę na łopatki i uznała chyba ,że jest zdominowany.Wszystko odbyło się bezgłośnie ,bez rozlewu krwi.Po wszystkim kot szedł z Lolą łapa w łapę na niewielki spacerek.... Apetycik dopisuje,spalam dzisiaj z Lolą na materacu na podłodze żeby nie wskakiwała na łóżko i dzisiaj to samo. Quote
Scheila Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Zrobilam jej kilka ogłoszeń w necie. Ona jest naprawdę śliczna i ma fajne usposobienie. myślę, że ma spore szanse na domek. Quote
Pysioo Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Czy coś ruszyło w sprawie Lolki? Warto rozwiesić ogłoszenia w gabinetach u wetów, że poszukuje domku i zaszczepić ją na wściekliznę (by mogła jeździć środkami komunikacji). W razie gdyby znalazł się domek, to lepiej by była zaszczepiona. A może mogłaby zaprezentować się podczas tej akcji? http://elpis.org.pl/ Quote
martynka1978 Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 ja już za tobą podnoszę trzymam łapki za domek Quote
Laleczkachucky Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Aż niemożliwe, taka fajna suczka (same zalety) i jeszcze nikt jej nie zechciał? Quote
Scheila Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Cierpliwości, ona na pewno znajdzie swojego człowieka Quote
mshume Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Muka, na dogo to nie liczy się pisanie i och i achy nad psem. Napisz w tytule prośbę o ogłoszenia. Zrób małej Allegro, gumtree, cafeanimal. W tytle napisz Lola- mini sunia do adopcji. Inaczej nikt Ci domu dla niej nie znajdzie. U mnie było już w tym roku 10 malutkich suń na Dt, więc radzę Ci z własnego doświadczenia.Część z nich nawet nie miała zakładanych wątków, bo to mało daje. Nie wrzuciłaś też małej na Mikropsy według szablonu - jak Ci pisały tam dziewczyny, więc Loli nie ma na liscie do adopcji :( Napisz tez tam z prosbą o pomc w ogłaszaniu małej. Quote
Pysioo Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Wybieracie się na tą akcję http://elpis.org.pl/ czy nie? Z tego co wiem, sunię trzeba wcześniej zgłosić (zapytać czy można ją przyprowadzić). Quote
muka1 Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 . Niestety ja jestem osobą mało "biegłą " w obsłudze komputera .Schella zrobiła suczce allegro i ogłoszenia.Ponad to nic więcej nie potrafię . Na akcje z fundacją Elpis suni e nie wystawiam ,bo jest świeżo po sterylce,ma jeszcze szwy ,bierze antybiotyk.Nawet w lecznicy odradzono mi tą okazję.Szczepienia dopiero gdy jedno się zagoi. Quote
mshume Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 To poproszę o ogłoszenia dla niej na wątku mikrusów. Allegro 'liczy sie' tylko wyróznione,podświetlone na 7 dni (nie 14!) koszt ok.20 zł, ale w przypadku małych psiaków jest prawie zawsze skuteczne... Quote
Demir Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 :placz:Już od wczorajszego poranka nikt nie zaglądał Quote
Pysioo Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Co u Lolki? Dzwonił ktoś w sprawie adopcji? Quote
Scheila Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Podnoszę maleństwo do góry. Jeszcze nikt nie dzwonił.... Quote
Recommended Posts