Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Myślę ,że dobrze ,już odzyskała apetyt i wykłada się kołami do góry!Ja dawno nie spotkałam tak wdzięcznego,przemiłego psa !Naprawdę !Po dumnych ,wyniosłych chowkach to jakiś ewenement !

Posted

Już nikt do Loli nie zajrzy ?,nie podbije ?Lola wczoraj póżno wieczorem wyszła na spacerek....z kotem,który jest karmiony pod moim domem.Najpierw położyła mu łapę na łopatki i uznała chyba ,że jest zdominowany.Wszystko odbyło się bezgłośnie ,bez rozlewu krwi.Po wszystkim kot szedł z Lolą łapa w łapę na niewielki spacerek.... Apetycik dopisuje,spalam dzisiaj z Lolą na materacu na podłodze żeby nie wskakiwała na łóżko i dzisiaj to samo.

Posted

Czy coś ruszyło w sprawie Lolki?
Warto rozwiesić ogłoszenia w gabinetach u wetów, że poszukuje domku i zaszczepić ją na wściekliznę (by mogła jeździć środkami komunikacji). W razie gdyby znalazł się domek, to lepiej by była zaszczepiona.

A może mogłaby zaprezentować się podczas tej akcji?
http://elpis.org.pl/

Posted

Muka, na dogo to nie liczy się pisanie i och i achy nad psem. Napisz w tytule prośbę o ogłoszenia. Zrób małej Allegro, gumtree, cafeanimal. W tytle napisz Lola- mini sunia do adopcji. Inaczej nikt Ci domu dla niej nie znajdzie. U mnie było już w tym roku 10 malutkich suń na Dt, więc radzę Ci z własnego doświadczenia.Część z nich nawet nie miała zakładanych wątków, bo to mało daje. Nie wrzuciłaś też małej na Mikropsy według szablonu - jak Ci pisały tam dziewczyny, więc Loli nie ma na liscie do adopcji :( Napisz tez tam z prosbą o pomc w ogłaszaniu małej.

Posted

. Niestety ja jestem osobą mało "biegłą " w obsłudze komputera .Schella zrobiła suczce allegro i ogłoszenia.Ponad to nic więcej nie potrafię . Na akcje z fundacją Elpis suni e nie wystawiam ,bo jest świeżo po sterylce,ma jeszcze szwy ,bierze antybiotyk.Nawet w lecznicy odradzono mi tą okazję.Szczepienia dopiero gdy jedno się zagoi.

Posted

To poproszę o ogłoszenia dla niej na wątku mikrusów. Allegro 'liczy sie' tylko wyróznione,podświetlone na 7 dni (nie 14!) koszt ok.20 zł, ale w przypadku małych psiaków jest prawie zawsze skuteczne...