ANETTTA Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 gdyby ktos dzwonił w sprawie adopcji podsyłajcie temat boksery w potrzebie tam tez ich mase czeka na dom ' a szkoda tracić ogłoszeń ktore juz poszły w świat i mam nadziej ze ktos jednak zadzwoni !!! Quote
Agnezia Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Suczka już jest w nowym domku? Nic się nie zmieniło? Quote
Soema Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='Agnezia']Suczka już jest w nowym domku? Nic się nie zmieniło?[/QUOTE] Jeszcze nie jest, dogrywa się transport. Quote
Soema Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Miałam przyjemność spędzić noc z Tekilą.:loveu: Genialna, cudowna, bardzo grzeczna sunia :) Przyszła do domu ze mną bez problemu, oczywiście wytarmosiła się z moim tatą i baaaardzo się grubasek zmęczył :grins: Grzecznie dojechała do Warszawy, odebrał ją mój kolega, któremu baaardzo dziękuję! Chyba już nawet Dziewczyny po nią przyjechały i odebrały od niego. Myślę, że wszyscy będą zadowoleni. Tytuł można zmienić ;) Quote
Basia1968 Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 dzwoniła Ania - Tekila to cudowny psiak i jej adopcja to strzał w 10-tkę!!\Dziekuję dziewczyny za pomoc, w ogóle wszystkim dziekuję. Quote
Soema Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Widać, że domek i sunia byli dla siebie :) Quote
Kapsel Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Cudna wiadomość dziewczyny. Dobrze że wszystko tak się skończyło i boksia znalazła swoje miejsce :smile::smile::smile: Bardzo się cieszę :multi::multi::multi: Quote
AniaRe Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Dziewczynka na razie jest u nas-na obserwacji...:) no i jej przyszła Pani zajmowała sie dziś wnukami wiec nie miala jak sie zajac Teqilka. Ale faktycznie sunia urocza, idealna :)) Grzeczna, miła, cieszy sie do ludzi, dzieci, olewa koty, do psów grzeczna, dostała miesjce do spania, poszla spac. Nie kradnie, nie żebrze. Jednyna mala skaza na diamencie: otwiera drzwi z klamek :D. Oby tak dalej... Bardzo, bardzo wszystkim dziękujemy za pomoc w naszym imieniu i nowej opiekunki Teqili. Quote
AniaRe Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Teqilka przed chwilą poznała swoja nowa Panią i razem jadą do domu. Pierwsze wrażenia mamy Hani: dokładnie taka miała być! :):) Mam nadzieję, że tak zostanie :) Nas Teqilka urzekła, taka miła, grzeczna, wesoła sunia, tuptająca i pochrumkująca za człowiekiem.. Jeszcze raz Wam bardzo, bardzo dziekujemy. Bedziemy czasami pisać, co tam u nich słychać. Quote
Soema Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Bardzo się cieszę, ona bardzo szybko łapie za serce i zapada w pamięci :) cudna sunia. Bardzo się cieszę! Quote
AniaRe Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Najnowsze wieści: Teqila chodzi trop w trop za swoja nową Pania, a w czasie obiadu usnęła pod jej krzesłem :D Quote
Basia1968 Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 no cudowne wieści!!! dziewczyny dziękuję z całego serca. Teraz już mogę zmienić tytuł. Quote
Recommended Posts