Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

gdyby ktos dzwonił w sprawie adopcji podsyłajcie temat boksery w potrzebie tam tez ich mase czeka na dom '
a szkoda tracić ogłoszeń ktore juz poszły w świat i mam nadziej ze ktos jednak zadzwoni !!!

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Miałam przyjemność spędzić noc z Tekilą.:loveu:
Genialna, cudowna, bardzo grzeczna sunia :)
Przyszła do domu ze mną bez problemu, oczywiście wytarmosiła się z moim tatą i baaaardzo się grubasek zmęczył :grins:
Grzecznie dojechała do Warszawy, odebrał ją mój kolega, któremu baaardzo dziękuję!
Chyba już nawet Dziewczyny po nią przyjechały i odebrały od niego.
Myślę, że wszyscy będą zadowoleni.
Tytuł można zmienić ;)

Posted

Cudna wiadomość dziewczyny. Dobrze że wszystko tak się skończyło i boksia znalazła swoje miejsce :smile::smile::smile: Bardzo się cieszę :multi::multi::multi:

Posted

Dziewczynka na razie jest u nas-na obserwacji...:) no i jej przyszła Pani zajmowała sie dziś wnukami wiec nie miala jak sie zajac Teqilka.
Ale faktycznie sunia urocza, idealna :)) Grzeczna, miła, cieszy sie do ludzi, dzieci, olewa koty, do psów grzeczna, dostała miesjce do spania, poszla spac. Nie kradnie, nie żebrze. Jednyna mala skaza na diamencie: otwiera drzwi z klamek :D.

Oby tak dalej...

Bardzo, bardzo wszystkim dziękujemy za pomoc w naszym imieniu i nowej opiekunki Teqili.

Posted

Teqilka przed chwilą poznała swoja nowa Panią i razem jadą do domu. Pierwsze wrażenia mamy Hani: dokładnie taka miała być! :):)
Mam nadzieję, że tak zostanie :)
Nas Teqilka urzekła, taka miła, grzeczna, wesoła sunia, tuptająca i pochrumkująca za człowiekiem..

Jeszcze raz Wam bardzo, bardzo dziekujemy.
Bedziemy czasami pisać, co tam u nich słychać.