Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sunia mieszka w Tarnobrzegu, woj. podkarpackie. Właścicielka wyjechała zagranicę przekazując bratu suczkę. Niestety on ma trzy psy i nie jest w stanie opiekowac sie dodatkowym.

Posted

No to kibicujemy Tekilce. U mnie w tym roku też zamieszkała niespełna trzyletnia boksiowa panienka z darów od przeprowadzających się ludzi.
Tekila wygląda mi na cokolwiek starszą, na pewno ma trzy lata?

Posted

no to jest ta kora ze slaboscia do suczek ;)
pychol ma przepiekny, jak Szela :)
szkoda, ze kolejny pies musial cierpiec z powodu obcinanego ogona

ale wlasnie pychol siwiec zaczyna... 3latka?

ona teraz mieszka w domu z ogrodem? ale nie na zewnatrz? czy z tamtymi psami dogaduje sie ok?
jak sie ma dom z ogrodem, to 3 czy 4 psiaki... co za roznica?

ona szybko domek znajdzie, bo jest zawsze popyt na rude sunie. tylko niech ten ds ja potrzyma do tej chwili, a nie wyrzuca do schronu

Posted

Chyba jednak to nie tylko piasek, moja Luśka przez 2 i pół roku była w kojcu, ale na łokciach nie ma takich odcisków. Czy ona ma jakiegoś guziorka na prawej łopatce?
Basiu dopytaj dokładnie o wiek suczydła, bo dla nas nie ma to znaczenia, ale dobrze, by przyszły właściciel go znał.

Moje znajome kiedyś szukały domu dla psa. Każda z nich odjęła psu po dwa lata i z psa 8-letniego zrobił się 4 latek:). Osobiście nie stosuję tej metody. Stawiam na szczerość.

Posted

Basia1968 napisał(a):
wszystkiego postaram sie dowiedzieć, tylko proszę o cierpliwość i dziękuję wszystkim za przybycie na wątek.

To czekamy na wiadomości :smile: