Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ania_i_Kropka napisał(a):
Nie. Mikser mieszka w psiarni na Wydziale Weterynarii.

Widziałam u nas takie psiaki . Też emerytom szukałam domu . Dwóm sie nawet udało znaleść domki . Te psy najczęściej adoptują studenci weterynarii . Daliście ogłoszenie na uczelni ?

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

BIANKA1 napisał(a):
Widziałam u nas takie psiaki . Też emerytom szukałam domu . Dwóm sie nawet udało znaleść domki . Te psy najczęściej adoptują studenci weterynarii . Daliście ogłoszenie na uczelni ?

Miksia nikt nie chciał adoptować przez te wszystkie lata. Inne psiaki przychodziły i znajdowały domki a on czekał i czeka dalej...

Posted

Miksia nikt nie chciał adoptować przez te wszystkie lata. Inne psiaki przychodziły i znajdowały domki a on czekał i czeka dalej...

Czy sie doczeka.......miejmy nadzieje,ze tak. Trzymam kciuki.
Na ktorych portalach był oglaszany ?

Posted

rita60 napisał(a):
-eoferty.pl
-kupiepsa
-e-zwierzak.pl
-przygarnijzwierzaka
-nasipupile
-kokosy.pl
-CafeAnimal
-kupsprzedaj
-olx
-ofertka.pl
-psiegranemarzenia.pl

Powodzenia malenki........

Dziękuje bardzo :loveu:. Miksiu ma jeszcze allegro od cioci Jagody. Zaraz zrobie mu ale gratke

Posted

Dziękuje bardzo :loveu:. Miksiu ma jeszcze allegro od cioci Jagody. Zaraz zrobie mu ale gratke

Aniu zrob prosze,bo ja nie moge,przekroczyłam limit ogłoszen:cool3:

Posted

Nie. Mikser mieszka w psiarni na Wydziale Weterynarii.

Jakie mają warunki pieski w psiarni ?
Prawdę mówiąc nawet nie miałam pojęcia, że jest możliwe trzymanie psiaków na wydziale weterynarii. W Lublinie chyba nie jest to praktykowane, przynajmniej przez okres moich studiów o tym nie słyszałam.

Posted

bianka0 napisał(a):
Prawdę mówiąc nawet nie miałam pojęcia, że jest możliwe trzymanie psiaków na wydziale weterynarii. W Lublinie chyba nie jest to praktykowane, przynajmniej przez okres moich studiów o tym nie słyszałam.

Ja widziałam we Wrocławiu . Robiłam zdjęcia tym do adopcji . Każdy psiak miał swój box i budę . Były psy rasowe . Opiekował się nimi fajny pan . Testowano na nich różne karmy . Jeden rodzaj na kilku . Studenci wyprowadzali je na spacery . Nic złego im się nie działo . W innych działach nie byłam to nie wiem .

Posted

bianka0 napisał(a):

[FONT=Verdana]Mikser obecnie mieszka w boksie w budynku. Ma do dyspozycji dość spory ogrodzony kojec, gdzie ma swoje legowisko i miski. Wychodzi 3 razy dziennie na spacery. Latem mieszkał w zewnętrznym boksie z budą. Miksia przez te wszystkie lata nikt nie chciał adoptować, a to taka kochana psinka. [/FONT]

Posted

Mikserek codziennie żwawo maszeruje po kortowskich łączkach. Ale w jego oczkach widać smutek.. brak nadziei na lepsze dni... Jego jedyną rozrywką są spacery, a przecież mógłby jeszcze przeżyć tak wiele dobrego... Trzymam kciuki , żeby się udało!

Posted

[FONT=Verdana]Mikser obecnie mieszka w boksie w budynku. Ma do dyspozycji dość spory ogrodzony kojec, gdzie ma swoje legowisko i miski. Wychodzi 3 razy dziennie na spacery. Latem mieszkał w zewnętrznym boksie z budą. Miksia przez te wszystkie lata nikt nie chciał adoptować, a to taka kochana psinka. [/FONT]

Prawdę mówiąc Mikserek ma lepsze warunki niż w niejednym hoteliku, nie mówiąc o wiejskich psach, ale co swój dom to swój dom.
Dobrze że na wydziałach weterynarii jest możliwość trzymania piesków i to nierasowych staruszków. Stare psy są takie kochane.

Posted

pamietam go jak był jeszcze młodym psiakiem.. jak zaczynałam studia to on już tam był :( miałam nadzieję, że to inny psiak o tym samym imieniu ale to On i nadal sam :(:(:( mam nadzieję, że w końcu jego życie się zmieni :(

Posted

yokosky napisał(a):
pamietam go jak był jeszcze młodym psiakiem.. jak zaczynałam studia to on już tam był :( miałam nadzieję, że to inny psiak o tym samym imieniu ale to On i nadal sam :(:(:( mam nadzieję, że w końcu jego życie się zmieni :(

Biedne psie,całe życie bez swojego domku:-(:-(:-(