Isadora7 Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 [I]Śpij piesku, śpij... już odpocząć trzeba Może będziesz miał swój kawałek nieba Może będzie tam piękniej niż tu teraz Może spotkasz tych, których tu już nie ma... Śnij, piesku śnij... w snach jest zawsze pięknie Ciepły dom, miejsca dość na twe wierne serce Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć Lecz dziś sobie śnij a czas łzy osuszy Do zobaczenia Mikserku w Świecie bez bólu i pełnym miłości [/I] Quote
bianka0 Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Późna jesień zbiera nieuchronnie swoje żniwo wśród staruszków :-( Quote
gonia66 Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 [quote name='Ania_i_Kropka']Dzisisaj Mikser przekroczył TM. Piesku nie doczekałeś się domu.:placz:[/QUOTE]Znalazłam Mikserka na watku psów, ktore odeszły..:( Spłakałam się nad jego losem.... Jak to sie stało, że odszedł..??Chorował..?? Coś miał z nózkami...to pamietam... I nigdy nie miał domku....to straszne...i jakie niesprawiedliwe...:(:( Quote
danka4u1 Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Ja tez tutaj przyszłam z wątku piesków za TM. Tyle ludzi go kochało, miał swoje posłanko w ciepłym boksie, ale brakło tego jedynego, swojego człowieka...ech, życie..pieskie Quote
Ania_i_Kropka Posted December 11, 2010 Author Posted December 11, 2010 [quote name='gonia66']Znalazłam Mikserka na watku psów, ktore odeszły..:( Spłakałam się nad jego losem.... Jak to sie stało, że odszedł..??Chorował..?? Coś miał z nózkami...to pamietam... I nigdy nie miał domku....to straszne...i jakie niesprawiedliwe...:(:( Miksiu od tygodnia nie chciał wychodzić na spacery i schudł. Myśleliśmy, że to z powodu pogody, niestety w środę zaczął wymiotować, przestał jeść i pić. Leżał jedynie na swoim legowisku i strasznie skomlał. W piątek nawet nie podniósł głowy gdy inne psiaki wychodziły na spacer. Leki i kroplówki, które dostawał nic nie dały, jego stan się pogarszał. Miksiu został uśpiony. Odszedł na rekach studentów, do końca był głaskany i przytulany. Quote
Recommended Posts