BIANKA1 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Ania_i_Kropka napisał(a):Nie. Mikser mieszka w psiarni na Wydziale Weterynarii. Widziałam u nas takie psiaki . Też emerytom szukałam domu . Dwóm sie nawet udało znaleść domki . Te psy najczęściej adoptują studenci weterynarii . Daliście ogłoszenie na uczelni ? Quote
Ania_i_Kropka Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 BIANKA1 napisał(a):Widziałam u nas takie psiaki . Też emerytom szukałam domu . Dwóm sie nawet udało znaleść domki . Te psy najczęściej adoptują studenci weterynarii . Daliście ogłoszenie na uczelni ? Miksia nikt nie chciał adoptować przez te wszystkie lata. Inne psiaki przychodziły i znajdowały domki a on czekał i czeka dalej... Quote
rita60 Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Ania_i_Kropka napisał(a):Miksia nikt nie chciał adoptować przez te wszystkie lata. Inne psiaki przychodziły i znajdowały domki a on czekał i czeka dalej... Czy sie doczeka.......miejmy nadzieje,ze tak. Trzymam kciuki. Na ktorych portalach był oglaszany ? Quote
rita60 Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 -eoferty.pl -kupiepsa -e-zwierzak.pl -przygarnijzwierzaka -nasipupile -kokosy.pl -CafeAnimal -kupsprzedaj -olx -ofertka.pl -psiegranemarzenia.pl Powodzenia malenki........ Quote
Ania_i_Kropka Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 rita60 napisał(a):-eoferty.pl -kupiepsa -e-zwierzak.pl -przygarnijzwierzaka -nasipupile -kokosy.pl -CafeAnimal -kupsprzedaj -olx -ofertka.pl -psiegranemarzenia.pl Powodzenia malenki........ Dziękuje bardzo :loveu:. Miksiu ma jeszcze allegro od cioci Jagody. Zaraz zrobie mu ale gratke Quote
rita60 Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Ania_i_Kropka napisał(a):Dziękuje bardzo :loveu:. Miksiu ma jeszcze allegro od cioci Jagody. Zaraz zrobie mu ale gratke Aniu zrob prosze,bo ja nie moge,przekroczyłam limit ogłoszen:cool3: Quote
Jagoda1 Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Mikserku, masz tyle dobrych duszyczek:). Quote
bianka0 Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Ania_i_Kropka napisał(a):Nie. Mikser mieszka w psiarni na Wydziale Weterynarii. Jakie mają warunki pieski w psiarni ? Prawdę mówiąc nawet nie miałam pojęcia, że jest możliwe trzymanie psiaków na wydziale weterynarii. W Lublinie chyba nie jest to praktykowane, przynajmniej przez okres moich studiów o tym nie słyszałam. Quote
rita60 Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Witaj malenki........chodz powolutku,pokazujemy sie...... Quote
BIANKA1 Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 bianka0 napisał(a):Jakie mają warunki pieski w psiarni ? Prawdę mówiąc nawet nie miałam pojęcia, że jest możliwe trzymanie psiaków na wydziale weterynarii. W Lublinie chyba nie jest to praktykowane, przynajmniej przez okres moich studiów o tym nie słyszałam. Ja widziałam we Wrocławiu . Robiłam zdjęcia tym do adopcji . Każdy psiak miał swój box i budę . Były psy rasowe . Opiekował się nimi fajny pan . Testowano na nich różne karmy . Jeden rodzaj na kilku . Studenci wyprowadzali je na spacery . Nic złego im się nie działo . W innych działach nie byłam to nie wiem . Quote
Ania_i_Kropka Posted October 2, 2010 Author Posted October 2, 2010 bianka0 napisał(a):Jakie mają warunki pieski w psiarni ? Prawdę mówiąc nawet nie miałam pojęcia, że jest możliwe trzymanie psiaków na wydziale weterynarii. W Lublinie chyba nie jest to praktykowane, przynajmniej przez okres moich studiów o tym nie słyszałam. [FONT=Verdana]Mikser obecnie mieszka w boksie w budynku. Ma do dyspozycji dość spory ogrodzony kojec, gdzie ma swoje legowisko i miski. Wychodzi 3 razy dziennie na spacery. Latem mieszkał w zewnętrznym boksie z budą. Miksia przez te wszystkie lata nikt nie chciał adoptować, a to taka kochana psinka. [/FONT] Quote
Confess Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Mikserek codziennie żwawo maszeruje po kortowskich łączkach. Ale w jego oczkach widać smutek.. brak nadziei na lepsze dni... Jego jedyną rozrywką są spacery, a przecież mógłby jeszcze przeżyć tak wiele dobrego... Trzymam kciuki , żeby się udało! Quote
bianka0 Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Ania_i_Kropka napisał(a):[FONT=Verdana]Mikser obecnie mieszka w boksie w budynku. Ma do dyspozycji dość spory ogrodzony kojec, gdzie ma swoje legowisko i miski. Wychodzi 3 razy dziennie na spacery. Latem mieszkał w zewnętrznym boksie z budą. Miksia przez te wszystkie lata nikt nie chciał adoptować, a to taka kochana psinka. [/FONT] Prawdę mówiąc Mikserek ma lepsze warunki niż w niejednym hoteliku, nie mówiąc o wiejskich psach, ale co swój dom to swój dom. Dobrze że na wydziałach weterynarii jest możliwość trzymania piesków i to nierasowych staruszków. Stare psy są takie kochane. Quote
Ania_i_Kropka Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 Miksiu czeka na swojego człowieka... Quote
rita60 Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Nie spadaj malenki...gdzies musi byc ten domek dla ciebie. Quote
Jagoda1 Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Mikserek ciagle ma nadzieję, ze ktoś go przygarnie na ostatnie chwile... Quote
Jagoda1 Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Confess napisał(a):Mikserku, na pewno Ci się uda.... Trzeba wierzyć... Quote
Jagoda1 Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Dzisiaj wyprowadzałam go, jaki to kochany, niekłopotliwy psiak. Quote
yokosky Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 pamietam go jak był jeszcze młodym psiakiem.. jak zaczynałam studia to on już tam był :( miałam nadzieję, że to inny psiak o tym samym imieniu ale to On i nadal sam :(:(:( mam nadzieję, że w końcu jego życie się zmieni :( Quote
rita60 Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 yokosky napisał(a):pamietam go jak był jeszcze młodym psiakiem.. jak zaczynałam studia to on już tam był :( miałam nadzieję, że to inny psiak o tym samym imieniu ale to On i nadal sam :(:(:( mam nadzieję, że w końcu jego życie się zmieni :( Biedne psie,całe życie bez swojego domku:-(:-(:-( Quote
Recommended Posts